N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Nisan 30, 2013

Evimi Tasarlıyorum!

Evimde değişiklik yapmak istiyorum. Eşyalarımı tamamıyla yenilemek, ya da bir kısmını değiştirmek iyi fikir olabilir. Ya da, eşyalarım henüz yeni ben sadece yerlerini mi değiştirsem?? Bu koltuklar o köşede nasıl dururlar? Çocuk odasındaki koltuğu salona mı getirsem acaba? Bu dresuarı girişe koysam nasıl olur peki? şeklinde uzayan sorular hepimizin aklındadır çoğu zaman. Özellikle evimizi ve ruhumuzu temizlediğimiz bu bahar mevsiminde. 

İç mimarsanız evinizin ölçülerini çıkarır, eşyalarınızı bilgisayar ortamında yerleştirir, fazla enerji tüketmeden en uygun yerleşimi kolayca yapabilirsiniz. Seçtiğiniz yerleşim planına göre eşyaları yerine yerleştirmek kalır sadece vücudunuzu kullanarak yapacağınız. Oldukça kolay değil mi?

Bilgisayar teknolojisi sağ olsun, bunu yapmak için iç mimar olmanız da çok elzem değil artık. Bakın Better Home and Garden sitesinde hazırlanmış şablonla, mobilyalarınızı renklerine göre seçip yerleştirebiliyorsunuz.  Her oda için ayrıca yapılabilen uygulamada, odanızın gerçek ölçülerini girmeniz ve onun üzerinden gitmeniz mümkün. Sehpa oraya sığmadı, masayla duvar arasında çok az yer kaldı vs demeye gerek kalmadı artık. Tek yapmanız gereken e-mail adresiniz veya sosyal iletişim hesaplarınızdan birisi ile kaydolmak. Şimdiden kolay gelsinnn....


5 yorum :

  1. ne güzelmiş :)
    teşekkür ederim faydalı bir bilgi oldu bu..
    kolay gelsin bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşinize yaradığına sevindim. aynı zamanda keyifli olmasını da dilerim:))) sevgiler...

      Sil
  2. bencede çok güzel benimde işime yarıcak:) teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. çok güzel bir bilgi bu. ne büyük kolaylık :)

    YanıtlaSil
  4. başlangıçta üyelik vs biraz sıkıntılı oluyor ama tasarımlar yapıldıkça güzel şeyler çıkıyor ortaya :))

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir