N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Ocak 03, 2014

Yeni Ev ve Kişisel Aksesuar Koleksiyonum

Arkasından konuşmak gibi olacak belki ama 2013 pek de uğurlu gelmemişti bana. Neyse ki umut dolu bir 2014 bırakarak hayatımdan çıktı gitti. 2014'e hızlı bir giriş yapmak istedim ve uzun süredir planladığım 'Ev ve Kişisel Aksesuarlar' koleksiyonumu hayata geçirdim. Henüz eksik olan ürünler olsa da bir kısmını sizlerle paylaşmak istiyorum. 

2014 ajanda

2012 yılı son aylarında başlamış olmama ve çok sayıda materyal numunesi toplamama rağmen 2013 yılında bir türlü fırsat bulup hayata geçirememiştim. O dönemde kullanmayı planladığım materyaller biraz daha farklıydı. Keçe seçimini tamamen Hobicigeldihanim bloğunun sahibesi Sevgili Esen'den aldığımı belirtmeliyim. 

Evde fazla ıvır zıvır olunca, dağınıklığa da fazla mahal vermemek adına kutu ve sepetlerden çok fazla faydalanıyorum. Benim gibi olanları düşünerek kutu ve sepet çalışmaları yaptım. Hepsi de rengarenk, cıvıl cıvıl, iç açıcı olmuş ne dersiniz? 
yuvarlak sepet
Saplı Yuvarlak Sepet
Yuvarlak kırmızı kutu
Kapaklı Çiçekli Yuvarlak Kutu
Makjay malzemeleri, misafir havluları, televizyonun sürekli kaybolan kumandalarını, dergi ve gazetelerinizi koymak için bu kutulardan faydalanabilirsiniz. İsterseniz sevdiklerinize aldığınız hediyeleri koyarak harika sunumlar yapabilirsiniz. 

çiçekli kare kutu
13,5-17,5 cm Kare Çiçekli Kutu

Kare ve yuvarlak olarak tasarladığım kutu ve sepetler tekli veya 2-3'lü setler olarak kullanılabiliyor. Renk ve desen seçimleri ise kişiye özel olarak değişiyor. 
 
13,5-17,5 cm Kare Kelebekli Kutu

 
çiçekli kutu
Mürdüm Sarı Güllü Sepet
Sadece Ev Aksesuarları değil tasarladıklarım. Aynı zamanda çok beğeneceğinizi düşündüğüm, tüm yıl elinizden düşüremeyeceğiniz 2014 Ajandalarımı da görmenizi isterim. Kendim için 2 adet hazırladım. Koç burcu olarak Kırmızı favorim malum:)) 
ajanda modelleri
2014 Kelebekli Gri Ajanda
Sadece İsim veya İsim-Soyisim baş harfleri yazılabilir, farklı renk ve desenlerde yapılabilir. Kelebekli ajandaya Kırmızı'da olduğu gibi lastikli kapama yapmadım. Ama orijinal tasarımımda kırmızı lastik ve düğme var. Kırmızı ajandaya kasımpatı yaptım. Bunun yerine farklı çiçekler de koyabiliriz elbet. Tüm ürünler içinde 2014 ajandası ile birlikte takım olarak geliyor.

ajanda kılıfı
2014 Kırmızı Çiçekli Ajanda
Bu da ajandam ve hayat ışığıma yaptığım gözlük kılıfım. Aslında benim gri kelebekli ajandamla daha uyumlu oldu ama neyse ki gözlük kullanmıyorum ;)
gözlük kılıfı modelleri

Umarım tasarımlarımı beğenmişsinizdir. Yorumlarınızı duymak çok hoşuma gider.  
İstediğiniz bir ürün olursa evimicinhersey@gmail.com 'a mesaj atabilirsiniz. 

Yeni yılda hayatınız neşeli, canlı, cıvıl cıvıl geçsin.

Sevgilerimle... 

36 yorum :

  1. Sadece dekorasyon üzerine yazdığını sanıyordum .Dikişle de hem ilgili hem bilgili duruyorsun. Keyifli olmuş,yaptıkların. Mutlu seneler, Juliette:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Bahçe Perim. Tasarımlar tamamen bana ait ama dikiş konusunda destek alıyorum elbet :))) Sanada mutlu seneler dilerim harika bir yıl olur senin için..

      Sil
  2. Ooo, süpersin Sevgili Juliette;) Hepsine bayıldım, çok güzeller çook ;) Tebrikler arkadaşım, hayırlı uğurlu olsun:))) Devamını da merakla bekliyorum, umarım her şey güzel gönlüne göre olur:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveeett en önemli kişiden yorum geldi. Sen beğendiysen daha ne olsun. Tekrar teşekkürler desteğin için Esencim. Senin sayende bir hızla başladık :)) Bu arada ilk siparişimizi de aldık :)))

      Sil
  3. İşte tasarımcı ruh ! her yerde gösteriyor kendini, eline sağlık.gerçekten hem şık hem de zarif..Eminim daha da geliştirip ,büyük parçalar da yapacaksın....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Petekcim. Yorumların her zaman olduğu gibi bana enerji veriyor. Başlangıç önemliydi gerisi daha da hızlı gelecektir...

      Sil
  4. Sevgili Juliette işlevselllik adına zevk ve görsellikten ödün vermeden hazırladığın ürünlerin gerçekten de çok hoş!
    Eminin kolayca yeni evlerine gidecekler...
    Mutlu bir hafta sonu dileklerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Colette çok teşekkür ederim güzel yorumların ve beğenin için. Herşey daha keyifli ve eğlenceli bir ev hayatı yaratabilmek için;)
      Sevgilerimle...

      Sil
  5. Bayıldım özellikle ajanda için olanına! Bende keçeden ipad kılıfı yaptım görmek istersen seni bloguma beklerim;)
    http://tugbates.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim yorumun için Sevgili Tuğba. İpad kılıfın da çok şık olmuş. Ellerine sağlık..

      Sil
  6. Bundan sonra bizi yine çok güzel sürprizler bekliyor galiba hepsi muhteşem olmuş.Çok özenli ve zevkli çalışmışsınız.Ellerinize sağlık.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mehtap Hanım sizin gibi aksesuarlar konusunda uzman kişilerin yorumları beni çok mutlu ediyor. Çok teşekkür ederim. Beğendiğinize çok sevindim.
      Sevgilerimle...

      Sil
  7. Sevgili Dostum, Welcome to Club :-) Ne kadar hoş tasarımlar bunlar böyle :-) böyle bir ilgi alanın olması ne hoş, bak bunu bilmiyordum. Kendin yapmayı da denemelisin, tam bir terapi…Çok beğendim, başarılarının devamını dilerim. Arzu edersen tasarladığın birbirinden güzel ürünlerin ile de bir hafta bloğuma konuk olabilirsin. Seni ağırlamaktan mutluluk duyarım. sevgiler,elif

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elifcim teşekkür ederim. Tasarımlarımı beğenmen beni çok mutlu etti. Senin bloğunda tanıtmayı planladığım örgü bir işim var ama tembellikden hala bitiremedim :((
      Desteğin için teşekkürler canım..

      Sil
  8. Bu tasarımların hepsi birbirinden güzel, özellikle mürdüm, sarı uyumuna bayıldım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Sevgili Çağnur, beğenileriniz beni yeni çalışmalarım konusunda oldukça güzel yönlendiriyor :)
      Sevgiler...

      Sil
  9. Dekorasyonun tamamlayıcıları bunlar... hayata renk katanlar... :)
    Emeğine, zevkine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Banu Hanım sizin gibi el becerisi gelişmiş dostların beğenisi çok gurur verici.
      Sevgilerimle..

      Sil
  10. hepsi birbirinden güzel olmuş ellerine sağlık... ve ben beğenimi sepetten yana kullanıyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sepetin yeni versiyonları şu grip salgınını atlatır atlatmaz yeni yayınlarımla birlikte blogda olacak :))
      Çok teşekkürler beğenmene çok mutlu oldum...

      Sil
  11. Çok güzelmiş bunlar, becerikli bir Juliette varmış da bizim haberimiz yokmuş :)
    Özellikle sepete ve ajandaya bayıldığımı da belirtmek isterim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Kahve Tadında çok gururlandım çok teşekkür ederim :)))
      Beni yönlendirdiğin için de ayrıca mutluyum yeni çalışmalara ışık tutacak yorumların.
      Sevgiler...

      Sil
  12. Hepsi çok güzel ama gözüm yine de kırmızılarda kaldı :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koç burcu olarak bende ilk kırmızıya gidiyorum nedense. Pantone 2014 ü Orkide pembesi yılı ilan etse de tasarımlarda kırmızıyı sıkça göreceksiniz ;)
      Çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim...

      Sil
  13. Sevgili Julıette, hepside birbirinden güzel ve işlevsel olmuş bende yatak odamda dolap yetersizliğinden sepetleri kullanıyorum ama bunları özellikle kırmızıyı çok beğendim..yaratıcılık bu işte, umarım en kısa zamanda yeni evlerindeki yerlerini alırlar.. sevgiyle kal..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde başlangıç noktam oydu aslına bakarsanız Sevgili Şükran. O kadar ıvır zıvır oluyor ki evin içinde, her amaç için kullanılması işi oldukça kolaylaştırıyor. Dolapta artık ihtiyaç yoksa kitaplar konulabilmeli mesela içlerine :)) vs vs.
      Çok teşekkürler yorumun için. Sevgilerimle...

      Sil
  14. keçe öyle güzel bir malzemeki kullanılmadığı yer yok. istanbulda severek keçe tişörtler tasarlıyordum ben de farketmişsindir belki :) ilerde dekoratif eşyalar da yaparım keçeyle iyi fikir oldu bu post ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin t-shirtlerini gördüm canım hepsi de çok güzeller ellerine sağlık. sen İstanbul'a gel bakarsın birlikte yaparız ev aksesuarlarımızı da ;)
      Sevgiler canım

      Sil
  15. Sevgili Juliette keçe aşkı seni de sarmış anlaşılan :) kurtuluş zordur bilesin :) Hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık, ben de yapmıştım kapaklı olanından daha önce, zevkle ıvır zıvır dolduruyorum içine :)
    Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel yorumların için Sevgili Hülya. Güzel keyifli bir uğraş keçe. Amacım ev aksesuarı yapmaktı keçeyle iyi bir başlangıç oldu. Malzemeler ilerleyen zamanlarda değişecek ama şimdilik daha yapılacak çok şey var:))

      Sil
  16. heey o zaman bu yıl o ajandana çok çok mutlu şeyler yaz. evin şirin sıcak aksesuarlarla dolsun ve çok huzurlu ol.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O ajandanın özelliği sadece görsel güzelliği değil sevgiyle ve özenle, tüm iyilikler dilenerek yapılmış olması zaten:) Umarım ben de, alan tüm dostlar da sadece mutlu programları yazmak için kullanırız ;)

      Sil
  17. çok güzel olmuşlar gerçekten,özellikle saplı sepete bayıldım
    sevgiler

    www.minikmini.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Sevgili Minik. Beğeniler bana daha çok enerji veriyor yeni tasarımlar için. Sevgiler...

      Sil
  18. Hiiii... Hepsi birbirinden güzel. Aklım çıktı. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  19. Aaaaaaaaaa, ben bu postu nasıl atladıııııııım!!!! Şaka gibi... Süper olmuş, sendeki cevher açığa çıkmış, 2014 sana süper gelmiş. ellerine sağlık, yenilerini merakla bekliyorum. sevgilerimle:))

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir