N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Aralık 11, 2014

Yılbaşında Sevdiklerim



Yine bir yıl daha bitiyor ve yine aynı heyecan. Çocukluğumdan bu yana sevemediğim kış mevsiminin en güzel anlarını yaşıyorum yine. Yine her yer ışıl ışıl, yine güzel telaşlar, yine yeni bir yıla uyanacak olmanın verdiği o tarif edilemez hisler.


Yılbaşında çalışma ve yaşam alanlarımı süslemeyi seviyorum. Eskiye güzel bir veda, yeniliğe şık bir karşılama olarak görüyorum çünkü. Vazgeçilmezlerim arasında elbette yıldızlar çok fazla. En karanlık zamanlarda gökyüzünde daha çok parladıkları için sanırım, yıldızları hep çok sevdim.




Kırmızıdan vazgeçmem elbette imkansız. Burcumun özelliği olsa gerek, bu renge bağlılığım tarif edilemeyecek düzeyde... Yeşil le de ne çok yakışıyorlar değil mi? 



Mumlar yine bir olmazlardan. Onlar olmadan geçirilecek bir yılbaşı sezonu hayal edilebilir mi?




Evde kocaman yapay bir ağaç mı yoksa saksıda minik ama canlı, yaşayan, hayat veren bir çam mı olmalı ? Sanırım artık 2.cisi daha doğal ve şık geliyor bana. 



Ateş... Çağrıştırdığı ilk kelime keyif... Kitap keyfi, uyku keyfi, film keyfi, yemek keyfi, çay-kahve keyfi... Daha ne olsun? 


Özenle hazırlanmış bir pakette ince düşünülerek hazurlanmış bir hediyeye ne demeli? Kim hayır diyebilir? 


10 yorum :

  1. Ne kadar hoş şeyler var..Hepsini istiyorum hem de hemen:)

    YanıtlaSil
  2. bu konseptler çok güzel insana huzur veriyor :)

    YanıtlaSil
  3. Aralık ayı en sevdiğim ay:)
    çok sevdiğimdenmidir, yoksa bu aya özgü kişisel bir koşuşturmadanmı bilmem jet hızıyla da geçer gider..mutlu mesut geçsin de...
    kareler içimi açtı, yeşil ile kırmızının uyumu huzur verici, mumlar elbette olmazsa olmaz olanlardan.. birde hediyeleşme faslı bonusu...
    gelsin o zaman 2015 sağlıkla mutlulukla sevgiyle aşkla ve de huzurla..

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten iç açıcı gözüküyor harika

    YanıtlaSil
  5. yeşil ve kırmızı; birazcı dore...çokça zarif hediye gerek benden; gerekse sevdiklerimden ;) sıcacık bir ev ve elbette ailemmmm... bunlar da benim vazgeçilmezlerim...sıcacık görsellerle dolu bir post olmuş bayıldım sevgili jüliette :)

    YanıtlaSil
  6. Hepsi şahane de şu cam kenarındaki sedire içim gitti, çok isterdim öyle bir köşe kendime :)
    Hoşgeldin Juliette :)

    YanıtlaSil
  7. Yeni yıl ruhuna bunca uzaktayken çok iyi geldi fotoğraflar. Aslında biraz içim de burkulmuyor değil böyle güzellikleri görünce. Olsun, umarım seneye bende o ruhun içinde dolaşacağım keyifle.
    Evde yapma çiçeklerden hoşlanmıyorum, en güzeli taptaze olmaları. Ama söz konusu ağaç olunca onları da eve hapsedince üzülüyorum. Mis kokulu bir çam ağacım olsun isterdim aslında ama bilmem ki evde bakabilir miydim sonrasında acaba? Belki de böylesi bir durum için bahçede bir çam ağacı bakılıp, o süslenebilir.
    İyi bir yıl olsun, tüm dileğim bu hepimiz için!
    Mutlu kalın:)

    YanıtlaSil
  8. nerdesin sen ya kayboldun ki arada naber dedim geldim hiç bakamadın mı bloguna uzun zaman sen yaaa. iyi misiin :)

    YanıtlaSil
  9. Güzel yorumlarınız merakınız için sonsuz teşekkürler hepinize de güzel dostlar. Evet çok sık gelemiyorum bu aralar 2015 yılından en çok istediğim daha çok zaman :)) Bloğumda siz güzel dostlarla geçireceğim daha çok zaman diliyorum bu yeni gelen yıldan :))

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir