N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Şubat 13, 2015

Scotch-Brite Kalp Serisi ile Temizlik Aşkına!

 Kadınların evlerinde en çok tercih ettikleri desenlerden biri olan, sevgiyi sembolize eden kalpler şimdi Scotch-Brite™ mutfak bezi ve bulaşık süngerlerinde…



3M’in temizlik ürünleri pazarındaki yenilikçi ve lider markası Scotch-Brite™, sevgililer günü nedeniyle kadınların evlerinde en çok tercih ettikleri desenlerden biri olan ve sevgiyi sembolize eden kalp desenini ürünlerine taşıdı. Mutfakta kullanılan eşyaların bile takım olmasına dikkat edenler “Yeni Scotch-Brite Kalp Serisi” mutfak bezini 4’lü paketlerde ve “Kalpli” ultra konfor süngerleri 3’lü paketlerde market raflarında bulabilecekler.

İnovatif çözümleriyle hayatı kolaylaştıran ve yenilikçi binlerce ürün geliştiren 3M’in, “Scotch-Brite Kalp Serisi ile Temizlik Aşkına!” sloganıyla sunduğu yeni mutfak bezi ve kalpli ultra konfor süngerleri Şubat ve Mart aylarında devam edecek kampanya ile mutfaklarda yerini alacak.




Bilgi için:
Mehtap Çakıroğlu
Ogilvy PR - 0212 - 339 83 60

facebook.com/3MTurkiye   @3M_Turkiye

3M hakkında
3M, 110 yılı aşkın süredir yeni fikirler geliştiriyor ve bu fikirleri dahiyane ürünlere dönüştürüyor. Tüm iş süreçlerinde inovasyonu temel alan 3M, 1987 yılından bu yana Türkiye’de hizmet veriyor; müşterilerinden ilham alarak yaratıcı çözümler üretiyor. Yıllık satış rakamı 31 milyar dolar olan ve 70 ülkede faaliyet gösteren 3M’in dünya çapında 89.000 çalışanı bulunuyor. Ayrıntılı bilgi için www.3M.com’u ziyaret edebilir ya da Twitter’da @3Mnews hesabını takip edebilirsiniz.

3M Türkiye hakkında

Dünyada 110 yılı aşkın süredir yeni fikirler geliştiren ve bu fikirleri dahiyane ürünlere dönüştüren 3M, 1987 yılından bu yana Türkiye’de, 600’e yakın çalışanı ile faaliyet gösteriyor. Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin açıkladığı ilk 500 ihracatçı firma araştırmasında bu yıl 79 basamak birden yükselerek 396'ıncı sırada yer alan ve konumunu sağlamlaştıran 3M Türkiye, Çerkezköy’de kurulu üretim tesisinde Ar-Ge’ye sürekli yatırım yaparak, müşterileri için lokal çözümler üretiyor. Kişisel bakım, ev, hobi ve kırtasiye ürünleri, elektrik, elektronik, telekomünikasyon sistemleri, sağlık ürünleri, trafik güvenliği, grafik ve reklam çözümleri, işçi ve işyeri güvenliği çözümleri ve otomotiv, inşaat, kimyasal üretim gibi onlarca sektörde, endüstriyel ve kişisel ürünleriyle müşterilerine yaratıcı çözümler sunuyor.

11 yorum :

  1. kendime bu süngerlerden alayım sevgililer günü yüzü suyu hürmetine:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendimize hediye yapmak şart :))) özel bi gün ne de olsa

      Sil
  2. sungerler bi harika. teşekkürler paylaşım için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok ciciler gerçekten bende bayıldım Özlemcim :)))

      Sil
  3. ayyyyy hemen alıyiiiiim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yarın kullandığımız herşey kalpli olacak :)))

      Sil
  4. Super, daha once Rossmann'dan 3'lu flink&sauber renkli sungerler almistim simdi gunu anlam ve onemine uygun kalplerden de almak isterim ;-) Sevgi gunumuz kutlu olsun <3

    YanıtlaSil
  5. Güzel bir pazarlama fikri, çok sevimliler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Scotch Brite in yılbaşı ürünleri de çok güzeldi :)) zamanı yakalamak gerekiyor. Beğendiğine sevindim :)

      Sil
  6. kalpli sungeri gormemistim. daha dikkatli bakayim raflara:))

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir