N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Şubat 08, 2013

Tatlı Aşk

Sevgililer Günü'nde eşinize sevgilinize hediyeniz ne olursa olsun, yanında mutlaka bir demet çiçek ve çikolata ya da en sevdiği tatlıyı da almak, aşkınızı ve sevginizi tatlandırmak ve renklendirmek adına anlamlıdır. Tabii bu  hediyeler genelde erkekler tarafından alınır. Bu konuda kendilerine ufak tüyolar vermekte sakınca yok diye düşündüm:)
Aşk'ınızı Vakko çikolataları ile tatlandırmaya ne dersiniz? Fiyatları 39 TL den başlayan Vakko çikolatalar için  o muhteşem aksesuarlardan seçmenizi tavsiye edebilirim. 

Beymen çikolata konusunda da oldukça iddialı görünüyor. Ambalajların şıklığı göz dolduruyor. Fiyatları 35 TL den 215 TL'ye varan farklı ambalaj ve gramaj çeşitleri mevcut Beymen de.
Çikolata Sepeti'nde, NG Hand Made özel tasarım porselenler içindeki çikolatalar gerek porselenin şıklığı gerekse çikolata ambalajları olarak oldukça dikkatimi çekti. Farklı desenleri mevcut olan bu şık porselenler ve çikolataların fiyatları 250 TL. Detaylı incelemek isterseniz lütfen tık. 

Kim bu lezzetli macaron lara hayır diyebilir ki? Laduree'de Sevgililer Günü'ne özel ambalajlarında rengarenk macaronlar etkileyici olacaktır. 
Betie's
Peki hem meyve hem de çikolataya ne dersiniz? Bu konuda da en iyileri sanırım Betie's ve Bonny Food. Ben her ne kadar sadece ve sadece çikolatayı tercih ediyor olsam da sevenler için bir alternatif olabilir. 
Sizin tercihiniz nedir? 
Tatlı Aşk lar herkese...

2 yorum :

Bunlar da İlginizi Çekebilir