N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Ocak 21, 2014

Dekorasyonda Renk Kombin Önerileri

Ev dekorasyonumuzu yaparken karşılaştığımız en büyük sorunlardan birisi, renk kombinasyonlarıdır. Bir koltuk takımı beğenir alırız. Sonra ona uygun dekoratif yastıklar ne renk ve desen olmalıdır, halılar, perdeler, nasıl seçilmelidir ve benzeri sorular oldukça düşündürücüdür. 

Diğer bir durum ise seçtiğimiz renkler yaşam stilimizi yansıtıyor mu kısmıdır ki, belki de en önem verilmesi gereken konudur. 2013-2014 kış sezonu için kombin yapabileceğiniz bu alternatif renk kombinasyonları işinize yarayabilir. 



Blubergitt web sitesinde bulduğum bu renk kombinasyonları Los Angeles'dan bir tasarım firmasının önerileri. Sizin tarzınıza uygun bir kombinasyon bulabileceğinizi düşünüyorum. 






Ev dekorasyonunuz kişiliğiniz ve yaşam tarzınızla bütünleştiğinde işte sizin yaşam alanınızı oluşturacaktır. Bu nedenle sıcacık, aidiyet hissi yaratan bir yaşam alanı oluşturabilmek için önce ne istediğinizi ve neyi sevdiğinizi iyi analiz etmelisiniz. Sonrasında zaten sizi mutlu edecek, huzur verecek parçalar bulmanız oldukça kolay olacaktır. 

Sıcacık evlerde mutlu yaşamak dileğiyle...

Resim Kaynağı : bluebergitt.wordpress.com

6 yorum :

  1. Bugün tam da bu konuyu araştırıyordum :) Tesadüf bu olsa gerek, sayfayı açar açmaz senin yazını gördüm :) Teşekkürler Juliette :)

    YanıtlaSil
  2. Zamanlama iyi olmuş o halde, çok mutlu oldum :))) kolaylıklar dilerim canım...

    YanıtlaSil
  3. Ben geçen sene de kalmışım galiba, sanırsam:) 2013 Black winter renkler ve desenler ruhumu okşadı.

    YanıtlaSil
  4. son yazıma bi baksan yaaaa lüfteeen.
    :)

    YanıtlaSil
  5. Renkler...
    Hem giyimde hem de dekorasyonda en önemli faktörlerden biri...
    Blogunuzda renk skalası gibi bir yazı okumuştum.
    Geçen gün sunum hazırlıyordum, hangi tonlar hangisiyle daha iyi uyuşuyor, seçtiğim renkler uyumlu mu diye o yazınıza tekrar göz attım.
    Sonuç, gayet iyi oldu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Görselliğinin yanı sıra, kişiliğimizi yansıttığı ve ruh halimize yön verdiği içinde oldukça önemli. Paylaşımlarımın yardımcı olmasına sevindim. Renklerle ilgili oldukça fazla yazı ve kaynak bulabilirsin bloğumda ve sık sık da ilaveler yapıyorum :))
      Sevgiler...

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir