N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Şubat 09, 2015

Alışveriş : Sevgililer Günü Özel Nevresim Takımları

Sevgililer Günü ve diğer tüm özel günler için kalpli, aşk temalı nevresim takımı arayanlar için seçtiğim ürünleri paylaşmak istiyorum. Fiyatları ve nereden alınabileceği ile ilgili bilgilere linkleri tıklayarak ulaşabilirsiniz. Keyifli alışverişler...

Karaca Home

Romantik Pembe kalpli ve güllü takım Karaca Home'un ve fiyatı 224  Tl. Cook Plus sitesinden ürün satış şartlarını ve ürün detaylarını bulabilirsiniz. 


Yine kalpli ve güllü bir model sizin için ve yiine romantik pembe. Evmanya'da satışta olan ürün Özdilek marka ve fiyatı 114 Tl. 


Kırmızı kalpli ve güllü çift kişilik nevresim takımı Be Love 3 D yani, üç boyutlu. Şu aralar 3 boyutlu tekstil ürünleri oldukça revaçta biliyorsunuz. Fiyatı 84,90 Tl ve N11 de satışta.


Taç marka bu kalpli-kuşlu-çiçekli nevresim takımı sadece özel günler için değil her zaman kullanılabilecek tarzda iç açıcı bir desene sahip. Fiyatı da markasına göre oldukça uygun ne dersiniz? 98 Tl ...


Karaca Home'un bu modeli ise 88,70 Tl. Fiyat olarak oldukça cazip ve bir adet çerçeve hediyeli. Yine Cook Plus da satışta olan ürünü taksitle alma seçeneğiniz mevcut. Bu arada tüm Karaca Home ürünleri Cook Plus da satılmaktadır. Ek bilgi olarak vermek isterim. 


3d dijital baskılı olan bu nevresim takımı ise Colors of Fashion'a ait ve Evmanya'da satışta. Fiyatı ise 174,99 Tl. Kalpler öyle aşkla atıyor ki heyecandan yerinden fırlamış gibi görünüyorlar ne dersiniz :))

 

Bellona marka kurdelalı kalpli çiçekli bu takımı da beğeneceğinizi düşünüyorum. Fiyatı 154 Tl. Ürün detaylarına Bellona sitesinden ulaşabilirsiniz.

Aşk dolu günler

Juliette
 




4 yorum :

  1. favorim 3d dijital baskılı olan!:)
    mutlu haftalar canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım sana da mutlu haftalar. Seçim çok başarılı :)))

      Sil
  2. Karacahome un kataloğunu buldum geçen mağazadan aldım, hakikaten bu sene harika şeyler var. Renkler ve desenler çok dikkat çekici.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karaca Home un son koleksiyonu gerçekten bir harika aksesuarları da oldukça şık. Showroom da kendimi kaybettiğimi çok iyi hatırlıyorum :))

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir