N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Ağustos 18, 2013

Modern Köşe Koltuk Takımları

Köşe koltukların özellikle küçük ve çok kullanışlı olmayan salon veya oturma odaları için çok doğru bir kurtarıcı olduğunu düşünürüm. Kolçaklı veya düz, uzun veya kısa, istediğiniz şekilde özel üretim yaptırmanıza imkan tanır. Bu sayede koltuğunuzu mekana uygun hale getirmek oldukça kolaydır.   

Arflex


Genelde koltuk takımları 3+2+1, 3+3+1 ya da 3+1+1 şeklinde olur. Kullanılacak oda 10-15 m2 arasında olduğunda bu kombinasyonlardan birini uygulamak alanı oldukça daraltacaktır. Bu tarz odalar için özel ölçü yapılmış, derinliği çok fazla olmayan köşe koltukların en iyi çözüm olduğunu düşünüyorum.   
Arflex
Busnelli
Mobilyacınız, köşe koltuk almaya karar verdiğinizde size mutlaka ölçü değişikliği seçeneğini sunacaktır. Zira köşe koltuklarda, kolçağın hangi tarafta olması gerektiğine de yine sizin karar vermeniz gerekir. Dikkat! Stok ithal ürünlerde bunu yapmak çok mümkün olmayabilir. 
Busnelli
                         



Busnelli

Natuzzi
Natuzzi
Daha çok modern dekorasyonlu alanlarda tercih edilen köşe koltukların en keyifli tarafı ise şüphesiz uzanma koltuğunun olduğu kısımdır. Normal koltuk takımlarında bulunamayacak derecede bir rahatlık sunar. 
  


Rahat konforlu koltuklarınızda keyifli anlar dilerim...

2 yorum :

  1. Mobilya satın almadan önce gidip görülmesi gereken bir yer masko mobilya kenti, oldukça fazla çeşit var.

    YanıtlaSil
  2. Sevgi Hanım
    Masko ve Modoko İstanbul'da mobilya alınabilecek yerlerden evet. Sizin verdiğiniz link sadece bir markayı işaret ediyor. Masko'daki mağazaların tamamını görmek için http://www.masko.com.tr/ sitesini ziyaret etmenizi öneririm.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir