N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Mart 30, 2015

Karaca Home'dan Bahar ve Yaz Esintileri

Bazı markalar vardır her ürününde bir hikaye gizlidir, rüyada olduğunuzu sanırsınız. Hayallerinizin, beklentilerinizin ötesine götürür sizi. Bakmaya doyamaz, kullanmaya kıyamazsınız. Verdiği mutluluk, karşılığını fazlasıyla hak etmiştir. 

Rüya gibi bir markadır Karaca Home. Her yıl her sezon, artan bir ivmeyle devam eden başarısı; her bir üründeki ince detaya ve işçiliğe verilen önemden kaynaklanır.  


Karaca Home İlkbahar-Yaz koleksiyonunu geçtiğimiz günlerde yine bir blogger toplantısında Karaca Home'un rüya showroom unda tanıma fırsatım oldu. Kış koleksiyonu tanıtımındaki kadar büyüleyici olduğunu söyleyebilirim. Bir türlü gelemeyen bahara inat cıvıl cıvıl, rengarenk, soft ve yumuşak dokunuşlar hakim koleksiyonda.  




Koleksiyon 4 konseptten oluşuyor: Ada Aşkı, Yaz Bahçesi, Yaz Sandığı ve Gölgede Aşk.



Ada Aşkı; mavi ve beyazın iç ferahlatan büyülü buluşması, sıcak yaz günlerinde masmavi denizin içinde serin sulardaymışsınız hissi uyandırıyor. Çekimlerinin Alaçatı da yapıldığı konsept ürünlerini video da detaylı görebilirsiniz. 


Özel dekoratif sandığı içinde sunulan pikeli ranforce nevresim takımları, complete takımlar, peştemaller, akseaurlar, dekoratif objeler, evinizde yaz ve tatil havası estirmenize yardımcı olacaktır. 


  
Yaz Bahçesi cıvıl cıvıl, rengarenk, mutluluk ve enerji dolu bir konsept. Günün stresini, yorgunluğunu bir anda üzerinizden alıp sizi Alice Harikalar Diyarı'na götürebilir. 




  
Yaz Sandığı'nda ise neler yok ki? Provence stili dantellerin naif dokunuşları, sizi çok eski zamanlara götürüyor. Keyifli bir nostalji yaşatan Provence stili takımların şık olmalarının yanı sıra ayrı bir özellikleri daha var. Tüm ürünler dikim işlemi yapıldıktan sonra boyama ve yıkama yapılıyor. Bu özellik sayesinde, ürün yıkandıktan sonra özellikle dantel kısımları açmak için çok fazla çaba harcamaya gerek kalmıyor. 


Pastel tonların hakim olduğu konseptte huzur, aidiyet ve nostalji gizli.


Gölgede Aşk, Karaca Home'un büyüleyici yaz koleksiyonunun 4 konseptinden sonuncusu. Daha klasik sevenler için zamansız desenleri bu konseptte bulacaksınız. 




Geniş bir aksesuar yelpazesine sahip Karaca Home koleksiyonu, her konsepte uygun aksesuarları da beraberinde sunuyor. Alışveriş yaparken en çok sıkıntı duyulan konuyu da bu şekilde bertaraf etmiş oluyorsunuz. 


Çok renkli, cıvıl cıvıl, iç açıcı bir koleksiyon. Farklı ihtiyaç ve zevklere hitap edecek çok sayıda alternatif var. Birisi mutlaka sizin için.

Karaca Home ürünlerine Cook Plus online alışveriş sitesinden sahip olabilirsiniz. Koleksiyonun tamamını görmek içinse alın kahvenizi oturun bilgisayarınızın başına, sesi birazcık açın ve hafif bir müzik eşliğinde Karaca Home sayfasını ziyaret edin. 


Melekler sizi korusun...




Karaca Home Kış koleksiyonu yazımı buradan okuyabilirsiniz. 


2 yorum :

Bunlar da İlginizi Çekebilir