N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Ocak 24, 2014

Bir Marka : Mobil Perde

NEDEN MOBİL PERDE?

Düşünsenize perde alacaksınız, en az 2 - 3 markaya ait mağazayı gez, sonra beğendiğin kartelaları eve getir bak uyuyor mu mobilyalara vs , ya da yüklen kırlentleri götür perdeciye orada test et uyup uymadığını, en sonunda sipariş ver , bekle bekle ki perdeler gelsin... E bir de uymazsa veya eksik, gedik varsa? Ya da montajcı evi kirletmişse, fazladan delik delmişse duvarlara?  Hadi hepsi tamam oldu... Ya bu perdelere uyan bir runner veya yatak örtüsü kırlent de arzu ettiyseniz... Haydi bakalım bu sefer perde kumaşı elde döşemecilere gideceksiniz :))

mobil perde


Oysa Mobil Perde bunların tamamına çözüm getiriyor.  Zaten sloganları “ Ayağınıza gelen perdeciniz “ ve “ En iyi perde evinizde seçtiğiniz perdedir“

Arıyorsunuz, en yakın mobil perde aracı size geliyor. Profesyonel sunum ekibi tertemiz, özel logolu setleriyle evinize modelleri çıkarıyor. 10’dan fazla markaya ait binlerce kumaş kartelası...

Elemanlar ayaklarına deri patik giyiyor. Kurumsal kuralları gereği tuvaletinizi kullanmaları veya bir şeyler ikram ederseniz de kabul etmeleri yasak. Tek konsantrasyonları perdeleriniz olmak zorunda.

Siz sizler için özenle seçilmiş kumaş kartelaları koleksiyonu  arasından seçiminizi yapıyorsunuz.. 

Dekor danışmanlığı yaptıkları gibi size ürün konusunda da danışmanlık yapıyorlar. Mesela çocuk perdesi yaptırmak istediğinizde kadife, keten gibi kumaşların toz tuttuğu için sağlıklı olmadığını ya da jaluzilerin keskin kenarlarından dolayı tehlike oluşturabileceğini söylüyorlar. Kendileri de zaten çocuk odaları için antibakteriyel ürünler kullanıyorlar. Hatta çocuğunuzun resminin olduğu perdeler bile yapabiliyorlar.  Bir de ellerinde öyle şirin perde braçolları (perdeyi kenara tutturmak için kullanılan malzeme) var ki insanın çocuk olası geliyor.



Sunum ekipleri bir bay bir bayandan oluşuyor. Sipariş vermezseniz de sorun yok, ücret alınmıyor.

Mobil Perde yeşile ve doğaya çok önem veriyor. Kurumsal Sorumluluk Projeleri “Karbon Ayak İzi” Araçlarıyla size gelene kadar yaktıkları yakıt ve doğaya bıraktıkları karbonu telafi etmek adına TEMA Vakfı ile anlaşma yapmışlar ve her sunuma gittikleri evin sahibesinin adına bir fidan dikiyorlar. Tabi bunun için de sizden bir ücret talep etmiyorlar.

Mobil Perde teknolojiyi iyi kullanıyor. Siparişiniz anında akıllı tabletlerle gözünüzün önünde üretim merkezine geçiliyor ve üretim başlıyor. En geç 7 günde perdeniz hazır. Zaten hız bu hizmeti yapanlar için de çok önemli. “Vakit nakittir” diye düşünüyorlar.

Seçim bitti perdeleriniz hazır. Sizi arıyorlar müsait olduğunuz gün ve saatte profesyonel montaj ekibi geliyor (elektrik süpürgesi vs yanında ) işleminiz montajı tamamlıyor ve perdenizi astıktan sonra buharlı ütüsünü de yapıyor.

Mobil Perde Ekibi her ilave isteğinizde veya ihtiyacınızda yanınızda olmaya devam ediyor. Perdenize uygun kombin kumaşları gösteriyor, isterseniz döşemelik alıyorsunuz veya size hemen bir runner yapıp hediye ediyor. Yatak örtüsü kırlent dikimi yapabiliyor :))

Mobil Perde vereceğiniz tutarı sorgulamadan her eve hatta adalara bile gidiyorlar.


Kısacası artık kapı kapı perdeci gezmeye son veren bu hizmeti denemek istiyorsanız. 0212 777 88 00 ya da www.mobilperde.com 'a telefonunuzu bırakıyorsunuz. Onlar sizi arıyorlar. 

2 yorum :

  1. Hic duymamistim ve tam ihtiyacim oldugu bir donemde bu konuyu aktardiginiz icin tesekkurler sevgili Julliette.. Ozellikle agac dikme konusunu cok tuttum, siparis vermesem bile danismanlik icin arayacagim.. :-)

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Ayfer çok ilgili ve bilgililer :)) Kesinlikle pişman olmayacağını ve aradığın her şeyi rahatlıkla bulabileceğinin garantisini verebilirim :))
    Sevgiler...

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir