N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Haziran 09, 2014

Babalara En Güzel Hediyeler Zet’de

Yüzlerce seçkin dükkanıyla alışveriş severleri benzersiz ürünlerle buluşturan Zet, babalar günü için birbirinden hoş hediye alternatifleri sunuyor.



Baskılı tişörtler, deri ayakkabılar, desenli kravatlar gibi birbirinden şık giyim ürünlerinin bulunduğu Zet’de, babanızın beğenisini kazanacak farklı tasarımlar yer alıyor. Babanızın tarzına uygun hoş bir tişört veya iddialı bir ayakkabı giyimine özen gösteren ve her daim şık görünmeyi seven babanız için ideal bir hediye olacak.


Özel tasarım ürünleriyle öne çıkan Zet, birbirinden ilginç ve yaratıcı ev aksesuarlarıyla da beğeni topluyor. Evine düşkün bir babanız varsa odasının duvarına asacağı esprili bir tablo veya koltuğunun kenarına koyacağı bir koltuk sehpası ideal bir hediye olabilir. Üzerinde babanızın taraftarı olduğu takımın logosunun yer aldığı koltuk sehpaları fanatik babanızın çok hoşuna gidecek.


Yemek yapmaktan zevk alan bir babanız varsa, ona esprili ve renkli bir mutfak önlüğü hediye edebilirsiniz. Bu hediye ile hem babanızı şaşırtabilir hem de babanızın yaptığı yemeklere olan hayranlığınızı ona hissettirebilirsiniz. Zet’de yer alan gladyatör, Godfather gibi karakterli önlükler eğlenceli bir seçim olabilir.



603 dükkanı ve 34.000’den fazla ürünüyle Türkiye'nin en büyük tasarımcı pazar yeri olan Zet’den babanıza en güzel babalar günü hediyesini seçebilirsiniz. Babalar gününe özel 11 Haziran'a kadar tüm ürünlerde geçerli %10 indirim fırsatını kaçırmayın.


Zet sosyal medya hesaplarına ulaşabileceğiniz adresler

5 yorum :

  1. hmmm..şu BJK 'li olan şey tam bizim babamıza göre:))

    YanıtlaSil
  2. Mutfak önlüğü iyi fikirmiş aslında hafta sonları yemekler eşime ait asıl hediyenin yanında hoş bir sürpriz olabilir.

    YanıtlaSil
  3. bende aynını düşündüm hem babam hem eşim BJK li :))

    YanıtlaSil
  4. Ben de aynı şeyi düşünmüştüm. Ve yalnız değiliz Alanay'da da aynı fikir var Meltem de de :)) kalpler beraber desenize :))

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir