N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Ocak 10, 2014

Teşekkür Ederim!

2014 yılına çok mutlu ve umutlu bir giriş yaptım. Bütün fazlalıklarımdan arınmış, plan ve programlarımı yapmış ve en önemlisi uzun süredir hayata geçirmek istediğim Aksesuar koleksiyonumu sizlerin beğenisine sunmuş olarak... İşte tam da istediğim gibi bir başlangıç... Ta ki H2N3 ile tanışıncaya dek.

Pazar gününden bu yana virüsün damarlarımda dolaşarak tüm vücudumu ele geçirmesine çaresizce baktım. Hiç bir hastalıkta kolay kolay yatağa düşmeyen ben, 5 gündür ayağa kalkamayacak durumdayım. Her daim ilk yardımcılarım sevgili bitki çaylarım durumumu oldukça hafifletse de eski enerjimi tam olarak kazanamadım bir türlü.   Hiç bir hastalıkta ilaç içemeyen ben bu günlerde de ilaç kullanamıyorum maalesef. Zaten bir faydası da olmadığını söylüyor bilir kişiler. 

Bu 5 günlük serüvenü yarın sabah itibarile sonlandırmak ilk hedefim. Yeter ama değil mi? Bugün akşam H2N3 e öldürücü vuruşu yapmayı hedefliyorum. Zencefilli tarçınlı çayıma bir kaç yeni ilave bitki ile damarlarımdan sonsuza kadar söküp atacağım onu. 

Bu 5 günlük dönemin tek güzel yanı neydi biliyor musunuz? Sizlerden gelen telefonlar, mesajlar, yorumlar... 'Juliette merak ettim nerelerdesin !!' ' Kaç gündür yayın yapmıyorsun, nerdesin?' mesajlarını o kadar çok dostumdan aldım ki...

Sizleri çoook seviyorum. İyi ki varsınız, iyi ki hayatımdasınız. Bu güzel çiçekler sizler için. 

Teşekkür Ederim...

Stylemepretty.com

 

29 yorum :

  1. tam tahmin ettiğim gibi, sesin soluğun kesilince hastalıktan senin de nasiplendiğini anlamıştım:( sana da çoook geçmiş olsun canım. dönüşüne sevindim, çiçekler için de ekstra teşekkürler, harika görünüyorlar:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Sevgili Cafemola. Hiç yenilmem diyen ben yenildim bu virüse maalesef. Aman dikkat yakalanınca göndermesi çok zor oluyor..

      Sil
  2. geçmiş olsun,çok sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Çokk geçmiş olsun. Dediğim gibi, arısütü mutlaka kullan. Bir de mercimek çorbası ile tavuk suyuna çorba sana çok iyi gelir. Öptümm..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler canım. çorba, çay, sarmısak herşeyi deniyorum azimliyim :))

      Sil
  4. geçmiş olsun,umarım o virüs bana uğramaz...

    sevgiler

    www.minikmini.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Çok geçmiş olsun, mutlu seneler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim. hastalıksız sağlık dolu mutlu bir sene olsun hepimiz için...

      Sil
  6. büyük geçmiş olsun sevgili jüliette!! kırdı geçirdi bu mel-un hastalık insanları..çinko takviyesi de yaparsan bitki çayı bombardımanın daha tesirli olur..öpüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim Sevgili Meral. çinkoyu duymamıştım hiç nasıl kullanılıyor?

      Sil
  7. Hoşgeldin, bütün virüslerin gitmiş olsun canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonsuza kadar gitsin Petekcim. İlk kez olarak yenildiğimi kabul ediyorum :)))

      Sil
  8. Canııımmm çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Ben de yokluğunun farkındayım ama Seyehat geldi aklıma ne yalan söyliim. Benim de eşim aynı durumda, çocuklara geçmesin diye uğraşıyorum.
    Ben de şifalı bir çay tarifi vereyim sana, biliyorsundur.
    Bir tutam ıhlamur,
    Bir elmanın kabuğu, 2-3 karanfil
    Iki çubuk tarçın, kaynat. Son beş dakikada bir parça zencefil. Sürüp içine bal ve limon koy. Çok çok iyi geliyor.
    Çok geçmiş olsun canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elifcim teşekkür ederim canım benim. Size de çok geçmiş olsun aman çocuklara geçmesin en önemli konu o. Bakalım bir sonuç çıkmazsa benim yeni tariflerden ıhlamur ve elma kabuklu tarifini deneyeyim.
      Sevgiler canım..

      Sil
  9. Geçmiş olsun Juliette'cim.Hobi keyif'in bahsettiği çay gerçekten iyi geliyor.Bazen istirahat etmek için böyle kötü bahaneler gerekiyor,bu vücudumuzun bir uyarısı.(''Dinlen Juliette,güzel beslen Juliette''... )Bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah, blog dünyasında özleniyorsun :)
    Sevgiler
    Hümeyra

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hümeyracım çok teşekkür ederim. Aslında çok doğru demişsin bahaneyle 5 gün kraliçeler gibi dinlendim ee pek de iyi oldu :)) kötü tarafı mouse u oynatacak halim yoktu yoksa 5 günde ne yazılar çıkardı bu vakit bolluğunda:)) bende blog gezmelerimi özledim, denizimi ;)

      Sil
  10. Çok geçmiş olsun sevgili Juliette bu virusün girmediği ev kalmadı galiba ben de sizin gibi ilaç kullanamadığım için hala eski formuma kavuşabilmiş değilim.Kendinize iyi bakın.Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Mehtap hanım. Maalesef öyle bir çok evde bu hastalıktan muzdarip insanlar var. Dilerim benim evimi de tüm İstanbul'umu da, ülkemi de terkeder gider bir an önce.
      Dikkat edin kendinize lütfen. Yakalanınca bırakmıyor kolay kolay...

      Sil
  11. çok geçmiş olsun Julietteee :'(
    herşeye iyi tarafından bakmak lazım, 2014te geçirebileceğin en büyük hastalık böyle olsun inş.. bütün sene sağlıkla geçer senin için umarım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mervecim harika bakış açın için teşekkürler. Hastalıkları topyekün atlattık Ocak başında diyelim o zaman :)) Dileklerin hepimiz için olsun umarım canım.
      Sevgiler..

      Sil
  12. Sevgili Juliette ben de uzaktım buralardan. Hasta olduğunu şimdi okudum. Çok geçmiş olsun,şimdi daha iyisindir umarım.
    Öpüyorum çok ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Sevgili Colette. Sonunda kendime geldim. Hala daha hafif hissettirse de kendini yataktan kalktım nihayet:)
      Sevgiler...

      Sil
  13. Çok geçmiş olsun Juliette, umarım daha iyisindir, ben de aynı durumdayım günlerdir ve hala daha tam olarak iyileşemedim. Kısa zamanda toparlanırsın inşallah, sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Hülya, gayet iyiyim neyse ki beni bıraktı gidiyor kendi halime :)) sana da çok çok geçmiş olsun. Bitki takviyesine devam aman tekrar nüksetmesin.
      Sevgilerimle...

      Sil
  14. geçmiş olsun veee tabii seviyo seni herkes yaaa ne sandıın.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederimmm. ben de sizleri seviyorum :))

      Sil
  15. Ayyyy sendemi dustun bu hastaligin pencesine, hemen bana gelseydin keske, soguktan aninda donar olurdu mikroplarin, olmeyenleride ben kafalarina vura vura oldururdum; Neyseki atlatmissin, yinede cok gecmis olsun. Ben cicekleri degilde altindaki ficiyi alsam sadece:) Icini ben doldururdum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok hoşsun çok güldürdün beni :))) geçti gitti neyse ki. sinsice vücudumda bir yerlerde beklemiyordur umarım :)) soğuklardan kırılıyormuşsunuz alıyorum haberleri. bizse yazdan kalma günler yaşıyoruz. ama göndermeyin kalsın oralarda :)
      fıçıyı nasıl göndereyim, uçakla mı kargoyla mı :)

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir