N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Eylül 03, 2013

2013-2014 Trendleri : Tendence Fuarı

Fuarlara olan ilgimi sanırım hepiniz de biliyorsunuz artık. Yurtiçi ve yurtdışındaki sektörel fuarları ziyaret ettiğimi, edemediklerimi de yine yakından takip ettiğimi daha öncesinde yaptığım paylaşımlarda farketmişsinizdir. Yine üzülerek kaçırdığım bir fuar; Tendence, 24-27 Ağustos tarihleri arasında Frankfurt'ta gerçekleştirildi. Gidememiş olsak da, 2013-2014 trendlerinin sergilendiği fuara göz atmaya ne dersiniz?     



Sene başında yaptığım paylaşımlarda, ev modasına yön verenlerin öngörülerini sizlerle paylaşmıştım. 2013'te doğal materyallerin; ahşap, metal, cam, toprak; oldukça fazla kullanılacağı biliniyordu. Sanırım hepiniz de öngörülerin gerçeklik değerini son 8 ayda fazlasıyla hissettiniz. 2013-2014 kış sezonunda da yine tercihlerin aynı yönde olduğunu görüyoruz.   
 

Siyah & beyaz iri çizgili kumaşlar, damask desenler, baskılı kumaşlar koltuklarda ve perdelerde yine oldukça sık karşımıza çıkacak.



Rahat ve konforlu bir yaşam stilinin ön planda tutulduğu bu dönemde, doğallığı fazla gözü yormayacak lüks eşyalar tamamlıyor. Yalnız önceden olduğu gibi şık olsun ama rahatlık 2. planda olabilir şeklinde değil. Hem şık hem de çok konforlu olmalı seçeceğiniz obje ve eşyalar.
 

Sektörün önde gelen firmalarının ürünlerini sergilediği ve yine çok sayıda alıcının ziyaret ettiği fuara katılımın oldukça fazla olduğu görülüyor. Her yıl 5 gün olarak düzenlenen fuar bu yıl sadece 4 günle sınırlandırılmış oysaki. Fuarla ilgili detaylı bilgi almak isterseniz organizatör firmanın web sitesine buradan   ulaşabilirsiniz.

 
Evet bu da Sevgili Zeynep'in Baykuş'u :) Zeynep kuşları çok seviyor, daha önce yaptığım Baykuş temalı paylaşımda çok güzel yorumları olmuştu. Kuşlarla ilgili Zeynep'in yazılarını okumak isterseniz Pencere Kenarından bloğunu ziyaret edebilirsiniz.
 

Kış trendleri ile ilgili bu ay oldukça yoğun geçecek. Hem kışa hazırlık hem de trendleri takip etmek adına sıkça ziyaretlerinizi beklerim.

Keyifli bir sonbahar ve kışa merhaba...

10 yorum :

  1. Paylaşımını çok beğendim canım...Teşekkürler...:))
    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim ne iyi ettiniz de geldiniz :))
      Sevgilerimle...

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. vazoları ben de çok beğendim. bulmak lazım ;)

      Sil
  3. ben mumlarda kaldım hepsı cok guzel yurtdısıngakı fuarlar daha guzel sanki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selma Hanım mumları ben de çok severim. Tendence o kadar özel bir fuar ki olurda bir gün fırsatınız olursa mutlaka ziyaret edin derim. Çok defa katılımcı olarak ve ziyaretçi olarak gittim bu fuara her biri birbirinden güzel ve farklı binlerce obje sergileniyor. İnsanın kendini kaybetmemesi mümkün değil:))Son zamanlarda Türk fuarları da biraz biraz çıta atlamaya başladı ama kabul etmek gerek..
      Sevgilerimle..

      Sil
  4. İşte ben bu trendlerin hepsini de beğenirim. Ne olacak bu dekorasyon aşkı, juliette ? Sen bizimle paylaşmaya devam et,canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Petekcim sorma ne aşk ne aşk :) paylaşmak, öneriler vermek işin en kolay yanı. daha yeni 2 ev dekore ettik ikiside süper oldu ama bizim ev aylardır bekliyordur :)))
      paylaşımlar devam edecek elbet :)) siz sevgili dostlarım bu kadar yakından takip ettiği sürece elbet :)) çok çok teşekkürler ilgin için.

      Sil
  5. Hiiiii! Şuan çok mutlu oldum :)
    Yavaş yavaş okuyordum sayfayı, ne zaman ki baykuş fotoğrafına geldim okumayı bırakıp direk odaklandım o kareye, sonra birde baktım ki benim adım yazıyor, nasıl utandım kızardım mutlu oldum, bir anda bir sürü duyguyu yaşadım :) Çok teşekkür ederiiiiim, beni mahcup ettiniz ama güzel geçmeyen günümü de güzel kapatmamı sağladınız, gerçekten çok şaşırıp çok sevindim :)

    Ve bu postu okurken içimden; keşke fuarları beraber gezme şansımız olsaydı diye geçirdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynepcim çok özel çok duygulu ve çok zarif bir genç kızsın. Çok teşekkür ederim ederim ziyaretin ve bu güzel yorumun için. Asıl bana ne mutlu sana mutluluk verebildiysem.
      Sayfanı keyifle ve ilgiyle takip ediyorum.
      Umarım bir gün birlikte gezme şansımız olur fuarları. Kış sezonu istanbul'da çok sayıda fuar var. Mesela onlardan başlayabiliriz keyif duyarım :)
      Sevgiler canım..

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir