N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Aralık 01, 2013

Bu Evde Yaşamak İster Misiniz?

Brooklyn'in eski saat kulesi, 360° kesintisiz manzaralı muhteşem bir yaşam alanına dönüştürüldü. Tüm lüks detayların düşünüldüğü tripleks dairenin her duvarında bulunan saat ise, tarihi saat kulesinin büyüsünü evin tamamına yansıtıyor. 

Brooklyn clock tower

Özgürlük Heykeli, Empire States, Manhatttan Köprü ve Brooklyn manzaralı daire yaklaşık 633 m2 genişliğinde ve 3 kattan oluşuyor. Manzaranın keyfini salon, odalar, mutfak ve hatta banyodan bile rahatlıkla çıkarmak mümkün. 360° kesintisiz manzaranın yanı sıra, mekanda oldukça kaliteli malzemeler ve işçilik kullanılmış. 

lüks tripleks daire

Dairenin en ilgi çekici tarafı ,4 duvarında da hem içeriden hem dışarıdan görülebilen bu büyük saatler. Her biri yaklaşık 4,5 metre uzunluğunda olan saatler camdan yapılmış.

lüks tripleks daire

brooklyn saat kulesi

lüks daire



Siz yaşamak ister miydiniz bu dairede? 

Kaynak : www.corcoran.com 

9 yorum :

  1. Ben isterim de kim yaşatacak:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en vurucu soru işte burada:) bilmem kim olabilir????

      Sil
  2. Vavvv 1 Çok lüks ama ben istemem ,ben kızlarla rahat edemem ki burada.
    Şehrin göbeğinde her gün sabah-akşam köpek dolaştırmak zor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bugün hayat ışığımla senin yorumundan konuştuk Sevgili Colette. Bu yayın evde ciddi bölünmeye sebep oldu :)) benim düşüncelerim seninkine oldukça yakın sanırım burası bana çok fazla, ya da çok az benim için. manzarayı daha önce gördüğüm için belki de, hiç birisi İstanbul'umun boğazındaki o sıcaklığı ve aidiyeti vermiyor bana. tüm canlarıyla içiçe yaşayabildiğim bu güzel yeri değişemem burasıyla.

      Sil
    2. bu arada yorumumu tekrar okudum da, sanki burayı bana hediye etmişler ben de gitsem mi acaba diye düşünüyor gibi olmuşum :)))

      Sil
  3. Allah sahibine bağışlasın, pek güzelmiş:)) Daimi yaşam alanı olarak değil ama kısa süreli konaklama için burada kalmak isterdim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne hoş, aynı düşüncelerdeyiz Sevgili Cafemola, uzun süre ben de kalamazdım, ama 1-2 haftalık bir tatile de hayır demem doğrusu.

      Sil
  4. Evin dosenme tarzi ve ferahligina bayildim, Yasamak istermiyim? Sanirim hayir, hem yukseklik korkum var, hemde kalabalik yerleri sevmiyorum. Acaba bu evi daha kirsal bir alana tasima sansimiz yokmu???? :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bizde aynı şeyi düşündük Sevgili Mevlüde :) Biz bunu boğaz manzaralı, az da olsa hala daha bölge bölge yeşilliğini koruyan yedi tepelerden birine kurmak lazım:)))

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir