N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Eylül 02, 2013

Hoşgeldin Eylül !

Eylül ayının gelmesiyle birlikte sıcak yaz günleri, deniz, kum, bahçe keyfine bir süreliğine ara verme zamanı geldi. Yaz aylarının o rahat yaşam stiline yavaş yavaş veda ederken, yazın son günlerinden bir süreliğine uzaklaşıyor olmak hüzün veriyor. Yine de, her yaşın olduğu gibi, her mevsimin de kendine has bir güzelliği olduğunu bilmek sevindirici.



Sonbaharın gelmesiyle birlikte, ağaçlar yapraklarını yavaş yavaş dökmeye başlayacak ve baharda yenilenmek üzere uzun bir uykuya yatacaklar. Her yaprak dökümü hüzünlü olsa da, aslında yeniden doğuş anlamına geldiği için mutluluk vermeli. Yenilenmek, tazelenmek, çiçek ve umut açmak için bir mola...




Kışın o soğuk günlerini daha konforlu geçirmek için sonbaharda evlerimizde ufak değişiklikler yapmak gerekiyor. Bunlarla ilgili ilerleyen günlerde paylaşımlarım olacak. Şimdilik Eylül'e merhaba diyor hepinize keyifli bir sonbahar diliyorum. 


  



14 yorum :

  1. Senin bu yayınınla hüzün falan kalmaz. Hadi, kalkayım da yenilikler yapayım ! Tam bir motivasyon .BEKLİYORUZ ÖNERİLERİNİ...

    YanıtlaSil
  2. hahahahaha ne güzel çok mutlu oldum yorumuna canım :) hüzünlere yer yok hayatta her zaman mutluluk, her zaman keyif almaya bakmak lazım. ne de olsa 3 günlük dünya ;)
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. Sevgili Esra bitiyor artık evet: daha güzeli, daha keyiflisi, daha eğlencelisi, daha mutluluk verici olanı gelsin diye gidiyor;)
      Her gününüz yaz tadında geçsin :)

      Sil
  4. Yaz bitsin, sıcaklar gitsin. Havalar serinlesin, hafiften ürpertsin. Çocuklar okula başlasın, rutine geri dönülsün, anneler azcık daha rahat etsin, sıcacık evlerimizde uzun vakitlerimiz olsun güzel hobilerle :)
    O ilk karedeki çelenk ne kadar güzel, renkleri sıcacık, bayıldım...
    Sevgili Juliette yeni önerileri ve güzel fotoğrafları heyecanla bekliyorum
    Sevgiler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Esen, işte benim takipçim dedirtiniz bana tebrik ediyorum :))
      Ne güzel tarafından bakmışsın bayıldım bakış açına. Evet doğru hepimiz yaz bitmesin istiyoruz ama bitecek. Bu Eylül'ün üzelliğine gölge düşürmemeli ama değil mi :) Bu kış evde fazlaca vakit geçirenlerimiz için DIY önerilerim de olacak. çoook teşekkürler güzel yorumlar ve takibin için.
      Sevgiler...

      Sil
  5. Tam bir yaz müptelası olarak bulunduğum kentin iklimine seviniyorum, çünkü burada eylül ekim kasımda yaz mevsiminden farksız :) ama o kapı süsüne bayıldım bir dıy projesiyle hayata döndürmeliyim.

    YanıtlaSil
  6. Çok şanslısınız o zaman Renkli Masallar. İstanbul'da akşam ve sabahları inanılmaz serin olmaya başladı bile :) Bizim sonbaharımız geldi kışı da kapıda bekliyoruz. Keyfini çıkarın güzel ve sıcak havanın.
    Bu kapı süsü çok beğenildi annem de istiyor ;) Ben bu hafta biraz üzerinde çalışayım tarif bulayım paylaşayım ne dersiniz;))
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  7. Ben , Ankara'nın sonbaharını severim.Yaprak renkleri o kadar güzel sarıdan kırmızıya geçiş yapar ki kalbinizin ritmini duyarsınız.Öyle hızlı bir ritm değil;ağırdan yormayan yalnız kalbinizi de sıcak tutan,aşka dönmenizi sağlayan bir atmosferi var.
    Şarkı:
    " Ankara da Aşık Olmak Zor İki Gözüm " diyorsa da inanmayın.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bahçe perim harika diyorum :))
      Ankara ilk göz ağrılarımdandır benim o soğuk kışı kadar serin baharlarını da iyi bilirim. özlemişim şimdi onu hatırladım bu yorumla. çok teşekkürler :)
      Aşk yüreğinin gittiği her yerde değil midir??

      Sil
  8. Ben sonbaharı sevenlerdenim,havaların serinlemesi her zaman enerjimi yükseltiyor.Paylaşımlarınız çok güzeller teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mehtap Hanım ben teşekkür ederim ziyaretiniz ve yorumunuz için. Bol enerjili keyifli bir sonbahar dilerim :)
      sevgilerimle...

      Sil
  9. Ben Eylülü çok seviyorum. Bir çok kişiye hüzün olarak görünse de, bana nedense hüzün değil mutluluk olarak görünüyor, bütün hüzünlerimi de Eylül'de yaşamama rağmen :)
    Sonbahar paylaşımlarınızı heyecanla ve zevkle bekleyeceğim, eminim bir çok şey yapma isteği oluşacaktır içimde paylaştıklarınızı gördükçe :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynepcim hüzün değil mutluluk olsun hep hayatında. Eylül'de sana hep umut ve heyecan getirsin.
      Eylül hızlı başladı ve o şekilde de gidiyor. Ama sürprizler de yakında ;)

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir