N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Aralık 17, 2012

Noël Ağacı ve Ev Dekorasyonu

Noel Ağacı Süslemeleri
Noël ağacı süslemek, Noël Baba'dan hediyeler dilemek, evimizi ve sofralarımızı rengarenk donatmak, aslında bu adetler Hıristiyan inançlarına göre olsa da son zamanlarda bizim ülkemizde de yaygınlaşan bir adet haline geldi. Çocuklarımız da dahil hiçbirimiz Noël Baba'nın bacadan girip bize hediyeler bıraktığına inanmıyoruz elbette:-) Ama bizim Noël babalarımız, kendisinden hediye beklediğimiz annemiz, babamız, kardeşlerimiz, eşimiz veya sevgilimiz, ve bu gizli şifreyle aslında ufak tüyolar veriyoruz kendilerine:-)



 Yılbaşı ağaçları her bütçeye ve zevke göre farklı ebat ve kalitelerde bir çok yerde satılıyor. 120 cm uzunluğundakiler yaklaşık 40 TL'den başlıyor, 180 cm olanlar ise farklı firmalarda 200-350 TL arasında satışta şu an. İkea, Boyner, Metro, Migros gibi büyük alışveriş mağazaları ve marketlerinde süsleriyle birlikte kendinize uygun bir ağaç bulmanız oldukça kolay.

Ben her zaman olduğu gibi ağacı süslerken kullanacağınız dekorasyon malzemelerinin de evinizin ritmine uygun olmasını tavsiye ederim. Şömineyi, kapıyı, bahçeyi, evinizde varsa eğer merdivenleri süslerken kullanacağınız objeler de birbiriyle uyumlu olmalı.


Eğer yeşil, kırmızı ve beyaz tonlarında kullanıyorsanız, bu renkleri evin diğer köşelerini dekore ederken de kullanmaya özen gösterin.





Bu yıl platin ve altın süslemeler çok moda. Dekorasyonunuzda bu renkleri bol bol kullanmayı ihmal etmeyin.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Bunlar da İlginizi Çekebilir