N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Mayıs 27, 2013

EvimİçinHerşey'de Yenilikler

Amatör olarak başladığım blog yazarlığı serüvenim, siz sevgili takipçilerimden gelen değerli yorumlarla her geçen gün daha da keyifli bir hal almaya başladı. İşim gereği sürekli yaptığım işleri yazıya dökmek pek kolay olmasa da, aldığım beğeniler doğru çizgide olduğumu gösteriyor. Peki bu çizgiyi daha belirgin bir hale nasıl getirebilirim???


Şu ana kadar hep gündemimde olan şeyleri paylaşmaya çalıştım sizlerle. Beğendiklerim, dikkatimi çekenler, yenilikler, müşterilerimle ya da yalnız çıktığım alışveriş turları... Düzene ve intizama özen gösteren bir Koç kadını olarak , bu haftadan itibaren bloğumda yaptığım paylaşımlarımda daha sistemli olmaya karar verdim. Nasıl mı? 

Pazartesi  - Motivasyona İhtiyacımız Var 

Her pazartesi sabahı bloğumda, facebook ve twitter hesabımda, eğer yayınlarımı e-mail ile almayı seçtiyseniz mail kutunuzda, pazartesi sendromunu en alt düzeye indirmenize yardımcı olacak motivasyon mesajım olacak.  Haftaya en güzel şekilde başlamak hepimizin hakkı değil mi?

Çarşamba - Dekorasyon Stil ve Önerileri 

Modern, klasik, avangard, vintage vs bir çok dekorasyon stili var malum. Her çarşamba stillere dair farklı öneri ve püf noktalarını sunmaya çalışacağım. 

Cuma - Juliette's Board

İşte uzun süredir bloğa uyarlamaya çalıştığım moodboard um. Her cuma EvimİçinHerşey'de yeni ve çok konuşulan ürünleri bulacaksınız. Markalar, yeni koleksiyonlar, kullanım önerileri, alternatifleri her şey cuma günü burada.

Nasıl buldunuz? Diğer günler boş kalmayacağız elbet. Onları da ayrıca belirleyeceğiz. Sizin öneriniz ne olurdu? Evimİçinherşey'de görmek istediklerinizi paylaşır mısınız?

Sevgilerimle,

Juliette
  


2 yorum :

Bunlar da İlginizi Çekebilir