N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Mayıs 19, 2013

Kitapseverlerin Gözde Köşesi

Özellikle kitap kurtlarının mutlaka dikkat ettikleri bir konudur kitaplık seçimi. Kitaplarımın hepsini alır mı, türlerine göre nasıl düzenlerim, nereye hangi yazarın kitaplarını koyarım gibi daha çoğaltılabilecek bir sürü soru gelir aklına bir kitapseverin kitaplık seçimi esnasında. Kısacası, çok kolay değildir öyle uygun bir kitaplık seçmek ev için.  




Dall'agnase Italy
Former Italy
Kitaplıklar hem kitaplarınızı hem de aksesuarlarınızı sergileyebileceğiniz evin en değerli köşelerinden biri. Son yıllarda, bilindik sıradan kitaplıklara alternatif olarak, farklı materyal ve modellerde çok farklı seçenekler bulmak mümkün. Özellikle modüler olanları her ihtiyacı karşılar nitelikte.
Rio Kitaplık - Doğtaş
Gusta 
Decorit
Çok fazla kitabınız yoksa eğer aksesuarlarla birlikte şık bir sunum yapabilirsiniz evinizin bir köşesinde. Hem evin içindeki atmaya kıyamadığınız ama bir türlü de nereye koyacağınıza karar veremediğiniz ıvır zıvır parçaları toparlamanıza yardımcı olacaktır.
Cosmo Kitaplık - Doğtaş


Kitaplık modeli genelde oturma ve yemek gurubuna uygun olarak seçiliyor olsa da, ben evin genel tarzından tamamen farklı bir tarzda seçilebileceğini de düşünüyorum. Evde her şeyin takım olması bana çok tekdüze gelmiştir.

Eğer eviniz müsaitse salona sığdıramadığınız kitaplarınızı başka bir odaya koyabilir ve kendinize şık bir okuma odası da yapabilirsiniz. Bununla ilgili daha önce yazdığım Kitap Köşesi isimli yayınımı okuyabilirsiniz. 


Bol kitaplı günler diliyorum...


4 yorum :

  1. insanı kitap okumaya heveslendirecekse ben de alacağım ilerde kendi evime inş..

    YanıtlaSil
  2. iyide bu ürünlerin markaları nedir, nerde bulunur, nasıl satın alınır, kaç liradır hiçbir
    şey yazmıyor. fotoğrafları bende bulurum ürün nerde ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Adsız öneriler ve görseller fikir Amaçlı olarak verilmiştir. Bir satış sitesi değildir. Evinizin tarzına ve ihtiyaçlarınıza göre nasıl seçim yapmanız gerektiği konusunda bilgi alabilirsiniz paylaşımlarından . Yine de Bazılarının altında firma bilgileri yer almaktadır. Eğer ihtiyacınız olan ürünü hiç bulamadı iseniz size önerim internetten satış yapan alışveriş sitelerine bakabilirsiniz . Bir çok firma ürünlerini bir arada bulabileceğiniz satış siteleri var. Google a 'kitaplık' yazarak ararsanız Türkiye deki bir çok ürünü rahatlıkla bulabilirsiniz.
      Yine de Hiç bir şey bulamazsanız bana nasıl bir şey Aradığınızı söyleyin ben yardımcı olurum :)
      Sevgiler

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir