N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Eylül 14, 2013

İkea 2014 Kataloğu

Her yaz sonu bu dönemlerde olduğu gibi, bugün de kapıma bir adet Ikea 2014 Kataloğu bırakıldı. Marketing stratejisini çok beğendiğim bir firma olan İkea, bu kataloglar sayesinde yeni ürünlerini çok sayıda kişiye tanıtma imkanı buluyor. Modern ve şık İkea ürünlerine  fazla bütçe ayırmadan sahip olmak mümkün. Her zevke ve beğeniye hitap eden koleksiyonlarının sadece Türkiye'de değil, bir çok dünya ülkesinde pazar payının oldukça yüksek olduğunu kabul etmek gerek.  


İkea ürünlerinin bu kadar tercih edilmesinin en büyük sebeplerinden birisi fazla pahalı olmaması. Trendleri yakından takip eden ve her sezon çok farklı ürünler tasarlayan tasarımcılarının da payı oldukça fazla elbet. Ben İkea'da en çok saklama çözümlerini ve mutfak eşyalarını beğenirim, hayatı kolaylaştırdıklarını düşünüyorum. 






Aynı zamanda çocuklar için de oldukça farklı mobilya ve oyuncak çeşitlerini bulmak mümkün. 









Fiyatlar USD bazında aman dikkat :) Görselleri Home-Designing.com web sitesinden aldım çünkü. Her ülkede aynı görsel ve tanıtımların kullanılması firmayı oldukça kurumsal yapıyor ne dersiniz? Siz beğenir misiniz İkea'yı?



16 yorum :

  1. Aynı dergiden banada geldi henüz inceleyemedim ama indirimde ürünler vardır heralde.. sevgiler :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkea'da her sezon indirim oluyor genelde Pembemavi. Umarım aradığını bulursun :) Sevgiler

      Sil
  2. Ben pek sevdiğim için dekorasyon dergilerini, inceler dururum.Aslında bana katalog da gerekmez,Juliette neredeyse iş dönüşü her gün uğrar bir şeyler alırım oradan. NE YAPAYIM, TUTAMIYORUM :) :) :) Teşekkürler bilgilendirmen için...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı ben işte, bakar bakar dururum defalarca. Yeni bir şey yoksa eskiler sürekli karıştırılır:) Teşekkür ederim Petekcim ziyaretlerin için. Her gün yeni ve farklı şeyler paylaşmamda beni çok iyi motive ediyorsun :))

      Sil
  3. Bana ulaşmadı daha ama online dergiye göz atmıştım.Zira oğlumun İstanbul'daki yeni evine İkea'nın internet sitesinden eşya aldık.

    Kargo bedeli biraz pahalı ama "gık " demeden 4 kat çıkarmışlar kurulumu da kolay olmuş. Genç evleri için ideal hatta ben de evimde birkaç ürününü kullanıyorum. Çoğunu boyayarak yeni formlara sokuyorum ama olsun sonuçta yine İkea ...

    Mutlu pazarlar sevgili Juliette.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. herhangi bir araçla İstanbul içi nakliye yaklaşık 250-300 TL civarında tutuyor İkea bu konuda biraz pahalıymış ben de öyle duymuştum.
      Genç evleri için ben de çok ideal olduğunu düşünüyorum her mekana rahatlıkla uyuyor çünkü.
      Ee bu arada öğrendim İstanbul'a sık sık geliniyor sanırım ben de bekliyorum :)
      Mutlu pazarlar...

      Sil
    2. Sevgili Juliette haklısın bundan sonra İstanbul ziyaretlerim sıklaşacak gibi.
      Ben de seni tanımayı çok isterim.
      Sevgiler...

      Sil
    3. Ben de çok tanımak istiyorum bu güzel yorumların ve okunası bloğun sahibini.
      her zaman beklerim Sevgili Colette.
      Sevgiler

      Sil
  4. Ben hicbir sey almadim ikeadan, ama alanlar cokta kalite olmadigindan sikayetciler. Birde parcasi fazla oldugunda mutlaka eksik oluyormus. Bahane dehep ayniymis; depomuzda yok :)) Ben direkt kavga cikaririm:)) Ama renkler ve modeller cok cazip

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz Mevlüde Hanımcım tatil bitti döndük yine :))) özledim yorumlarını teşekkür ederim :)
      İkea ürünleri evladiyelik değil kesinlikle doğru. Daha çok gençlere, bekar evlerine yönelik olduğunu düşünüyorum. Yine de çok sık mobilya değiştirenler için de ideal olabilir. Ben kullandım daha önceden şu anda da sık sık gider bakarım ne var ne yok diye. genelde ıvır zıvır alsam da iskandinav tarzı dekorasyon konusunda oldukça fazla bilgi edinirim.
      tekrar hoşgeldin yuvana :)

      Sil
  5. Katalog bana da geldi çok hoş şeyler var ama İstanbul'a gitmek lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnternetten satışları da var Sevgili Reyhane. Bir arkadaşım satın almasında çalışıyor ondan duyduğuma göre geri iadelerde sıkıntı yaşatmıyorlarmış beğenmezsiniz geri verebiliyorsunuz.

      Sil
  6. Bize gelmedi halaaaa :(( Çok üzgünüm bu bakımdan Sevgili Juliette :( Neyse dur bakalım, eli kulağındadır belki. Bize yakın ama bir kez gittik sadce İkea'ya, o da pek bi maceralı, yorucu bir ziyaretti, gitmek lazım yine, aksesuarlar güzel, çocuk odaları için de güzel şeyler bulunuyor ;)
    Sen bizim evin duvarlarını gördün mü peki ;)
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evin duvarlarını gördüm Esencim çok etkilendiğimi itiraf etmeliyim :) bu kadarını beklemiyordum doğrusu kolaylıklar diliyorum sana :)

      Sil
  7. Merhabalar sevgili Juliette, bende ikeanın küçük alanlar için yaratıcı çözümlerini çok beğenirim bazı ürünleri gerçekten çok kaliteli değil. benim evimde de beyaz renkte bir gardrob, derin çekmeceli açıldığında kocaman bir yatağa dönüşen kanepe ve kızımın evi için bir çok ürün almıştık evet nakliye ve montaj için bizde yüklü bir miktar ödemiştik hatta yanlış gelen parçaları anında götürüp doğrusunu getirmişlerdi ne bir fazla ne bir eksik vida kullanmıyorlar ayrıca iade konusunda biraz zorluk çıkartıyorlar. önceki evimin banyosu için aldığımız dolaplı lavabosu kısa zamanda kabarma yapmıştı hatalı ürün raporu tespit edilmesine rağmen hediye çeki vermek istediler bizde hemen tüketici hakları heyetine müracaat ettik ayrıca hollanda ve isviçre deki merkezlerine durumu bildirir mail attık yine kısa zamanda ürünü gelip aldılar ve nakit olarak da paramızı iade ettiler. dolabımı ve kanapemi çok severek kullanıyorum. zaman zaman ailece gider gezeriz..sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
  8. Şükran Hanım merhabalar. Heyecanla, severek aldığımız eşyaların, ufacık bir parça bile olsa, hatalı çıkması, çabuk bozulması oldukça hayal kırıklığı yaratan bir durum maalesef. Ama sıradan bir ürün de olsa markalı bir ürün de olsa zaman zaman hepimizin başına gelebiliyor.
    Ikea'nın iadelerde sıkıntı yaşattığı benim de kulağıma geliyor bazen. Yıllar önce azımsanmayacak bir para ödeyerek tanınmış bir firmadan aldığım marka köşe koltuğum 1 ay içinde külüstüre dönmüştü. Paramı geri iade alabilmek için 1 seneye yakın uğraştığımı hatırlıyorum, inanılmaz bir inat ve azimle :))) Önemli olan paradan ziyade sergilenen tavır ve iyi niyet aslında.
    Ikea'nın en çok sevdiğim özelliği sanırım kullandığı akılcı satış teknikleri ve mağazayı ziyaret ederken kimsenin size 'nasıl yardımcı olabilirim' sorusunu sormaması :)) bu nedenle ben de vakit buldukça gider gezerim :))
    Sevgilerimle....

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir