N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Şubat 13, 2014

El Yapımı Kuş Kafesleri

Geçen yaz Ağustos ayında Stil&Trend köşemizde yaptığım Kuş Kafesleri yayınıma yaptığı yorum sayesinde tanıdım Sayın Hüseyin Bey'i. Oldukça ilgi gören ve 'nereden alabiliriz' sorularını fazlaca aldığım bu yayınla ilgili size güzel bir haberim var. 

Hüseyin Bey emeklilik döneminde farklı bir uğraş edinme isteğiyle Kuş Kafesi yapımına başlamış. Bunlar piyasada gördüğümüz telden yapılmış basit kafesler de değil üstelik. Her biri bir sanat eseri değerinde, sevgiyle aşkla yapılmış tasarım ürünler. 

Hazır, kuş kafesi modası ev dekorasyonunda yine oldukça revaçtayken Hüseyin Bey'in ürünlerine göz atmanızı isterim. Amatör ruhla başlayan bu çalışmaların henüz görselleri olmasa da altta seyredeceğiniz video size fazlasıyla fikir verecektir. Kafesler dekoratif amaçlı kullanılmaktadır. İçinde gördüğünüz kuşlar yapay kuşlardır :))


Her biri özenli ellerden çıkan harika çalışmalar, ne dersiniz? Amatör olmasına rağmen Hüseyin Bey kendisine bir çok seri imalatçıyı kıskandıracak düzeyde bir teknik sistem kurduğunu, yatırım yaptığını belirtiyor. Bu da kişiye özel tasarım ve üretim kapılarını sonuna kadar açıyor. Bu arada özellikle vurgulamak isterim: Amatör kelimesini (gerçek anlamında) 'kurumsallaşmamış' anlamında algılarsanız sevinirim. Ürünler amatör ruhla gayet profesyonelce üretilmekte. 

Hüseyin Bey İzmir'de ama Türkiye'nin bir çok yerinden sipariş alıp kargo ile gönderiyor. 

Hüseyin Bey'e ulaşmak için alakivcak@gmail.com mail atabilirsiniz. 

9 yorum :

  1. Hüseyin Bey gibi zanaatkarlara her zaman ihtiyacımız var. geçmişle, duru güzellikle aramızdaki bağı yaşatan ustalar onlar. dilerim yaptığı işlerin, verdiği emeklerin kıymeti her zaman bilinir. sizin verdiğiniz kıymette çok güzel, çok değerli. sevgilerimi bırakıyorum size...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel anlatmışsınız ve ne kadar da haklısınız. Sizin gibi düşünen insanların var olduğunu bilmek huzur ve güven veriyor. Teşekkürler desteğiniz için.
      Sevgiler...

      Sil
  2. Hüseyin Bey gibi el emeği ile üretenler okadar azaldı ki,. Teşekkürler juliette dikkat çektiğin için.Ben mail ile ulaşacağım kendisine!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler ilgin için Petekcim :))

      Sil
    2. Petek Hanım ilginize çok teşekkür ederim. Görüşmek dileği ile sağlıcakla kalın.

      Sil
  3. Hemşehrim benim, toprağımdan ne yetenekler çıkıyor. Böyle usta eller sayesinde uzakta olsak da gururunu yaşıyoruz. Hüseyin Bey'in emeklerine sağlık. Paylaştığın için çoook teşekkürler canım....

    YanıtlaSil
  4. El emegiyle, goz nuruyla yapilan her sey cok degerli, hepsi birer sanat eseri.. Sizinde bu emege bizlere ulastirma adina katkida bulunmaniz ayri bir guzellik <3

    YanıtlaSil
  5. Çok seviyorum ben de kuş kafeslerini, böyle kenarlarından sarmaşıklar, minik çiçekler sarkmış hallerini en çok da...
    Ne iyi yapmışsın Hüseyin Bey'e destek vermekle, tebrik ediyorum seni Sevgili Juliette, Hüseyin bey'in de ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saygıdeğer Esen Can

      Çalışmalarımla ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.

      Ticari Kazanç Amacıyla çalışmıyorum. Özgün çalışmalarım tamamen kendi hayal dünyamın ürünleridir.

      Mesajınızda düşlediğiniz objeler olduğunu hissettim. yukarıda mail adresim var
      Aklınızdan geçenleri benimle paylaşırsanız çok memnun olurum. Mükemmele ulaşmak için her fikre açığım. Heyecanla mailinizi bekliyorum.

      Sağlıcakla kalın

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir