N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Aralık 01, 2013

2014 : Yapılacaklar Listesi

Bugün keyifli bir Pazar günüyle yılın son ayına merhaba dedik. Eskiyen yılı bitiriyor ve yenisine her gün biraz daha yaklaşıyor olmanın verdiği heyecanla bu ay da yine her yıl sonunda olduğu gibi programımı yapmaya başlayacağım. Bakalım 2014 programım neler olacak?


Geçen yıl yine bu dönemlerde 2013 yılına ait programımı yapmış ve bloğumda yayınlamıştım. Okumak isterseniz lütfen tık...

Bu liste yıl boyunca her gün olmasa bile düzenli olarak göz gezdirdiğim listelerimdendi. Aslında bir kısmını gerçekleştirme şansım olmadı maalesef. Maalesef demesem daha yerinde olur sanırım çünkü yapmamayı ben istedim. Hayatımda meydana gelen bazı değişiklikler sebebiyle listeyi biraz modifiye etmem gerekti çünkü. 


Aralık ayında da koltuğuma oturup listemi detaylı bir şekilde hazırlayacağım. İlerleyen zamanlarda bunları sizlerle de paylaşmak isterim. Sizin var mı önerileriniz yeni yıl için? Bununla ilgili bir platform oluşturmaya ne dersiniz?? Belki bu sayede hayatımıza renk katacak fikir ve öneriler çıkarabiliriz. 

2014 yılında hem ülkemiz için hem de benim ve ailem için çok güzel şeyler olacağına inancım sonsuz. Bunlar iyi dileklerimle birleşen güzel umutlarım. Umarım hepsi de gerçekleşir. Kuşlar bana öyle söyledi çünkü.


Aralık ayının bu ilk gününden hepinizi sevgiyle selamlıyor ve kucaklıyorum. Umarım muhteşem bir ay geçirirsiniz.

Sevgilerimle....





12 yorum :

  1. Niyet neyse, dilek neyse realite ona yönelir, Sevgili Juliette! Bu olumlamalar eminim 2014 yılında sana dönecektir...Sen tek huzurda kal, keyifte kal...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım canım. Umarım hep birlikte yaşarız tüm bu güzellikleri. Umarım herkesin dilekleri gerçek olur bu yeni yılda.
      sevgiyle...

      Sil
  2. Juliette'cim ne kadar güzel bir fikir verdin bana. Çok teşekkürler. 2013 yazını okumamışım, şimdi okudum. Böyle bir liste yapma fikri harika, böylece bir yılın bir özetini yapmış oluyor insan aslında değil mi?...aaa süper, çok beğendim, ve heyecanlandım şimdi. Ben de bir liste yapacağım. Listemin ilk maddesi şimdiden belli...' Bu yıl Juliette ile şahsen tanışmak istiyorum' ...
    Yeni yılda tüm dileklerin gerçekleşir umarım, sevgi ve mutluluk ile kal.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elifcim aynı şehirdeyiz hala karşılaşamadık. Emin ol bende senin kadar çok istiyorum. şahsen tanışmak istediğim daha o kadar çok blog dostum var ki. mesela ilk yorumu yapan Petek Uluğ da benim heyecanla tanışmak istediğim dostlarımdan.
      Sana güzel fikir verebildimse ne mutlu bana. Umarım senin gibi bundan esinlenen fazlasıyla arkadaşımız olur.
      Sevgilerimle...

      Sil
    2. Juliette'ciğim hadi o zaman bu arzuda olan tüm dostlarımızın 2014 yılı ortak hedefi bu olsun! Ve bir buluşma organize edelim. Hedefi çok büyük tutarsak ulaşması daha güç olur. Arzu eden ve katılabilenler ile yapalım mı bu buluşmayı. Ben elimden geldiğince yardımcı olurum. Bu organizasyonda liderimiz olur musun? Ne dersin?...

      Sil
    3. Elif süper olur elbet bende çok arzu ederim. hepimiz farklı yerlerdeyken nasıl organize olabiliriz bilemedim şimdi :))) ama elimden geleni yaparım elbet))
      sevgilerimle :)))

      Sil
  3. Benim böyle listem hiç olmadı sevgili Juliette, iki çocukla çok da plan yapılamıyor zaten ama sen deyince şimdi aklıma birkaç şey geldi bak ;) dur yazayım bakalım gerçekleştirebilecek miyim?
    Bir kere İngilizce kursundan maalesef vazgeçmek zorundayım.
    AÖF son sınıftayım ve bitirmek niyetindeyim (ders çalışmadan nasıl olacak bilmem ama niyetim budur!)
    Düzenli kan vermeye devam edeceğim, troid tahlillerimi ve diğer rutin sağlık taramalarımı da hiç aksatmayacağım.
    Şeb-i Aruz töreni izlemeyi çok istiyorum, inşallah gerçek olur.
    Bu yıl sahici bir tatil istiyorum, yaza inşallah...
    Yardım kampanyalarına (gücüm yettiğince) bir ya da inşallah birkaçına katılacağım.
    Daha çok kitap okuyacağım.
    Daha çok keçe ve etamin yapacağım, yaptıklarımın kalitesine inandığım anda, gelir getiren bir iş haline gelmesi için altyapı kuracağım ileriye yönelik.
    Kocamı ve çocuklarımı her zamanki gibi çok sevecek, daha anlayışlı olmaya, az sinirlenmeye, daha fazla sabırlı bir insan olabilmeye gayret edeceğim.
    Sağlık için hep dua edip, yaradanın bana verdiklerine de hep şükredeceğim ;)
    Öperim....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harikasın Esen ne güzel planlar bunlar böyle. Umarım fazla fazla gerçekleştirme şansın ve vaktin olur.
      Naçizane tavsiyem, bunlara tarih koyarsan uygulama başarı oranını oldukça etkileyebilir. Mesela şubat ayında şunlar mart ayında şunlar gibi. sadece bir öneri ;)
      paylaştığın için çok teşekkür ederim.
      sevgilerimle...

      Sil
  4. Sevgili Juliette ben artık plan yapmıyorum çünkü uygulayamazsam kendime mahcup oluyorum :(

    Aslında bloğumu yazmaya başladığım ilk yıl kendime bir liste hazırlamıştım ama yıl sonunda yayınlamak üzere saklamıştım. Bakınca önemli bir konunun yanına bile uğrayamadığımı gördüm ,üzüldüm tabii . İşte böyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Colette, samimiyetin için teşekkür ederim. Benim de atladığım şeyler olabiliyor zaman zaman. hiç bir zaman birebir uygulayamadım, ya fikrim değişti, ya imkanım olmadı ya da yetiştiremedim gibi sebepler çıkabiliyor. Diğer taraftan, bazen simultane yaşamak lazım bazı şeyleri diye düşünüyorum:)) Zamanı geldiğinde hadi deyip yapıvermek mesela :)
      sevgiyle...

      Sil
  5. Kuşlara bayıldım.Dilerim ,güzel haberler getirirler,hepimizeee:) Sevgilerimle. 2013ü okuyayım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel dileğin için teşekkürler Bahçeperim. Güzel haberlere kim hayır diyebilir ki??

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir