N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Aralık 06, 2012

Juliette'ten Sevgiler...


Merhaba,

Bloğuma hoş geldiniz. Umarım keyifle takip edeceksiniz paylaşımlarımı. O çok özel, hayatınızın en değerli ve anlamlı anlarını geçirdiğiniz güzel evinizi daha sıcacık ve sizi yansıtacak şekilde dekore etmenize yardımcı olabilirsem eğer, işte o zaman bu blog amacına ulaşmış olur.

Evinize mobilya, beyaz eşya, dekorasyon, tekstil eşyası alırken öncelikle kullanışlı olmasına dikkat etmek gerekiyor. Birbirleri arasındaki renk, doku ve tarz uyumu ise yine dikkat edilmesi gereken bir husus. Trendleri takip etmek, moda olanı seçmek ilk görüşte şık görünse de bizi yansıtmayan ve rahat olmayan eşyalar, bütçeyi kabartmaktan ve bir süre sonra evde kalabalık yapmaktan başka bir işe yaramaz.

Evimizin eşyasını giyimde olduğu gibi sürekli yenilememiz maalesef mümkün değil. Bazen 1-2 yıl, bazen de yıllarca aynı koltuklarda televizyonlarımızı seyredip, aynı yataklardan güne merhaba deriz. Ama ufak dokunuşlar, aksesuarlar, kumaş değişiklikleri, tamamlayıcı eşyalar evinizin havasını değiştirmenize oldukça yardımcı olur. Hem bu şekilde, yılın moda renklerini ve tasarımlarını evinize uyarlamanız da daha az maliyetli ve kolay olmuş olur.   

Mobilyadan beyaz eşyaya, mutfak eşyasından dekorasyona tüm yenilikleri, tasarımları, pratik çözüm ve önerileri, alternatif ürün ve fiyatlarını sizlerle paylaşacağım.

Keyifli takipler…

2 yorum :

  1. Bir mimar adayı olarak geç kalmış olsam da aramıza hoşgeldin demek isterim:) O kadar şehir ve ülke gezip dolaşmış biri olarak senden öğreneceğim çok şey var hissedebiliyorum:P görüşmek üzere, kolay gelsin

    YanıtlaSil
  2. seve seve her konuda destek olmak isterim. eminim benim de senden öğreneceğim çok şey vardır. ne de olsa bilgi paylaştıkça çoğalır:) sevgilerimle...

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir