N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Aralık 20, 2014

Command™ İle Evinizde Yeni Yılı Özgürce Kutlayın




Command askı ve bantlarla
çivi çakmadan delik açmadan yılbaşı dekorasyonu

Command™ ile evinizde yeni yılı özgürce kutlayın

Duvarlara zarar vermeden çıkarılabilen ve yedek bantları sayesinde çeşitli yüzeylerde defalarca kullanılabilen Command™ ürünleri ile yeni yıl coşkusunu evlere yansıtmak artık çok kolay!

Bu yıl bir değişiklik yapıp, yılbaşı için sadece bir çam ağacını değil, tüm evinizi süsleyin. İnovatif çözümleriyle hayatı kolaylaştıran ve yenilikçi binlerce ürün geliştiren 3M, yeni yıl coşkusunu evine yansıtmak isteyenlere, Command bant ve askılarla büyük bir kolaylık sağlıyor. Çift taraflı yapışkanlı bantlar ile uygulanan Command™ ürünleri ile, çivi çakmak ve duvarlara delik açmak tarihe karışıyor. Tek yapmanız gereken süslerinizi ve Command™ ürünlerini alıp hayal gücünüzü kullanmak... Kapı ve duvar süsleri, hediyeleri koymak için çoraplar, çam kozalakları, kurdeleler, renkli ve simli toplar gibi her türlü dekorasyon unsurunu, Command™ sayesinde, evinizin istediğiniz bölgesinde kullanarak yeni yıl ruhunu evinizin tamamına yayabileceksiniz. Yüzeylere zarar vermeden çıkarılabilen ve yedek bantları sayesinde defalarca kullanılabilen Command™ ürünleri sayesinde yılbaşı süslerinizi bir sonraki yeni yılda da istediğiniz yere asabileceksiniz.





Yeni yıl coşkusu Scotch-Brite™ Yılbaşı Temizlik Bezleri ile evinizde!


Scotch-Brite™’tan yılbaşına özel temizlik bezleri

Yeni yıla özel tasarımıyla, yeni yıl ruhunu mutfaklara taşıyan Scotch-Brite
Yılbaşı Temizlik Bezleri, kaliteyle estetiği bir araya getiriyor ve ev temizliğine
 farklı bir renk katıyor.

3M’in temizlik ürünleri pazarındaki yenilikçi ve lider markası Scotch-Brite, komple ev temizliği için sunduğu pratik çözümlere yenilerini eklemeyi sürdürüyor. Scotch-Brite, yeni başlangıçların sembolü olan yeni yıl için, ev temizliğine farklı bir renk katacak yeni ürününü kullanıcılarla buluşturuyor. Scotch-Brite™ Yılbaşı Temizlik Bezleri, yeni yıla özel tasarımıyla, yeni yıl ruhunu mutfaklara taşıyor. "Temizlik Ne Rahat" sloganıyla evlere zahmetsiz temizlik getiren Scotch-Brite™’ın Yılbaşı Temizlik Bezleri, kaliteyle estetiği bir araya getiriyor; sıradan tek renkli bezlerden daha fazlasını arayanları beklentilerini karşılıyor.




facebook.com/3MTurkiye   @3M_Turkiye

3M hakkında
3M, 110 yılı aşkın süredir yeni fikirler geliştiriyor ve bu fikirleri dahiyane ürünlere dönüştürüyor. Tüm iş süreçlerinde inovasyonu temel alan 3M, 1987 yılından bu yana Türkiye’de hizmet veriyor; müşterilerinden ilham alarak yaratıcı çözümler üretiyor. Yıllık satış rakamı 31 milyar dolar olan ve 70 ülkede faaliyet gösteren 3M’in dünya çapında 89.000 çalışanı bulunuyor. Ayrıntılı bilgi için www.3M.com’u ziyaret edebilir ya da Twitter’da @3Mnews hesabını takip edebilirsiniz.

3M Türkiye hakkında
Dünyada 110 yılı aşkın süredir yeni fikirler geliştiren ve bu fikirleri dahiyane ürünlere dönüştüren 3M, 1987 yılından bu yana Türkiye’de, 600’e yakın çalışanı ile faaliyet gösteriyor. Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin açıkladığı ilk 500 ihracatçı firma araştırmasında bu yıl 79 basamak birden yükselerek 396'ıncı sırada yer alan ve konumunu sağlamlaştıran 3M Türkiye, Çerkezköy’de kurulu üretim tesisinde Ar-Ge’ye sürekli yatırım yaparak, müşterileri için lokal çözümler üretiyor. Kişisel bakım, ev, hobi ve kırtasiye ürünleri, elektrik, elektronik, telekomünikasyon sistemleri, sağlık ürünleri, trafik güvenliği, grafik ve reklam çözümleri, işçi ve işyeri güvenliği çözümleri ve otomotiv, inşaat, kimyasal üretim gibi onlarca sektörde, endüstriyel ve kişisel ürünleriyle müşterilerine yaratıcı çözümler sunuyor.

Bilgi için:
Ogilvy PR – Pınar Bolat Tunçer
0 212 339 8383


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Bunlar da İlginizi Çekebilir