N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Eylül 18, 2013

Stil & Trend : Altın ve Pirinç Yansımalar

Bu hafta Stil&Trend köşemiz pırıl pırıl, aydınlık ve özellikle bayanların çok sevdiği vazgeçilmez takılarının kaynağı Altın ve Pirinç temalı. 2013 yılında, metalin dekorasyonda hızla büyüyen etkisi, özellikle Altın ve Pirinç de kendini gösteriyor. Alışılmışın dışında, ağır klasik altın varaklı, yaldızlı mobilya ve eşyalardan ziyade, modern, eklektik tasarımlara büyülü bir dokunuş getirdiğine şahit oluyoruz Altın ve Pirinç in. 

Elle Decor - Cameron Diaz Bedroom 
Son zamanlarda yine oldukça fazla kullanılmaya başlanan panellerde, kapladığı alan itibariyle, Altın ve Pirinç in etkisi daha fazla ön plana çıkıyor. Yukarıda gördüğünüz görsel Cameron Diaz'ın banyosundan alınmış. Işıl ışıl mekanları sevdiğini söylemiş Cameron Diaz Elle Decor'a verdiği röportajda. Röportajın tamamını görmek isterseniz lütfen tık...
 
BHG
Dressuarlar, orta ve yan sehpalar, çerçeveler, aydınlatmalar, süs eşyaları....Bir çok objenin Altın ve Pirinç olarak sunulduğuna şahit oluyoruz. ( bilgi tazeleme: pirinç bakır ve çinko alaşımından meydana gelen bir metaldir. ) Altın ve Pirinç in cam, mermer ve ahşapla bütünleştiğinde ortaya göz alıcı ürünler çıktığını görüyoruz. 


Cymax 
Decorpad
Dwell Studio

Bundan bir 10 yıl öncesini hatırlarsanız, o dönemlerde de yine Altın renginin dekorasyonda oldukça revaçta olduğunu bilirsiniz. Belki bir 10 yıl sonra yine aynı şekilde ne kadar çok trend olduğundan bahsedeceğiz Altın renginin. Zamansız bir değere de bu yakışıyor herhalde; sürekli kendini taze tutan, varlığını daima hissettiren ve hep ben buradayım diyen bir değer.  



Styleable.co.uk

LaylaGrace
Geçenlerde bir arkadaşım için de özel olarak yaptırdığım ama burada görselini paylaşamadığım Pirinç & Mermer sehpalar benim favorim. Oldukça sade ve şık döşenmiş evinde berjerlerin arasındaki mermer tablalı pirinç ayaklı sehpa, ortamı inanılmaz bir şekilde hareketlendirdi. Ev dekorasyonunuzda sizde orta veya yan sehpa, dressuar ya da abajurla kullanarak, Altın ihtişamını evinize taşıyabilirsiniz.   


Dwell Studio

Zincdoor

Zincdoor

Zincdoor

Zincdoor


Sehpa görselleri Zincdoor firmasından alınmıştır. Görsele göre özel üretim yapan çok sayıda atölye var, fiyatları ölçü ve kullanılan malzemeye göre 1000-1200 TL'den başlıyor. Mermer tablalı olanlarda fiyat biraz daha yükseliyor. 

Ne düşünüyorsunuz bu haftaki Stil & trend köşemizin konusu hakkında? Sever misiniz Altın & Pirinç renklerini kullanmayı evinizde?


 

6 yorum :

  1. Ne çok yakışıyor mekana altın ve pirinç yansıması..Bayıldımm

    YanıtlaSil
  2. ziyaretinize ve yorumlarınıza çok teşekkür ederim..

    emek dolu sayfanızda çok hoş :))

    SEVGİLER..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben teşekkür ederim iade-i ziyaretiniz için. sizin de oldukça keyifli bir bloğunuz var. sık sık geleceğim ziyaretinize :))
      sevgilerimle

      Sil
  3. şıklık ufak detaylarda gizlidir aslinda.fotograflarin hepsi birbirinden guzel:)saydanin aktif ziyaretcilerinden olacagimsan suphen olmasin..sevgiler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Çağnur bağımlılık yapıyorum dikkat ;)
      çooook teşekkür ederim güzel yorumların ve beğenilerin için. güzel dostlar sayesinde bu paylaşımlar daha da anlam kazanıyor:)
      sevgilerimle...

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir