N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Şubat 17, 2013

Frankfurt Ambiente Fuarından Görüntüler

Messe Frankfurt-Ambiente
Ambiente Fuarı her yıl Şubat'ın 2. haftasında Almanya'nın Frankfurt şehrinde yapılıyor. Dünyanın en büyük fuar merkezlerinden olan Messe'de gerçekleştirilen fuarın ana konusu: sofra eşyaları, ev dekorasyonu, ev eşyaları, aksesuarlar, elektrikli ev aletleri, el sanatları vs vs. Liste oldukça kabarık. Yani sitemizin isminde olduğu gibi EvimİçinHerşey var bu fuarda. 

Messe Frankfurt-Ambiente
Fuar yaklaşık 350 bin m2 alan üzerine kurulu ve ortalama 4500 civarında katılımcının ürünlerinin sergilendiği bir alan. Her yıl yaklaşık 130-150 bin arasında ziyaretçi tarafından geziliyor. 


İşim gereği bir çok fuarı yakından takip ettiğimi ve bir çoğunu da ziyaret ettiğimi söylemiştim. Bu sene maalesef kaçırdığım fuarlardan biri de Ambiente. 15 Şubat'ta başladı ve 19 Şubat'a kadar devam edecek. Fakat seneye artık demekten başka bir şansım yok maalesef.

Her fuarda firmalar yeni ürünlerini görücüye çıkarırlar. Farklı modeller, tasarımlar, renkler hepsi de genelde fuarlarda kitlelere tanıtılır ve alınan beğeniler, siparişler doğrultusunda ürünün geleceği belirlenmiş olur. Bazen muhteşem bir başarı öyküsü yazılır, bazen de tüm çabalara çalışmalara rağmen uğranılan hayal kırıklıkları... 


Messe Frankfurt-Ambiente

Nice Fuarlara....
Resim Kaynağı : Messe Frankfurt - Ambiente

2 yorum :

  1. harika ya çok severim böyle fuarları

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. genelde bir çok fuarla ilgili yazı yazmaya çalışıyorum sevgili tuğba. bakarsın bir gün beraber ziyaret ederiz :)

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir