N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Şubat 24, 2014

Elle Decor'dan Evinizin Olmazsa Olmaz 10 Parçası

Her bayanın gardrobunda mutlaka düz siyah bir elbisesi, siyah bir eteği ve beyaz bir gömleği olmalıdır. Bu kıyafetleri gerektiğinde hem spor hem de şık günler için kombinlersiniz. Elle Decor da eviniz için olmazsa olmaz 10 parça seçmiş. Bunların neler olduğunu merak ediyorsanız...

salon dekorasyon önerileri




1 - Mutlaka Değerli Bir Sanat Eserine Sahip Olun!

Hayatınız boyunca hiç bir zaman vazgeçemediğiniz, sizinle özdeşleşen sanatsal bir tablo, bir heykel veya değerli bir obje olsun mutlaka evinizde. Yemek masanızın arkasında veya 3'lü koltuğun arkasına astığınız bir tablo, salonun en özel köşesine koyacağınız bir obje yaşam alanınıza değer katacaktır. Mutlaka çok pahalı bir şey olmasına gerek yok elbet. Yapacağınız seçim hem yaşam standardınızı hem de tercihlerinizi yansıtacağı için diğer eşyalarla da uyum sağlayan, göze batmayan bir eser olacaktır zaten.

kitaplık dekorasyon önerileri

2 - Düzenli Bir Kitaplık

Kitaplar hayatımın olmazsa olmazlarından. Neyse ki küçük bir kütüphane yapabildim kendime öğrencilik yıllarımda ve devam eden süreçte. Bir kitaplığa sahip olmak için ne kadar kitabınız olduğuna bakmayın. Dekoratif objelerle ve mevcut kitaplarınızla tamamlayabileceğiniz şık ve gösterişli bir kitaplık oluşturabilirsiniz.

banyo havluları

3 - Kullanmaktan Keyif Alacağınız Havlular Edinin!

Size de ilginç geldi öneri değil mi? Bir havlu evin nasıl olmazsa olmazı olabilir koltuklar, masa, tv, buzdolabı dururken. Bakış açısını hemen değiştirelim ve banyonun yenilenmek ve tazelenmek için önemini hatırlayalım. Günün tüm sıkıntı ve stresinden arındığımız banyomuzda, kullanmaktan keyif alacağımız şık kaliteli havlular kendimizi daha iyi hissetmemizi sağlayacaktır. Hem misafirlerimiz için de soft bir karşılama olur doğru değil mi?

bitki dekorasyonu

4 - En azından Bir Tane Bitkiniz Olsun

Bu birçoğumuz için zaten var olan bir konu. Benim son zamanlarda alışkanlık haline getirdiğim ve sürekli aldığım veya çoğalttığım sukulent saksılarımla yakında evi seraya çevirmem an meselesi. Ama siz Elle Decor tavsiyesine uymak isterseniz 1-2 ufak saksı ya da göz dolduracak irice bir saksı da çiçek yetiştirebilirsiniz.

konforlu yatak

5 - Konforlu Bir Yatak ve Şık Bir Başlık Seçin

Yatağınız ne kadar konforlu ve rahatsa yaşam kalitenizi o derecede yükseltmiş olursunuz. Şık bir yatak başlığı ise hem kişiliğinizi yansıtmanızı hem de hayata her gün yeniden merhaba dediğiniz o özel mekanınızı renklendirir.


6 - Bir Koleksiyonunuz Olsun

Bunu en çok gençlik döneminde yapıyoruz sanırım. Seyahatlerinizden topladığınız parçalar, dekoratif objeler, sanat eserleri güzel bir koleksiyon olarak evinizin en özel yerinde sergilenebilir. Ne dersiniz?

dekoratif banyo aksesuarları

7 - Banyo Aksesuarları

Elle Decor'un önem verin dediği alanlardan birisi de banyoda kullandığımız aksesuarlar. Öncelikle plastik, ucuz görünümlü aksesuarların hepsini çöpe atıyoruz ve kaliteli parçalar seçiyoruz. Sadece kullanışlı olması değil şık ve görsel olmasına da önem verin.

dekoratif şamdanlar

8 - Işıltısıyla Sizi Dinginleştiren Bir Mum

Bir mumun verdiği ışığın ve kokunun nasıl bir terapi etkisi yarattığını sanırım söylemeye gerek yok. Elle Decor'da bunu düşünerek mutlaka mum kullanmamızı öneriyor.

yatak odası modelleri

9 - Yatak Başında İki Adet Komidin Kullanın

Feng Shui'ye göre çiftin arasındaki dengeyi koruyabilmek için yatak odasında yatağın her iki tarafında komidin olması öneriliyor.

koltuk şalı modelleri

10 - Kaliteli Bir Şal Edinin

Koltuğunuzun üzerine dekoratif amaçlı serebileceğiniz, serin bahar ve kış günlerinde ısınma amaçlı kullanabileceğiniz kaliteli bir şalınız olsun. Koltuklarınızı şımartın!

Siz ne düşünüyorsunuz peki? Bu olmazsa olmaz 10 parçanın hangisi veya hangileri mevcut yaşam alanınızda?


Yazının orijinalini buradan okuyabilirsiniz. Görseller internetten alındı yazılar bana ait, öneriler Elle Decor'dan :)









14 yorum :

  1. dikkate alındı hemen,teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim ziyaretin ve yprumun için ;)

      Sil
  2. iyiymiş valla, bir bakayım bende eksik var mı :)))

    YanıtlaSil
  3. Giyim yada dekorasyon için bazı şeylerin kurala bağlanması, muhakkak edinilmesi gerekmesi gibi düşüncelere pek katılmıyorum ben.
    Ama aklın bir köşesine yazılacak küçük öneriler olabilir elbette...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsan kendini nasıl ve ne ile mutlu hissediyorsa onu bulundurmalı çevresinde Sevgili Bahar. Dekorasyonda da giyimde de elbette bir zorlama olamaz. Sadece bir öneri olarak değerlendirmek lazım :)))

      Sil
  4. Ohh çok mutlu oldum, tüm olmazsa olmazları bilmeden de olsa ben tamamlamışım zaten ;)
    Sadece tabak koleksiyonumu sergileyecek daha iyi bir yer seçmem gerekiyor sanırım. Şu duvara tabak asma aparatından lazım bana, o zaman en güzellerini bir duvarda sergilemeyi düşünüyorum, sence nasıl olur? Sevgiler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel raflar var bak eve biraz renk katalım diyoruz ya renkli bir rafla başlamaya ne dersin ? hem o güzel tabaklarını da ön plana çıkarmış olursun ;)

      Sil
    2. Raf araştırmasına başlıyorum hemen, bahsettiğin ahşap raflar mı yoksa benim bilmediğim bir çeşit mi? :))

      Sil
    3. Ahşap da olabilir ferforje de. Evin genel görüntüsüne sen hangisini yakıştırırsan o doğrudur :) Bir de nereye koyacağına bağlı tabi ki. Buna karar verdin mi ? Önce ona karar verip sonra seçimi yapsak :) yanında sağında solunda ne olacak değerlendirmek lazım canım :))

      Sil
  5. 10 da 9'u tutturmuşum Juliette! O 1i de tamamlayayım acilennnn!!! :) :) Çok keyfli bir yayın olmuşşş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tahmin etmiştim zaten sende bir çoğunun var olduğunu :)) Beğenmene sevindim canım. Sevgiler :))

      Sil
  6. Kitaplik haricindekilerim hepsi tutuyor :) maalesef artik Turkyede yasamadigimdan bir iki kitabimi getirmistim buraya ve geri kalanlari kutuphaneye bagislamistim. O yuzden kitapligim yok ama zamanla olur belki kim bilir :) cicek konusunuda bazen birazcik abartiyo olabilirim :) cok guzel bir yazi olmus yine juliette tesekkur ederim :)
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok düşüncelisin. Kütüphaneye bağış yapmak harika bir duygu olsa gerek. Dilerim layıkıyla değerlendiren okuyan insanlar olur. Çiçek hiç bir zaman abartı olmaz bol bol kullan bence de :)) ben teşekkür ederim ziyaretin ve güzel yorumların için..

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir