N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Aralık 12, 2013

Yeni Yıl Geliyor, Tchibo İle Evler Şenleniyor!

Tchibo her hafta yenilenen temaları, modayı kaliteyle bütünleştiren ürünleri ve lezzetli kahveleriyle sevdiğimiz markalardan biri.

Bir Tchibo mağazasına girdiğinizde sizi karşılayan harika bir kahve kokusu duyuyorsunuz. Ürünlere bakmak için sabırsızlansanız bile kahve standının önünden güç bela ayrılıyor ve ürünlere doğru yöneliyorsunuz. Ürünlerin hemen hemen hepsi keyifli renklerde ve tarz ürünler. Üstelik hepsi birbirinden kaliteli ve dayanıklı. Tchibo ürünlerinin kalitesi, alanında uzman kişiler tarafından çok sıkı ve acımasız testlerden geçiyor ve sadece testi geçebilenler satışa sunuluyor.

Tchibo’nun bu haftaki teması; Yılbaşı Sofrası! Yeni yıl heyecanı ortalığı sardı, sokaklar ışıl ışıl süslendi. Yılbaşını evinde yaşamak isteyenler için Tchibo’nun bu haftaki temasında birbirinden güzel ürünler var. Baharat değirmenlerinden mumlara, müzik kutularından kapı üstü çelenklere, tealight mumluklardan yılbaşı kürelerine yılbaşı ve yılbaşı sofrası için aradığınız her şey bu temada!





Yılbaşı Sofrası temasındaki tüm ürünler birbirinden güzel ama içlerinden seçerek birkaçına daha geniş yer verelim. Son yılların modası baykuş süsler, tealight mumluklar ve içiniz yılbaşı heyecanıyla dolduran melodileriyle müzik kutuları evinizin havasını değiştirecek. Led ışık zinciri ve Noel Baba’nın altın rengi geyikleri de evinize çok yakışacak. Yılbaşı sofranıza şıklık katacak bir şişe tıpası hem şarabın aromasını koruyacak hem de çok hoş görünecek. Hem et yemeklerinizi marine ederken kullanacağınız hem de uzun yılbaşı sohbetlerinize eşlik edecek birbirinden lezzetli şaraplarınız için şık bir şarap rafınız olsun istemez misiniz? Onu da bu temada bulabilirsiniz!

Yılbaşı Sofrası temasında bunlardan başka birçok ürün daha bulunuyor. Daha ayrıntılı incelemek için Tchibo.com.tr’ye tıklayıp, keşfe başlayabilirsiniz. Şöyle keyifli bir alışveriş yapıp, sonrasında da kahveyle yorgunluk atmak isteyenleri, çalışanlarının yüzünden gülümseme eksik olmayan Tchibo mağazalarına davet ediyor ve ekliyorum; yeni temalardan herkesten önce haberdar olmak için Tchibo Facebook sayfasını (https://www.facebook.com/tchiboturkiye) beğenebilirsiniz. Keyifli alışverişler!

Bir boomads advertorial içeriğidir.

4 yorum :

  1. heeey şibooo çok severim. hemen gidip bakayım. esse bi deeee.
    :)

    YanıtlaSil
  2. baksan yaaa kokulu mum kokulu sabun kar küresi ve müzik kutusu postu yapsan yaaaa.
    fikir versene bizeee.

    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deeptone :)
      sabun ve mumlarla ilgili bir kaç paylaşım yaptım daha önceden onlara bakarsan sevinirim. kar küresi ve müzik kutusunu da elbette hazırlamaya çalışırım:))
      teşekkürler...

      Sil
    2. heeey yılbaşı için miydii o mumlar ve sabunlar. tamam bakarıım.
      :)

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir