N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Ağustos 13, 2013

Bir Marka : Green Gate


Bu ayki Maison Française dergisinde "Neşeli Tasarımlar Cumhuriyeti" olarak tanımlanan Green Gate markası ürünlerini gördüğünüzde ne kadar yerinde bir tanım olduğunu farkedeceksiniz.

Green Gate, birçoğumuzun aslında çok iyi bildiği ama Türkiye'de satışı olmadığı için (bir süreliğine Tepe Home'da bulmak mümkündü) evlerimize çok fazla giremeyen markalardan biri. Tepe Home  Green Gate ile anlaşmasını yenileyerek ürün distribütörlüğünü tekrar aldığını açıkladı. Bu durumda bize de en yakın Tepe Home'a gidip bu iç açıcı güzelliklerden edinmek kalıyor. 

Green Gate
Danimarka orijinli firmanın koleksiyonlarında; aynı desen ve renklerden yemek takımları, tekstil ürünleri ve aksesuarlarını bulmak mümkün. Bu da hazırlanan sofralarda ahenk yaratıyor ve şık sunumlar yapmanızı kolaylaştırıyor.
  















Özellikle stoneware ürünlerini beğendiğim Green Gate markasını kahvaltı masalarına ve piknik sepetlerine çok yakıştırıyorum. Rengarenk çiçeklerin ve renklerin bezendiği takımlarda kahvaltı keyfi harika olacaktır.

Rengarenk sofralarda keyifli anlarınız olsun...






29 yorum :


  1. Olá amiga,obrigada pela visitinha!!!Amo sua atenção!!!
    Volte sempre!!!

    Beijos, Marie.

    YanıtlaSil
  2. Mavi ve pembenin uyumuna bayılıyorum. Hepsi çok güzeller :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle doğru sevgili Kahve Tadında. pastelleri de koyu tonları da oldukça uyumlu oluyor pembe ve mavinin.

      Sil
  3. Bayram tatili esnasında ben de en yakın Tepe Home mağazasına gitmeyi planlamıştım (Cevahir Alışveriş Merkezinde-Mecidiyeköy- var mesela. Ama gitmek nasip olmadı. Greengate'in ürünleri internetten incelediğim kadarı ile gayet hoş. Ama Cath Kidsonla karşılaştırıldığında, ürün çeşitliliği daha az gibi görünüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız sevgili Beyza. Cath Kidston ürün çeşitliliği daha fazla. Giyim ve kişisel aksesuar alanında da oldukça kalabalık bir ürün portföyüne sahip. Güzel bir örnekleme olmuş teşekkürler yorumunuz için.

      Sil
  4. Katologlara hangimiz bayıla bayıla bakmadık değil mi?

    GG gelir gelmez soluğu Tapa Home'da aldım ama sanki ürün çeşitleri kısıtlı gibi geldi bana. Neyse belki de talebe göre ürün çeşidini arttırırlar,buna da şükür.

    Beyza hanım'a katılıyorum ,galiba ben de CK ciyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok haklısınız gerçekten Colette Hanım. ürün çeşidi az gelmiş ve bir çok Tepe Home mağazasında stok yetersiz.
      Eee madem CK yi isteyen bu kadar kişi var bizde CK yi getirelim Türkiye'ye ne dersiniz :)))

      Sil
    2. Süper o halde. Ekibi kurmaya başlayalım ;)

      Sil
    3. bende varım cok beğenıyorum bende urunlerını

      Sil
    4. Selma Hanım kadromuz epey çoğaldı ;))

      Sil
  5. Renk tonları çok hoşuma gidiyor :)
    Herkes Tepe Home'larda ürünlerin kısıtlı olduğunu söylüyor ama bizim (Bursa) Tepe Home epeyce çok ürün getirmişti, bir çok şey aldım oradan bayıla-bayıla :)
    Çok güzeller ya, bakmak bile keyifli :)
    Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. harikasın Zeynep. mutluluk ve sağlıkla keyifle kullan. hayalindeki pasta dükkanına çok yakışacak şeyler ne dersin ;))

      Sil
    2. Güle güle kullan Zeynepciğim ! Yakışır sana :)

      Sil
  6. Yanıtlar
    1. Beyza Hanım Colette Hanım'dan destek gelince hemen mail attım firmaya :) ( çooookkk girişimciyimdir ) şu an mevcut yerler dışına açılmak gibi bir planları yokmuş ama mağaza resimlerimizi gönderirsek değerlendirmeye alabilirlermiş. Hangi mağazamızın resmini koysak acaba :)))

      Sil
    2. İngiltere dışında bir tek Japonya'da mağazaları var değil mi? E haklılar tabii nereye baksan cıvıl cıvıl Japon turist ,adamlarda para da var. Alıyorlar da alıyorlar.

      Mağaza deyince sınıfta kaldık değil mi? İşte bu kötü oldu :(

      Sil
    3. Ben Paris'te Galeries La fayette de görmüştüm hala var mı bilemiyorum. Dediğiniz gibi Japonların en iyi müşteri olması doğal tabi;)
      Mağazada sınıfta kaldık Colette Hanım haklısınız maalesef. Beyza Hn'a da önerdim biz kendi markamızı yaratalım o zaman. Ne cevherler çıkar buradan biliyorsunuz ;))

      Sil
  7. Gerçekten çok ivedi davranmışsınız:)

    Bana en yakın olanı Cevahir'deki Tepe Home. Gitme şansım olursa ben de mail ile fotoğraf göndermeye çalışırım.

    Aslında ellerindeki stok durumundan bunu tespit etmeleri zor olmasa gerek ama... Neyse, büyüklük bizde kalsın;)

    Cath Kidson için de bir birlik ve beraberlik ruhu oluştursak ne kadar güzel olur:) Bloglarda zaman zaman görüyorum bu markayı sevenleri ama genellikle ya yurt dışına gittiklerinde alışveriş yapmışlar yada internetten getirtiyorlar. Türkiye'de ilk Cath Kidson mağazası açıldığında, teknoloji marketlerinde indirim olduğu zaman sabah 4'te kapıya yığılan insan kitlesine benzer bir bayan zümresinin bekleşmeye başlayacağını tahmin ediyorum:))

    Keşke bizim markalarımız-Türk markaları yani- böyle ürünler yapsa. Gerçi English Home bu yönde ilerliyor ama adı bile "English"!.

    YanıtlaSil
  8. Çok aceleciyimdir evet ;)) Mağaza fotoğrafı derken bize ait mağazaları sordular. Nerede satmak istiyoruz, nasıl bir satış ağımız var vs. Büyük bir firma ile çalışmak istediklerini belirttiler kısacası.
    H&M açıldığında kuyruklar oluşmuştu haklısınız CK için de aynısı olabilir;) Biz en iyisi el birliğiyle kendi markamızı yaratalım. Ne dersiniz?

    YanıtlaSil
  9. Hmm, sanırım ben yanlış anladım. Şöyle anladım, biz Tepe Home'daki Greengate ürünlerinin azlığından şikayet ediyoruz ve yeni ürünleri eklemesi için talepte bulunuyoruz. Onlar da bizden bu mağazaların fotoğraflarını istiyor! Benim kafam biraz karışmış galiba:))

    Ama fotoğrafı bende olan bir mağazam elbetteki yok:))

    Siz sanırım bu sektörün içindesiniz, belki bir gün kısmet olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz öyle olmuş sevgili Beyza :))) bize satış yapmaları için mağazamızın olması gerekiyor, onların fotolarını istediler. ee aslında bizde mağaza çok her blog bir mağaza değil mi kendi içinde ;)
      evet sektörün oldukça içindeyim. 9 yıl zücaciye son 6 yıldır da mobilya, ev tekstili ve dekorasyonla alakadarım. haliyle koleksiyondaki tüm parçalar ilgi alanım:)))
      bakarsınız kısmet olur bir gün...

      Sil
  10. bu haberi duyduğumda ben de havalara uçmuştum :)
    istanbula gittiğimde ilk iş tepehome mağazasına gideceğim :) çeyizlerim burdan almak istiyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ohhh ne güzel. senin gibi kıpır kıpır bir genç kıza da neşeli tasarımlar yakışır:))

      Sil
  11. sanırım tepe home da var bunlar?nerede bulabilirim acaba ya çok harikalar :( bursada nerede bulabilirm acaba teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Green Gate ürünlerini Tepe Home mağazalarında bulabilirsiniz.

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir