N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Kasım 03, 2014

EVİMİÇİNHERŞEY KARACA HOME YENİ SEZON TANITIMINDAYDI



Uzun bir aradan sonra yine yazmaya başlayabildim. Hem de harika bir marka ve harika ürün tanıtımlarıyla...

Bir süre önce Karaca Home'un yeni koleksiyon tanıtım kahvaltısına davet edildim. Karaca Home'un showroom una girdiğim anda bir dekorasyon cennetine düştüğümü farkettim. Showroom un sonundan beni karşılamak için yürüyen çok sevgili Ayşenur Hanım'a kucak açarak  'cennettemiyimm' diye seslendiğimi itiraf etmeliyim. 


Her şeyiyle dört dörtlük hazırlanmış bir kahvaltı sonrasında Pazarlama Müdürü Sevgili Gamze Hanım bize firma ve ürünler konusunda brif veriyor. 


Karaca Home'un yeni koleksiyonu oldukça renkli. Kışı sıcacık geçirmek için rengarenk yumuşacık battaniyeler yapmışlar. Hem nevresim takımlarına uyumlu hem de oldukça hafif ve kullanışlı. En çok beğendiğim ürünlerin başında geliyor bu pofuduk battaniyeler.


Nevresim takımı ile uyumlu çiçek açmış bir battaniye daha. Bunları mutlaka denemnizi tavsiye ediyorum. 


Nevresim takımları yine sezonun trendlerine uygun. Canlı damask ve floral desenlerin yanı sıra vintage stilin vazgeçilmezi pudra ve bebek mavisi gibi soft tonlarda da oldukça geniş bir yelpaze sunuyor. 


Dantel dokunuşlar da var koleksiyon içinde, ama kararında kesinlikle göze batmadan. Her bir detay en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, her üründe bu inceliği görmek mümkün. 



Dekoratif yastıklarda sınır yok artık biliyorsunuz. Hayvan figürlü desenler, çiçekli kumaşlar evinizin dekorasyonuna uygun mutlaka bir yastık bulabilirsiniz Karaca Home'da. Son zamanların gözde sepetleri, hatta evde benim bile yapmayı denediğim ama beceremediğim dantel sepetleri soranlar, doğru Karaca Home'a. Yuvarlak, kare, kalp çok farklı kalıp ve ebatlarda Karaca Home yapmış evde uğraşmaya gerek yok :)) 


Karaca Home Showroom un her yeri çok ilgimi çekse de ortadaki camekanlı alan benim bir türlü çıkmak istemediğim ve her detayı tek tek fotoğrafladığım alandır. Hepsi birbirinden orijinal dekoratif objelerden gözünüzü almanız mümkün değil. 




Aksesuarlar rengarenk, her mekana uygun bir parça var ürün gamında. Yılın modası cam aksesuarlar, parlak metal objeler, seramik ve polyester renkli çerçeveler, envai çeşit biblolar, esprili ürünler... Yapma çiçekleri sevmeyen ben, bir çok çiçek fotoğrafı çekmişim bakar mısınız? Oldukça sahici duruyorlar çünkü..




Karaca uzun yıllardır porselen takımlarıyla tanıdığımız köklü bir firma. Bu alandaki başarısının Karaca Home markasında da devam ettiğini çok rahat bir şekilde görebiliyorsunuz. Gerek ürün kalitesi gerekse ürün çeşitliliği açısından bir evin ihtiyacı olabilecek bir çok ürünü bulma mümkün. Burada yer veremediğim bebek gurubu ise ayrı bir yayın konusu benim için. Özellikle bebek bekleyenler veya bebeği olanlara harika ürünler önereceğim. 

Bayileri aracılığı ile satışı yapılan ürünleri firmanın kendisine ait satış sitesinde bulabilirsiniz.  www.cookplus.com

Resimlerde gördüğünüz şekilde bir mağaza açılışı ise kısa bir zaman içinde olabilir, sürpriz.. Pazarlama Müdürü Sevgili Gamze Hanım'dan aldığımız ufak bir tüyo. 

İşin diğer bir güzel tarafı Karaca Home'un tüm davetlilere hediye ettiği ve benim paketimden çıkan bu şık örgü battaniyeli nevresim takımı. Henüz açıp kullanmaya kıyamadığımdan size siteden çekilmiş fotoğraf veriyorum;)

Bu güzel davet ve keyifli anlar için öncelikle beni davet eden Sevgili Ayşenur Hanım'a , samimi ilgi ve alakası ve verdiği tüm bilgiler için Sevgili Gamze Hanım'a, ve işini gerçekten büyük bir coşku ve heyecanla yapan Karaca Home ekibine misafirperverlikleri için teşekkür eder daha nice başarılı çalışmalar dilerim...



7 yorum :

  1. objeler..nevresim takımları...herbiri birbirinden güzel..keyifli bir gün geçmiş belli ;) hediyeni de iyi günlerde kullan sevgili juliette :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Meralcim çok keyifli bir Gündü gerçekten tşk ederim canım :))

      Sil
  2. Canım bence de cennete gitmişsin biz kadınlar hep aynıyız sanırım iki hafta önce ben de dayanamayıp kızıma ve kendime birer tane nevresim takımı aldım içlerinden karar verip seçmek bile çok zor. sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Evet hayatım görmen lazım her biri birbirinden güzeller 😄😄 öperim canım

    YanıtlaSil
  4. Yazınız ve blog unuz süper bende beklerim :) http://eylullegel.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel bir etkinlik olmuş, güle güle kullan canım hediyeni

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir