N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Aralık 16, 2012

Doğal Taşlar Artık Her Yerde

Gökhan'la tanışmamızın hikayesi 10 yıl öncesine dayanır. Bir firmanın farklı şehirlerdeki ofislerinde çalışıyorduk. Sürekli toplantılarda, ziyaretlerde karşılaşıyor olsak da o uçak yolculuğuna kadar birbirimizi tanıma fırsatımız olmamıştı. Frankfurt Ambiente Fuarı'na giderken yan yana koltuklarda oturmamız, şu ana kadar devam eden arkadaşlığımızın ilk adımlarını atmamızı sağladı. O keyifli yolculuk esnasında Gökhan'la hemşeri olduğumuzu da öğrenmemiz dostluğumuzun daha da pekişmesine neden olmuştur.


Gökhan Erzi Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden mezun. Aldığı teknik eğitimle birlikte, hani bazılarımıza bahşedilen doğuştan gelen yeteneğini harmanlayıp ortaya harikulade eserler çıkarıyor. Bloğumda O'nun tasarımlarına sıkça yer vereceğim. Bugün, son zamanlarda çok tercih edilen doğal taşların yer ve duvar döşemelerini paylaşmak istiyorum. Gökhan şu an profesyonel olarak doğal taşlar üzerine çalışıyor. Ev, bahçe, ofis ve hatta yat ve tekneler için de kişiye özel çalışmalar yapıyor. Sevgili arkadaşım ellerine sağlık, özellikle şömine uygulamalarını ilgiyle takip ediyorum...







Gökhan Erzi'ye ait daha fazla doğal taş döşemeyle ilgili bilgi almak isterseniz iletişim bilgilerinizi bize mesaj atınız, kendisine ulaştırabiliriz.
Kısa süre sonra yeni çalışmalarla ilgili tekrar yayın yapacağım. Sevgiyle kalın...

2 yorum :

  1. Ahh çalışmalarına bayıldım harika gerçekten. Biz de Türkiye İzmir'deki evimizin tadilatını yeni bitirdik. Tadilat sırasında doğal taşlarla ilgili çok şey gördüm okudum bilgi edindim. Eşim de epey ilgilidir taşlarla, maden mühendisi de olmasının etkisiyle. Özel banyomuz için 3. fotoğraftaki gibi bir seçim yaptık bizde desenli bir mermerden, şimdi gittiğimizde nasıl yapıldığını göreceğiz, heyecanımız büyük. Bu sıra bahçemiz için peyzaj araştırması yapıyoruz bizde. Ev ile ilgili işler inanılmaz keyif verici gerçekten. Gökhan Bey'in çalışmaları ile ilgili paylaşımları heyecanla bekliyor olacağım.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Tuğbacım ev, bahçe dekorasyonu ile uğraşmak dünyanın en güzel terapisi gibi. Özellikle de baharda başlayan bahçe hazırlıklarında keyfe diyecek olmaz :))
    Eminim eviniz çok güzel olmuştur. keyifle mutlulukla sağlıkla oturmanızı dilerim. Gökhan Kayrak taşından mutfak ürünleri üretimine başladı. hazırladığı koleksiyon bir harika. Mat For Home. Bloğumda detayları bulabilirsin.
    Bu arada bahçeye biraz sukulent serpiştirmeyi ihmal etme benim için de :))
    Sevgiler..

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir