N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Şubat 13, 2015

Bir Marka : Kartell Italy

Ev/ofis mobilya ve dekorasyon ürünleri konusunda dünya devlerinden olan Kartell; fonksiyonel ve inovatif tasarımları, orijinal ve albenili ürün yelpazesi ile sektöre yön veren markaların başında geliyor. Farklı malzemeleri teknoloji ile yoğurarak zamansız ürünler sunan marka, aynı zamanda tartışılmaz kalitesi ile dünyanın bir çok ülkesinde tanınıyor.        



Kartell 1949 yılında, Nobel Natta ( Kimya alanında polimerlerle ilgili çalışmalar) ödüllü Giulio Castelli tarafından kurulmuştur. Tasarımlarına öncelikle araba aksesuarları, medikal ve aydınlatma alanında başlayan Giulio Castelli, daha sonrasında tasarımlarını dekorasyon alanında devam ettirmiştir.  




Philippe Starck, Ferrucio Laviani, Tokujin Yoshioka, Anna Castelli Ferrieri, Patricia Urquiola gibi uluslararası trendleri yaratan tasarımcılarla çalışan markanın bir çok ürünü tasarım ödüllü. Albenili, renkli, çok fonksiyonlu ve estetik ürünlerin hepsi de nefes kesici. 














Kartell ürünleri sektöre yön veren ürünlerin başında geliyor. Louis Ghost Sandalye, Bourgie Aydınlatma , Mademoiselle Sandalye, Comback Sandalye, Top Top Masa ve daha bir çok ürün tasarlandıktan sonra sektörde benzerleri üretilmiştir. Ürünleri linklerden takip ederseniz rahatlıkla görebilirsiniz sektör üzerindeki etkilerini. 






Metal, Pleksi ve polikarbon malzemeden yapılmış masa ve sandalyeler, abajurlar, sehpa ve raf üniteleri Kartell tasarımcılarının elinde yıllarca modası geçmeyecek zarif ürünlere bürünüyor. Şık ürün yelpazesine Kartell resmi sitesinden ulaşabilirsiniz. Türkiye de Sihir Mobilya da bir çok ürününü bulmanız mümkün. 



Hayatınız Kartell ürünleri gibi ışıl ışıl, rengarenk olsun... 

Juliette 

1 yorum :

Bunlar da İlginizi Çekebilir