N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Şubat 20, 2014

Kartell Bourgie 10.Yaşında

Kartell'in 2004 yılında piyasaya sürdüğü, Ferruccio Laviani imzalı 'Bourgie' abajur 10.yılını kutluyor. Piyasaya çıktığı ilk günden bu güne zarafetiyle göz dolduran Bourgie, yeni renkleriyle yine uzun yıllar daha dikkat çekmeye devam edeceğe benziyor. 




21.yüzyılın gözde üretim materyallerinden 'Polikarbon' dan tasarlanan Bourgie aydınlatmalar barok stilini yansıtıyor. Hem modern hem de klasik mekanlarda fazlasıyla öne çıkacak kadar göz doldurucu bir tasarım. 68-72 ve 78 cm uzunluğunda 3 farklı yükseklikte ayarlanabilirliği ile yatak başında, dresuarda, köşe sehpalarda rahatlıkla kullanılabilir.  




Sukulent ve kaktüslerin arasında da çok şık duruyor ne dersiniz ;)




Kartell Bourgie için 10.yıl sebebiyle yine Kartell tasarımcılarının farklı yorumları bir sergiyle tanıtıldı. Göz dolduran tasarımlar en az Bourgie orijinali kadar etkileyici, siz ne düşünüyorsunuz? 
philipp starck aydınlatma
Philipp Starck

Christophe Bellini
Kartell Bourgie by Front 
kartell aydınlatma modelleri
Mario Bellini
Gününüz hep aydınlık olsun...

9 yorum :

  1. Hep beğendiğim, ama evimin tarzına nedense pek yakıştıramadığım bir üründür bu. Masif mobilya ağırlıklı bir ev olduğundan sanırım.
    Hele renkli olanlarına bayılıyorum ama renk kullanma konusunda biraz korkağım. Malesef bir takılmışım kahve bej krem tonlarına, bu renklerin dışına çıkmak çok zor oluyor benim için.
    Sevgiler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Hülya sen zaten temeli sağlam oluşturmuşsun o tonlar üzerinde renk kullanman öyle kolay olur ki. Denemekten sakınma lütfen renk hayatın neşesi bence :))
      Hadi bu bahar biraz renk katalım bir kaç yastık, 1-2 ufak aksesuar sonra zaten tarzını bulacaksın emin ol :))

      Sil
    2. Sen de yardım edersen neden olmasın, cesaret verdin bak şimdi bana :)))

      Sil
    3. Ben her zaman buradayım sadece istemek ve başlamak yeter :))

      Sil
  2. Juliette'cim epey ara verdim blog ziyaretlerime yine cok guzel paylasimlar yapmissiniz. Ilk fotografta tum ihtisami belli oluyor Bourgie'nin, bana hep piyano olan bir mekanda illaki olmali gibi geliyor ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaman zaman aralar verilse de birbirini bulmak isteyen samimi dostlar bir şekilde buluşuyor sonunda:))
      Piyano ile birlikte 2 güzel bir arada harika olur, kesinlikle haklısın.

      Sil
  3. Canım Türkiye'de nereden temin edilebilir acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elifcim Kartell Sihir Mobilya'da satılıyor. Dudullu'da ve Etiler'de mağazası var Sihir Mobilya'nın. Etiler'dekinde tüm çeşitleri mevcut. Dudullu şubesindeki çeşitlerden çok emin değilim. Kartell'in bir de mağazası var Nişantaşı'nda. Orada da bulabilirsin canım.

      Sil
  4. şu camlı metalli olanı da not aldım :)

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir