N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Eylül 07, 2013

H&M 2013 Kış Koleksiyonu

Giyim markası olarak özellikle 20'li yaşlar tarafından oldukça tercih edilen H&M, son yıllarda ev tekstili konusunda da adından söz ettirmeye başladı. Bir İsveç markası olan H&M, ekonomik ve şık ürün konseptiyle Avrupa'da çok iyi tanınıyor. Online satış sitesi ile bu kış Amerika'da da satışta olan markanın kış koleksiyonunu beğeneceğinizi umuyorum. 
H&M Home Collection


H&M Home Collection'da farklı temalarda ürünler bulmak mümkün. Modern minimal tasarımlar, Bohem Vintage, Eğlenceli Retro tarzı ürünler veya günlük kullanıma uygun sade tasarımlar koleksiyonu renklendiriyor. Gemici fenerinden tutun da, halılara, yastıklara, ev kozmetiğine kadar çok çeşitli bir ürün gamına sahip.   




H&M Fall Home Collection





Görsellerde gördüğünüz fiyatlar, Amerika pazarında geçerli olan online satış fiyatları. Sizce de oldukça cazip değil mi? 

10 yorum :

  1. şık, kaliteli ve salaş konseptlere bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. salaşlığı ben de seviyorum bazen. hiç bir durumda zorlamıyor insanı, aynen olduğu gibi kaldığında da şık ve hoş :)

      Sil
  2. İçim ısındı bi anda resimlerle :) Tam benim tarzım. Özellikle sondan 2.fotoğrafa bayıldım. Alacaksın eline kitabını kahveni,yaslanacaksın yastıklara ohh gel keyfim gel :) pek bi telepati kurdum sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin gibi bir kitap kurdu için kesinlikle ideal bence de Sevgili Kahve Tadında. bol köpüklü bir kahve ve bloğunda tanıttığın o lezzet dolu kitaplarla harika durur :)

      Sil
  3. Artık ev tekstilinde harikayız. Yabancı dergilerde hayranlıkla izlediğimiz ürünlerin alası var bizde de. Bu marka da oldukça iyi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok doğru söylediniz Sevgili Begonvilli Ev. O kadar güzel, şık, kaliteli ev tekstili ürünlerimiz var ki. belki de marka olamadıkları için hak ettikleri değeri göremiyorlar. Umarım her biri bir dünya markası olmayı başarır..
      sevgilerimle..

      Sil
  4. Sevgili Juliette, orda bir soba mı gördüm ben? Moda mı oluyor yoksa yine ;) Hadi inşallah diyeyim, sadece kestane kebap yapmak ve ekmek kızartmak için bile olsa alır kondururum bir köşeye ;)
    Bi de şu daybed mi deniyor, uzanma koltuğu, hani şöyle üzerimde ipek sabahlıklarım (ki hiç yok!) ponponlu, topuklu terliklerim, elimde dekorasyon dergileri kendimi onun üstünde hayal ettim bir an :)) Hayal tabii ;) Yok yahu, o çizdiğim resim ben değilim zaten, vazgeçtim :))
    Bir de anlıyorum ki dekorasyonla ilgili görsellerden, yastıklar (ki kırlent mi demeliydim bilemedim, ikisinin arasında ne fark var ki sence?) epey bi mühim, değiştir renklerini, ebatlarını, al sana yeni bi konsept ;)
    Sağol, sen koy bu güzel fotoğrafları, biz hayaller kurup, hayaller bozalım böyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Esen, her yorumunla beni çok neşelendiriyorsun öncelikle bunu tekrar tekrar itiraf etmeliyim:)
      Soba, şömine ne olursa olsun, evin bir köşesinde olsun zaten neden moda olmasını bekliyoruz;) hem kestane kebap da harika olmaz mı o soğuk günlerde..
      Evet daybed deniyor, uzanma koltuğu. inan bana göre de değil ponponlu terlikler ve ipek sabahlıkla böyle bir koltuğa uzanıp dergi okumak. seven ve uygulayan arkadaşlar yanlış anlamasın. her insanın zevki ve beğenisi elbette farklıdır ve sonsuz saygı duyarım...
      Dekorasyonda , öyle sanıldığının aksine çok paralar harcamaya gerek yok değişimler için. yastık, ya da kırlent aynı değil mi sonuçta. değiştir renklerini, kılıflarını, bir kaç ta yeni aksesuar ilave et, al sana bambaşka bir ortam.
      Ama çok önemli bir nokta var işte belki de gözden kaçan: neyi neyle kullanacağını, hangi rengi seçeceğini çok iyi tayin etmek. harika malzemelerle göz yoran sıkıcı bir ortam yaratılabildiği gibi, bir kaç ufak değişiklikle harika bir görsellik yakalayabilirsin.
      sevgilerimle...

      Sil
  5. Bu yazını ve fotoğrafları pek sevdim.Metaller hariç.Rahat ve hayatın içinden bir tarz yaratmışlar.Renkler sıcak insanı yakalıyor.Sevgilerimle.:)

    YanıtlaSil
  6. Beğendiğine sevindim Bahçe perim. Evet oldukça rahat, konforlu görünüyorlar. metaller bu sene çok moda, her koleksiyonda irili ufaklı bir çok objeye rastlamak mümkün. elbetteki bir tarz ve tercih meselesi. beğeniler bizlere özgü :))
    sevgilerimle. çok teşekkürler yorumların için:)

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir