N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Şubat 10, 2013

Çekiliş Videomuz

Sevgililer Günü Hediyesi 
Süremiz bu sabah saat 02.00 de bittiği için 11.111 nci ziyaretçimizi belirleyemedik ama katılan dostlarımız arasındaki çekilişimizi de yaptık. Katılan herkese ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. 

Zaten çok az olan katılımcı arkadaşlarımın ismini tek tek yazarak fincanın içine koydum. Aslında bu çekiliş için kafamda tasarladığım bir kavanozum vardı ama içine listeyi koyduğumda sayı çok az olduğu için çok komik bir görüntü oluştu :)
Ben de çatladığı için kullanmadığım ama içine çiçek dikmeyi planladığım için atmaya da kıyamadığım fincanlarımdan bir tanesini seçtim.
Daha profesyonel bir çekiliş yapmayı çok arzu etmiştim ama bugün evde tek başınayı oynadığım için maalesef  kamera görüntüsü çok kaliteli olmadı. 

Eveeeet... Videoda, bu şık mum setini kimin kazandığını çok net görüyorsunuzdur. Kazanan şanslı arkadaşımızın Sevgililer Günü'nde Aşk'la gecesini aydınlatmasını diliyorum ;)
E-mail adresime adres bilgilerini göndermeni rica ediyorum. Yarın kargoya vermek isterim. 
Sevgilerimle,
    

5 yorum :

  1. Şu an mutluluktan havalara uçuyorum, bu mum setini kazanmayı çook ama çok istemiştim, size tekrar teşekkür ediyorum. Evimiçinherşey'den mum seti kazanmak paha biçilemez :)

    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Pelin umarım güzel günlerde kullanırsın. Şansın bol yolun hep açık olur umarım. İlgin için ben teşekkür ediyorum:)
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. çıkan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun...
    severek kullansın inşallah :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım sevgili gurme şirine. aşklarımız sevgilerimiz karşılıklı ve sonsuz olsun daima.

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim Gurme Şirine :)

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir