N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Eylül 30, 2013

Bir Marka : Karaca Home Banyo Aksesuarları

Yıllardır zücaciye alanında adını duyduğumuz Karaca'nın, bundan yaklaşık 1 sene önce çok büyük bir yatırımla Ev Tekstili alanına girdiğini biliyoruz. Karaca Home markası altında yatak örtüsü, nevresim, banyo tekstili, bebek ve genç tekstili, örgü battaniye gibi farklı koleksiyonlarla piyasaya giriş yapan firma, geçtiğimiz günlerde Tüyap'ta gerçekleştirilen Zuchex Fuarı'nda '2013-2014 Banyo Aksesuarları Koleksiyonu' nun lansmanını gerçekleştirdi.  


Karaca Home Banyo Aksesuarları


Karaca Home Paris Banyo Set
İlk kez Zuchex Fuarı'nda sergilenen koleksiyonda sabunluk, sıvı sabunluk, pamukluk ve diş fırçalık ürünleri mevcut.  Karaca Home'un havlu, bornoz, paspas, aile setleri gibi banyo ürünleri ile aynı renk ve desen kombinasyonuna sahip 'Banyo Aksesuarları' , banyolarda uyumu ve bütünlüğü simgeliyor.

İstanbul Banyo Set

Lenka Banyo Set



Oldukça iç açıcı ve renkli bir görüntüye sahip koleksiyonun, Karaca Home'un diğer tüm ürünlerinde olduğu gibi, çok fazla tercih edileceğini düşünüyorum. Ne dersiniz? 




Lauren Banyo Set
Karaca Home'un özellikle kışlık örgü battaniye ve aksesuarlarını da çok beğeniyorum. Onları da başka bir yazımızda paylaşmak isterim.

 

15 yorum :

  1. Kendini aşan ,yenileyen ve bunu hakkıyla yapan herkese,her kuruluşa hayranım.Karaca bu konuda da kendini ıspatladı.Teşekkürler paylaşım için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serpil Hanım ne güzel tanımlamışsınız. Yılların Karaca'sı ama bu tekstil atılımıyla birlikte marka değerini oldukça katlamış durumda. ben teşekkür ederim yorumunuz ve ziyaretiniz için.

      Sil
  2. A amizade dá força para viver e sonhar.
    Post lindo e inspirador!!!1
    Um doce abraço, Marie.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you for your kind comment Marie.
      Kisses...
      Juliette

      Sil
  3. Canim sayende birsey daha ogrenmis olduk.karacaya hic bu acidan bakmamistim.hemen gidip alasim geldi bak.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben tekstil koleksiyonunda bazı parçaları çok beğeniyorum Karaca'nın. Bu yeni koleksiyonu da denemek lazım ;)
      yenilikler her daim burada Sevgili Çağnur, her zaman beklerim :)))

      Sil
  4. Valla havlulara baktikca banyolari havluyla doldurasim geldi, takimlara ise soyleyecek laf yok, hepsi birbirinden sahane...Yine cok zevkli seyler paylasmissin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Mevlüdecim. Karaca yapmış ben de sadece paylaştım:))) beğendiğine sevindim. Sevgiler...

      Sil
  5. Banyo serisini görmemiştim nevresimleri falan biliyorum ama. Çok güzelmiş gerçekten...

    YanıtlaSil
  6. Ne güzel paylaşımlar buldum bloğunuzda. Fikirler de görseller de ruhumu okşadı. Bundan sonra keyifle izleyeceğimi düşünüyorum. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burada her zevke biraz tuz biraz biber ekleyip tatlandırmaya çalışıyorum bilgim ve tecrübelerim doğrultusunda. beğendiğinize çok sevindim. her zaman buradayım beklerim. sevgiler...

      Sil
  7. merhabalar. ben karaca home dan bornoz takımı aldm ancak internette onunla ilgili pek bi yorum bulamadım. siz kullandınız mı karaca home un havlularını veya bornozunu ? suyu yeteri kdr emiyo mu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben anneciğime hediye almıştım gayet memnunmuş. Bir sıkıntı yok der. Anneler beğenirse sorun yoktur zaten :))))

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir