N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Şubat 10, 2014

Aşk Haftanız Kutlu Olsun!

Aşkın zamanı olmasa da, haftanın 7 günü 24 saati yaşandığını düşünsem de, 14 Şubat haftasını özel geçirmeyi seviyorum. Yapılan ufak sürprizler, hediyeler, dekorasyonlar eksik olmuyor hayatımızdan. Bu yıl biraz hüzünlü olduğumu ve rutinlerimin çoğundan vazgeçtiğimi itiraf etmeliyim. Nedeni sadece bu Sevgililer Günü'nde yalnız olmam. Yine de şu an çoook uzaklarda da olsa beni düşünen, kalbi benimle çarpan birinin var olduğunu bilmek her şeye bedel...


Aşkın rengi Kırmızı olsa da ben bu yılın rengi Işıltılı Orkide'yi çok yakıştırdım Sevgililer Günü dekorasyonuna. Bu renk kişinin yaratıcılığını ve özgünlüğünü geliştiriyor. Aklınızda olsun ;)

Işıltılı Orkide'nin Fuşya, Lila ve Pembe tonlarıyla uyumu harika. Bu rengi nasıl ve nerede kullanabileceğinizin tüm detaylarını Mobdizayn 'da yayınlanan yazımda bulabilirsiniz. Okumaktan keyif alacağınızdan eminim.  








Hayatınızdan aşk, sevgi, mutluluk hiç eksik olmasın. Yılın 365 gününü birlikte dolu dolu yaşayacağınız hayat ışığınız, diğer yarınız hep yanınızda ve kalbinizde olsun. 

AŞK haftanız kutlu olsun...


16 yorum :

  1. çok güzel renkler, bakınca huzur veren. çok sevdim. mobdizayn daki fotoğrafalara baktım, yazınızı okudum. çok güzel, çok beğendim. ama evimde bu kadar ağırlıklı kullanır mıyım bilmiyorum. belki küçük detaylarda olabilir. sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim yazılarımı okuduğunuz ve yorumunuz için.
      Zaten dikkat ettiyseniz çok fazlasının bir süre sonra sıkıcı gelebileceğini belirtmiştim. Eğer genel tarzınız ve tercihlerinizde bu renk ön planda değilse, sizin de yazdığınız gibi bir kaç ufak parçayla hayatınıza taşıyabilirsiniz bu dikkat çekici rengi.
      Sevgiler...

      Sil
  2. Aşkın her hali, her anı, her günü güzel. Seni tanımak da güzel örneğin. Julietteeeee diyebilmek de güzel görmeden bile.!! ... Kalbindeki, yüreğindeki her sevgi her aşk yerini bulsun...Çok sevdiğim orkide ve pembesi artık benim için juliette pembesi !!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duygularımız o kadar karşılıklı ki. Benim için de sen çok özel ve değerlisin Petekcim. Var olduğunu ve uzaktan da olsa yanımda yakınımda olduğunu bilmek beni mutlu ediyor.
      Aşklarımız da, dostluğumuz da hep baki kalsın :))
      Kucak dolusu sevgiler İstanbul'dan...

      Sil
  3. Zaman su gibi aksın geçsin ve sen sevdiğine bir an önce kavuş :))
    Işıltılı orkide; harika bir renk, adı da çok güzelmiş. Mobidizayn daki yazın da çok başarılı olmuş, tebrik ederim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Hülya güzel dileklerin için kocamannnnnn teşekkür ediyorum :)) Bu arada sevdiğim bir şiir var onu da paylaşayım :)

      Var mı daha ağır yük zamanı çekmek kadar
      Yaşama sebebimsin su kadar ekmek kadar
      Ayrılığın, özlemin her şeyin bir hazzı var
      Seni anmak da güzel seni beklemek kadar.
      Şemsi Belli

      Ziyaretin ve yorumun için de ayrıca teşekkür ederim.
      Sevgiler...

      Sil
  4. Yüreğimizdeki sevgi hiç bitmesin ve senin yüreğinde olabilme onuruna erişmiş kişi dilerim senin değerini her gün Sevgililer Günüymüşcesine bilsin!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Colette. Sevgi mutlu bir dünyanın temeli değil mi zaten. Hayat ışığıma yazdıklarını göstereceğim geldiğinde :)))
      Sevgilerimle...

      Sil
  5. Bu güzel renkli orkidelerle yapılan herşey çokkk güzel!
    Aşkımız her daim baki kalsın bir gülük değil ömürlük sevgilerimiz olsun!
    Sizede dolu dolu aşk haftası dilerim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ömürlük aşklar, sevgiler.. En güzel tabiri bu olsa gerek :))
      Çok teşekkürler ziyaretin ve güzel dileklerin için...
      Mutlu haftalar..

      Sil
  6. Offf, pek de fiyakalı ismi "Işıltılı Orkide" öbür yazındaki fotoğraflar da, bunlar da çok güzel yahu :) insan bakarken enerji doluyor :) Ne düşündüm o fotoğraflarda gördüğüm mor koltuklar ne güzelmiş, bizim evdeki benim koltuğumu da öyle renk yapsak, böyle capcanlı, böyle ilham verici, neler çıkar kimbilir o koltuktan! Dur yahu ben koca kişisine söyleyeyim benim berjeri, seçeceğim mor kumaşla kaplatsın sevgililer günü hediyesi niyetine :)))Sağol kuzum, verdiğin bütün fikirler, ilhamlar için ve bu senin yalnız geçirdiğin son sevgililer günün olsun inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa süper olur. Bir berjer, sen bir kaç parça ilave keçe aksesuar falan da yaparsın berjerini tamamlayacak. Harika bir görüntü olur, enerjisi, ilhamı bol bol :)) derhal gerekli merciyle konuşmalısın bence de :))
      Dilerim son olur bu ayrılıklar artık. Ama iş hayatı maalesef özel gün tanımıyor..
      Teşekkür ederim güzel dileklerin için canım..

      Sil
  7. Kendinizi yalniz hissettiginizde elinizi kalbinizin uzerine koyun, uzaklarda olan kisinin orada oldugunu dusunun sevgili Juliette .. Nice mutlu Sevgililer Gununu, A$k'inizla birlikte gecirirsiniz insallah ^_*
    Benim bahar rengim olsun orkide pembesi <3 Bu Mayis ayinda Provence gezimiz olacak umarim bu tonlarin hepsini gorebilirim..
    Mobdizayn'daki yazinizi zevkle okudum, tebrikler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o şekilde yapacağım, teşekkür ederim güzel dilekler için :))
      Bahara ne çok yakışacak bu orkide pembesi. Ben de bir kaç yastık ve aksesuarla bu rengin tadını çıkaracağım sanırım bu baharda :))
      Sevgiler...

      Sil
  8. Rusya'da çok güzel bir adet var. Sadece aşıklar birbirinin sevgililer gününü kutlamaz. Mesela benim çocukların okulunda birbirini seven arkadaşlar da kartla ya da ufak bir hediye ile kutlarlardı. Sınıfın girişine bir sepet konur, çocuklar sevdikleri arkadaşlarına kart hazırlar atarlardı. Sevgiyi nasıl aşkla kısıtlayabiliriz ki zaten... Sevenlerin ve sevdiklerin çok olsun ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu konuda söylenecek konuşulacak o kadar şey var ki...
      Her şey sevmekle başlamıyor mu zaten, insanları, hayvanları, hayatı, yaşamayı. Bunu çocukken aşılamak en güzeli, ilerleyen yaşlarda öğrenilmesi zor bir duygu maalesef.
      Ruslarla ilgili en beğendiğim şeylerden bir diğeri de çocuklarını hep prensim ve prensesim diye sevmeleri. O kadar güzel bir özgüven aşılıyorlarki ebeveynler çocuklarına. Ben Türk kültüründe hala daha çocukların 'çirkin şey' diye sevilmesini yadırgarım mesela. Nazar değmesin diyeymiş...
      Güzel dileklerin hepimiz için olsun.
      Sevgiler...

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir