N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Şubat 12, 2013

Modern Tasarım Mutfaklar


Modern mutfaklar, mutfakta geçirdiğimiz zamanı oldukça kolaylaştırıyor. Özellikle ihtiyaçlarımız ve alışkanlıklarımız doğrultusunda özel olarak üretilmiş dolaplar, çekmeceler, tezgahlar; gününün büyük bir kısmını sevdiklerine lezzetli yemekler hazırlayan anneler için oldukça kullanışlı.

 Modern mutfak tasarımlarında her şeyi elinizin altında, kullanımınıza uygun bir şekilde yerleştirmeniz mümkün. Mekan çok geniş olmasa da akıllı tasarımlarla kendinize çok geniş bir alan yaratabilirsiniz. En güzel tarafı da ankastreler sayesinde beyaz eşyaların da tam bir intizam içinde yerleştirilebiliyor olması sanırım. 










Hepsi de oldukça şık görünüyor ne dersiniz?

    Ev dekorasyonunun her zaman genel bir bütünlük içinde olması gerektiğine inananlardanım. Benim için evin her bir köşesi birbiriyle bağlantılı olmalı. Renk seçimleri, kumaşların dokusu, dekorasyon tarzı... her şeyin aynı stilde olmasının, evde dengeyi sağladığını düşünüyorum. Daha net özetlemek gerekirse, oturma odasında klasik bir tarz hakimse, mutfağım da klasik çizgiler taşımalı. Oturma odamda modern koltuklar varsa mutfağımda da modern dolap ve çekmeceleri tercih etmeliyim. 

Kişisel olarak Country tarzını tercih ettiğim için araya rüstik, vintage uygulamalar yapmam oldukça kolay ve şık görüntüler oluşturmama olanak tanıyor. Tabii ki bunlar benim düşünce ve zevklerim.  Sizin tarzınız nedir peki?


11 yorum :

  1. Bayanlarin cogu vaktinin mutfakta gectigini dusunursek mutfak dekorasyonu gercekten onemli:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet sevgili Özlem, bir iş yerinde çalışsak da, ev kadını olsak da mutfaklar daima bizim kalemiz. kalplere giden yol mideyi dolaşarak ulaşıyor yerine çünkü :))

      Sil
  2. çok harika mutfaklar bunlar, bayıldım...

    YanıtlaSil
  3. mutfaklar büyük olunca, güzelce dekore ediliyor tebi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet kesinlikle doğru gurme şirine. ama küçük mutfaklarda da harikalar yaratmak mümkün. ben ikea tasarımlarının çok fikir verdiğini düşünüyorum. kalite olarak tercih etmeseniz de, küçük alanları en verimli kullanma konusunda ipuçlarını fazlasıyla bulabilirsiniz ikea mağazalarında:)

      Sil
  4. Mimlendiniz Sevgili Juliette, sayfamda görebilirsiniz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nasıl nasıl :) daha önce de bir kaç arkadaşım yaptı bunu ama beceremedim bir türlü vakitsizlikten. umarım bu sefer yapabilirim :))
      çok teşekkürler düşündüğünüz için...

      Sil
  5. modern mutfaklar ilk bakista guzel olsada bana gore biraz laboratuvar ortamini andiriyor:)yani ne bileyim.bana sicak gelmiyor.mutfakta country tarzi tek gecerim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. country hem mutfakta hem de evin diğer bölümlerin de daha sıcak bir his bırakıyor kesinlikle haklısınız. yumuşak hatları, gözü yormayan renkleri modern tasarımlarla kıyaslandığında daha samimi gelebilir. laboratuvar benzetmeniz ilginç olmuş, çok teknolojik modern mutfaklarda evet neden olmasın bu duyguya kapılmak mümkün;)

      Sil
  6. Ben galiba tahtanın sıcaklığını hissetmek istiyorum her alanda.Yani tahta ile kombinlenmiş her malzemeyi seviyorum. Her biri ayrı güzel...

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir