N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Eylül 06, 2013

Yaza Veda Partisi

Eylül ayının gelmesiyle birlikte hepimizin hayatında da bazı değişiklikler olmaya başladı ve bu ay boyunca da olmaya devam edecek. Eylül ayına güzel bir hoş geldin demiştik. Peki yaz sezonuna hak ettiği şekilde bir veda etmeyecek miyiz? Güzel uğurlayalım ki, seneye daha güzel şeyler getirsin bizim için öyle değil mi?


Kaynak : Blog Hwtm
Bahçeler, balkonlar kışa hazırlanmadan, ev içinde kışlık hazırlıklar başlamadan önce bu hafta sonu güzel bir parti verebiliriz mesela. Özellikle çocuklu aileler için, okul öncesi yapılacak bu organizasyon çocuklarınız için oldukça eğlenceli olabilir.
Blog Hwtm
Ev partisi, ya da çoğu House veya Garden Party diyor, denildiğinde evin her yerini süslemek gelir içimden. Çiçekler, balonlar, kurdelalar, hoş geldin & güle güle kartları, şirin davetiyeler... eğlenceli olabilecek her şeyi yapmak isterim mesela.   
Kaynak: Housetohome

Cupcake ler bu tarz günlerde oldukça tercih edilir tarafımdan. Sanırım benim gibi olan çok sayıda kişi vardır.


İçeceklerin, cupcake lerin, tatlı ve tuzluların servis tabaklarına etiketler yapıştırıldığında çok hoşuma gider. Yine aynı zamanda kurdelalarla süslenmiş şişeleri, kadeh veya bardakları çok şık bulurum.
Kaynak : Myownlabels

Kaynak : Myownlabels

Türkçe'ye tam olarak nasıl çevirileceğini bilemediğim Personnalised; sanırım kişiselleştirilmiş uygun oluyor, etiketler, labellar, hep özenle hazırlanmış hissi verdiği için çok değerlidir benim için. Aslında amaç orada neler yenilip içildiğinden ziyade, ev sahibesinin misafirlerine gösterdiği özendir önemli olan. Emek verilerek hazırlanmış her şeyi çok severim ben.
   
Kaynak : Red Diamonts Rental



 



Kaynak: Yay I Made It

Kaynak : Yay I Made It
Ve mutlaka ufacıkta olsa bir hediyeyle gidilmelidir bu tarz davetlere. Bu güzel davete, paylaşıma beni de davet ettiğin için teşekkür ederim. Ertesi gün gönderilecek içten bir teşekkür mesajıyla, davet edilen ve davet eden arasındaki diyalog bir sonraki buluşmaya kadar kapanır.

Güle güle Yaz. Heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum seni...

Sevgilerimle... 

11 yorum :

  1. Ooooooo, fotoğrafların hepsi şahane, her ne kadar bu tür partiler bize azcık uzak olsa da, bayıldım fikirlere, renklere, en çok da o kadeh içine saklanmış çiçeklere, tepelerindeki mumlara, fikir harika, yapmalı bunu evde ;) Çocukların doğum günleri için kullanabiliriz bu fikirleri biz de ;)
    Teşekkürler Sevgili Julliette, bayıldım, bayıldım :) Bir müddet gelir gider bakarım artık bunlara ;)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Ama neden uzak olsun ki. Kısacık hayatta eğlenecek, gülecek o kadar çok şey var ki? hepsi de en güzel kutlamayı hak ediyor öyle değil mi?
    her zaman beklerim Sevgili Esen, gel hiç gitme buralardan ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok, öyle demek istemedim, kutlamalar, eğlence hepsi bizimle, misal şimdi kuzular alttaki komşunun torununun doğum günü partisinde :) Ben evde kendi kendime takılıyorum, bir yandan keçe çanta yaparken bir yandan da "mürdüm erik partisi" yapacağım şimdi :) Ki benim için en ufak şey bile parti sebebidir evde :) Demek istediğim böyle güzel bahçeler, böyle kalabalıkları ağırlayacak salonlar vs. yok, malzemeden yana sıkıntı yani Sevgili Julliette :)
      Gitmem hiç merak etme, çünkü paylaştıkların huzur veriyor ;)

      Sil
  3. Esencim senin gönlün o kadar geniş ki, büyük salona ihtiyaç yok zaten, eminim bu doğallığın ve sıcaklığınla en güzel partileri veriyorsun misafirlerine zaten. mürdüm erik partisini merak ettim açıkçası :) hamarat eller iş başında, erikler, keçeler daha ne olsun :)
    güzel keyifli partiler diliyorum:)
    sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  4. çiçeklerin üstüne kapandığı kadehli mumlar çok hoş.Romantik buldum.Ah biri yapsaaaaa,yanında bir kadeh şarap :)))Fantastik bir yere gittim:))Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bahçe perim teşekkürler güzel yorumun için. buradan mum ışığında çiçeklerle donatılmış harika bir kadeh gönderiyorum sana. cuma akşamı, keyifle eşlik ediyorum :)))
      sevgiler

      Sil
    2. Teşekkürler.:))Bir arkadaşla başbaşa içip sohbet etmeyi özledim:)Sevgilerimle.

      Sil
  5. Tam benlik bak bu parti fikri, bayılırım böyle sofralara.Özel güz kutlamaları ise zaten hiç atlamadığım bir şey...Hayatımızın renkleridir bunlar, bizi motive eder.( Kimse duymasın,juliette, Michael'a 1.yaş günü kutlaması yapmıştım geçen sene !!!)Eline sağlık, harika bir paylaşım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. harikasın Petek Michael tam bir prens olmuş desene :)) resimleri varsa görmek isterim çok merak ettim şimdi.
      kalabalık, arkadaşlar, dostlar, ikramlar... güzel keyifli şeyler hepsi de. partiler de aslında bahanesi işin. zaten herşeyin paylaşıldığında tadı başka olmuyor mu:)
      beğendiğine çoook sevindim teşekkür ederim...

      Sil
  6. Bizde her sene yaza veda ederiz özenle heyecanla :) Küçük bir balkonumuz var son balkon oturması deyip onu bir güzel süsleriz, en sevdiğimiz yazlık yiyeceklerimizi ve içeceklerimizi de hazırlarız. Sanki çok önemli bir günmüş gibi, mesela düğün-nişan varmış gibi heyecanla ve keyifle hazırlanırız :) Sonra toplanıp sabahtan akşama kadar o günün tadını çıkarırız. Kış boyu da oturup o günün fotoğraflarına bakar seneye aynı şeyleri yapabilmeyi dileriz.
    Yaa ne uzun yazıyorum yorumlarımı, bu yüzden kovulacağım bir gün buradan.
    Fotoğraflar muhteşemdi, ama fotoğrafları güzel gösteren elbette sizin yazılarınızdı. Çok seviyorum cümle kuruşlarınızı, uzun uzun yazsanız bende hep okusam.
    O rengarenk mumlar ve duruşları çok ilgimi çekti, hatta kenara aldım bu fikri :)
    Teşekkür ederiiiiz, yine gözüm gönlüm açıldı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. işte budur Zeynepcim. Harika bir alışkanlığınız var bayıldım. düğüne nişana ne gerek var hem, her an her şeyin kutlaması yapılabilir. hiç unutmuyorum bir süre yaşadığım bir şehirden ayrılmadan 1 ay önce sevgili arkadaşlarım bana veda partisi verdiler. sonraki günlerde 1 ay boyunca her gün veda partisi yapıldı:)) kısacası parti için eğlence için bahaneye gerek yok:)
      ben seni okumaktan keyif alıyorum ve lütfen uzun yaz diyorum:)
      güzel yorumlarından ve ziyaretinden beni mahrum etme lütfen :))
      teşekkürler canım...

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir