N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Ocak 26, 2014

Fuar Görüntüleri : Heimtextil 2014-2015 Trendleri

8-11 Ocak tarihleri arasında Almanya'nın Frankfurt şehrinde düzenlenen Heimtextil Fuarı'nda açıklanan, 2014-2015 yılının döşemelik kumaş, yatak odası, mutfak ve banyo tekstili trendlerini daha önceki yazımda paylaşmıştım. Kaçıranlar buradan okuyabilirler.

Özellikle İstanbul'da yaşayanlar ve bu karanlık Pazar gününü evinde geçirenler için Fuar görüntülerini paylaşmak istedim. Gerek eviniz için ürün seçerken, gerekse kendin yap çalışmalarınızda işinize oldukça yarayacağını düşünüyorum. 


Desenli kumaşlar ve onları birbiriyle kombinlemek bu yıl da oldukça moda. Rengarenk desenleri döşemelik kumaşlarınızda, halı ve perdelerinizde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Desenli kumaşları birbiriyle nasıl kullanacağınız konusunda ipucu isterseniz buraya bakabilirsiniz.


İşte son zamanlarda favorilerimden biri daha. Bu sene de sıkça kullanabileceğim, hatta geçenlerde paylaştığım Kendin Yap:Desenli Yastık projesini hayata geçirebilirim. 





Kuşlar, aslanlar, kaplanlar, geyikler, zebralar... en önemlisi de favorim baykuşlar yine bizlerle bu yıl. Ev dekorasyonunuzda hayvan figürlerine sıkça yer verebilirsiniz. Çocuk odası duvar kağıtları, örtüler, yastıklar, dekoratif objeler.. bir çok hayvan figürlü ürünü evinizin baş köşesine koyabilirsiniz.  


  

Pantone yılın  rengini Orkide pembesi olarak açıklamıştı. Bu konuyla ilgili yayınımı okumuşsunuzdur. Orkide pembesinin cıvıltısının yanı sıra, turkuazlar, sarılar, yeşiller, morlarda farklı tonlarıyla karşımıza çıkıyor bu yıl. Görsellerden de farkedeceğiniz üzere rengarenk bir sezona açtık kapılarımızı.




Ekoseler, geometrik desenler, çizgiler de geçen yıllardaki etkisini bu yılda sürdüreceğe benziyor. Hükümdarlığı kime verelim sizce? Ekose der misiniz benim gibi? 



Rengarenk, cıvıl cıvıl bir yılımız olsun...

Keyifli pazarlar...

16 yorum :

  1. Sevdiğim renkler bir arada. Ekose, battaniyelerde daha çok seviyorum. Yanında bir de kikirdeyeceğin birisi, şarap ya da sıcak çikolata da olur. Ooo hayal dünyam yine açıldı.:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilerim hayal dünyandaki herşeyi tez zamanda yaşamaya başlarsın ;)
      Sevgilerimle...

      Sil
  2. teşekkürler,çok yararlı oldu

    YanıtlaSil
  3. PAylasim icin tesekkurler, yastik stencil i ciddi ciddi dusunmeye basladim :) Aslinda evde harfli cetvelim var ama bir turlu cesaret edemedim :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bir cesaret bir motivasyon, dalacağım stencile kısa zamanda. Paylaşalım ortaya çıkanları bakalım neler olacak :)

      Sil
  4. Ben de kraliçeliği ekoseler verdim:)
    Paylaşım için çok teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin ekose tarzını çok beğeniyorum Sevgili Colette. Ee son hız devam o halde ekoseleri kullanmaya :))

      Sil
  5. Ekose, puantiye ve çizgililer, bu üçlüyü çok seviyorum. Fırsat buldukça bir şekilde kombinlemeye çalışıyorum üçünü. Çok güzel ve yönlendirici bilgi paylaşımı olmuş, teşekkürler Juliette :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3'ü bir arada:)) Ben teşekkür ederim ziyaretin ve güzel yorumların için. Paylaşımlarını merakla bekliyor olacağım.
      Sevgiler...

      Sil
  6. Ne güzel, bol bol renk var !

    YanıtlaSil
  7. ilk fotodakileri alıp frankfurt kitap fuarına geçeyim ben.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa süper gidiyor musun? bloğuna gelip bakacağım paylaşımlarına :)

      Sil
  8. saatlerce içinde dolaşıp bıkmadan bakacağım nefis bir blog... elinize sağlık. Bu arada yerdeki kilime bayıldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Tarçın çok teşekkür ederim ne güzel bir yorum böyle. Ziyaretiniz beni çok mutlu etti.
      Sevgilerimle...

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir