N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Mayıs 01, 2013

Mobilya Seçiyoruz Vol1

Çok yorucu olduğu kadar keyifli de bir gün geçirdim bugün. Müşterimizin evi için Modoko'daydık. Tüm gün mobilyalar, aksesuarlar, kumaşlar, yastıklar... Harika seçimler yaptık, uygulaması bittiğinde eminim ortaya şahane bir ev çıkaracağız. 
Odak Mobilya
Daha önceki paylaşımlarımı okuyanlar hatırlar.Bu sene mobilyalarda metal, mermer, ahşap, lake oldukça fazla kullanılıyor. Ahşap-metal, lake-metal, mermer-metal veya ahşap-mermer kombinasyonları, doğru kullanıldıkları eşyalara farklı bir tarz katıyor. Özellikle metal ayaklı ahşap veya mermer masalar, sehpalar bir çok üreticinin koleksiyonunda çoktan yerini almış.  



Bu koltuklar beni konforuyla cezbetti diyebilirim. Günün tüm yorgunluğunu bu koltukta attım desem yeri var. Kullanılan kumaş kalitesi, dokusu, sünger yumuşaklığı tam beğendiğim tarzda. 





Ortada farklı yüksekliklerdeki yuvarlak sehpalar oldukça şık duruyor ne dersiniz? İçlerinden bir tanesini mermer de yapabilirsiniz, farklı bir hava verecektir. Ayaklarda metal detayını da alternatif olarak düşünebilirsiniz.

Classi 


Odak Mobilya



Classi

Kapitone detayı oldukça fazla kullanılmaya başlanmış. Yatak başları, koltuklarda oturma ve sırt yerleri, hatta yan ve alt taraflarında kullanılan bir modeli de var Fendi'nin. 





Metal aksesuarlar göz dolduruyor. Mobilyanız ahşap olsun, mermer veya lake olsun hemen hemen tüm koleksiyonlarla uyum sağlayan metal aksesuarları deneyebilirsiniz.



Yarın Lazzoni ve diğer bir kaç mağazada gördüğümüz ürünleri de paylaşacağım. 
Sevgiyle kalın...




3 yorum :

  1. Tv ünitesi nasıl bişeydir öyle !!
    bayıldım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet çok şık gerçekten. ne çok yoğun ne çok basit. dolaplar tam kararında olmuş.

      Sil
  2. beyaz çubuklu bambu dresuar Şanzelize :)

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir