N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Kasım 30, 2013

Yılbaşı Dekorasyon Önerileri

Kasım ayını da sevgi ve mutlulukla uğurluyoruz bugün. 2013 yılından geriye sadece keyif ve eğlenceli olmasını dilediğim Aralık ayı kaldı. En güzel şekilde uğurlanmayı bekleyen, hak ettiği şekilde yaşanması gereken kocaman bir Aralık ayı var önümüzde.  

Sürekli takip eden sevgili dostlarım bilir. Bu dönem, her ne kadar soğuk kış aylarını sevmiyor olsam da, benim için oldukça eğlencelidir. Yeni bir başlangıca doğru güzel ve keyifli bir yolculuğa çıkarım bu dönemde. Koca bir yıl bavulumda biriktirdiğim tüm anılarımı en özel köşelere koyarım kalbimde. Ama acı ve hüzünleri sevgiyle uğurlar; (Çünkü acılar da sevinçler kadar olgunlaştırır insanı - Ataol Behramoğlu ) tüm güzelliklere kucak açarım yeni yılla birlikte. 

İşte bu nedenle, Aralık ayı şölen olmalıdır benim için, bayram tadında yaşanmalıdır. 

yılbaşı ağacı

Evimin de bu değişime hazırlanması, yeni yıla eğlenceli girmesini sağlamalıyım ki bütün bir yıl biriken tozlu anıları temizleyip yenileri için yer açsın. Bu dönemin temel renkleri kırmızı, yeşil, beyaz sanırım en çok yakışan renkler yıl sonu dekorasyonuna. Yine de bu sene çok moda olan neon renkli dekoratif objeleri de tema olarak seçebilirsiniz.

yılbaşı dekorasyon fikirleri

yılbaşı dekorasyon fikirleri

Evinizin dekorasyonundaki bütünlüğe değer verdiğiniz gibi; seçeceğiniz dekoratif objelerin de kendi içlerinde birbiriyle uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz. Eğer yeşil-kırmızı-beyaz tonlarında gidecekseniz kullanacağınız objeleri bu tonlarda seçmelisiniz. Neon renkler kullanacaksanız yine ağaç dekorasyonunda ve evin diğer kısımlarında kullanacağınız süsleri ağırlıklı olarak parlak renklerde seçmelisiniz. Karmaşadan kaçınmış olursunuz ve görsel olarak çok daha etkili bir sonuç alırsınız.   
yılbaşı dekorasyon fikirleri

yeni yıl dekorasyonu

Sandalye süslemek o kadar keyiflidir ki, önceleri hep düğün, nişan veya doğum günü gibi toplantılarda yapılıyor olsa da artık evlerde de bu tür süslemelere rastlamak mümkün. Bence oldukça da şık duruyor. Hatta yemeğe davet ettiğiniz dostlarınızın hediyelerini şık bir paketle sandalyelerinize asabilirsiniz. Bununla ilgili sanırım ayrıca bir yayın yapmak lazım. Oldukça detaylı bir konu ;)

sandalye süsleri

yılbaşı eldivenleri

Eldivenler ve çoraplar hediye sunumları için oldukça şık seçeneklerden. Özellikle bir de bunları siz kendi ellerinizle hazırlarsanız. 

dekorasyon objeler

yılbaşı süsleri

noel baba kıyafetleri

yılbaşı süsleri

antre süsleme

süs eldivenler

noel baba geyiği

yılbaşı dekorasyonu

Nasıl, sizi de gittikçe artan bir heyecan sarmıyor mu? Ben çok neşeliyim şu aralar ;)



4 yorum :

  1. Ayy içim açılıyor, juliette biliyor musuun ? Harika bir post ile merhaba demişsin yeni aya. Yılın gerçekten en keyifli dönemi. Sokaklara da gelmeye başladı bu güzellik.Her sene doyamam alırım da alırım bu süslerden...Teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Petek. Yıl sonu yıl sonu derken Aralık ayı da geldi işte. heyecan sarmaz mı hiç hem de nasıl. her sene hep şunu hissederim 1 Ocak sabahı uyandığımda hep yepyeni bir ruh ve bedene bürüneceğim sanki. Sadece pozitiflik ve güzel anıları içinde barındıran bir ruhla uyanacağım:) Umarım keyifli geçer bu ay hepimiz için.
      Keyifli alışveriler ;)

      Sil
  2. kıpır kıpır oldu için postunu görünce. bir yılı daha ne çabuk tükettik dedim... şimdi herkeste ,her yerde bir heyacan, bir telaş.... sokaklarda, vitrinlerde şenlik havası... ay ne eğlenceli:))

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir