N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Aralık 11, 2013

Bir Marka : Casa Mobilya İstanbul Koleksiyonu

Kaliteli ürünleri ve özgün tasarımlarıyla tanıdığımız CasaMobilyanın İstanbul siluetlerinden esinlenerek yarattığı yeni koleksiyonu ‘İstanbul’ dikkat çekiyor. İstanbul’un otantik ihtişamının modern - retro çizgilerle harmanlandığına tanık olduğumuz koleksiyondaki renk geçişleri ise oldukça etkileyici.   


Yaşadığı mekana modern dokunuşlar getirmek isteyenler için ideal olabilecek İstanbul Koleksiyonu; görsel güzelliğinin yanı sıra oldukça da fonksiyonel. Koleksiyonda, özellikle küçük mekanlar için tercih edilebilecek minimal çizgiler taşıyan retro stilin izlerini yakalamak mümkün. 








Casa Mobilya çok uzun yıllara dayanan üretici kimliği, kaliteli ve özgün tasarımları ile yaşam alanlarımızda tercih edilen öncü markalardan biri. Ürünlerindeki çeşitlilik ve tasarım farklılığını, mekanı güzelleştirmenin yanı sıra içinde yaşayacak insanların yaşam tarzlarına göre şekillendirme düşüncesine dayandırıyor. 

Casa Mobilya yenilikleri mağazalarının yanı sıra Ocak ayında gerçekleştirilecek ISMOB Fuarı'nda sergilenecek. Firma 2013 yılında düzenlenen IMOB'da en iyi stand ödülünü almıştı.

Markanın tüm koleksiyonlarını görmek için sayfayı ziyaret edebilirsiniz. 


11 yorum :

  1. Benim hala favorlm statu serlsl :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin aldıklarından dı yanlış hatırlamıyorsam doğru mudur?

      Sil
    2. :-) doğrudur canım :-) ondan favorim zaten…

      Sil
  2. 3.foto ve sandalyeler hoşuma gitti gibi. ama statu köşe takımına bayıldım. tam benim evlik.:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Statü benim de favorilerimden. Bu yayında sadece İstanbul'u verdim bir daha ki sefere koltuka takımlarını da paylaşacağım..

      Sil
  3. holeeey hemen gidib bakıcem.
    casa ev demek.
    demek ev şeysileri.
    ne zevkliii.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. marka olarak çok güzel bir seçim deeptone kesinlikle haklısın. Casa ev demek :) bence de hemen gidip bakmalısın :)

      Sil
  4. Hepsi ayri güzel mobilyalarin... Sevgili juiette, ben de senin gibi tipik bir koc kadiniyim,,,,Faal olmayi cok seviyorum ama su aralar ciceklerimle o kadar mesgulüm ki, senden rica etsem, merdiven duvarlarinin dekorasyonu ile ilgili (modern tarzda), resim veya aydinlatma tarzi bir yayin hazirlayabilir misin..:) (evim icin) Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eee ne güzel koç koç çok iyi anlaşırız seninle :)
      çiçeklerle bende son zamanlarda fazla içli dışlı yaşıyorum. sukulentlerim baharda görücüye çıkacak yeni saksılarında :))
      merdiven dekorasyonu ile ilgili elbette yayın yaparım. bu hafta içinde en güzel görsel ve önerileri vermeye çalışacağım.
      sevgiler

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir