N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Mayıs 09, 2014

Düğün Masası Dekorasyon Önerileri

Düğün masa dekorasyonlarının, özellikle evde verilen özel davetler için çok ilham verici olduğunu düşünürüm. Kullanılan takımlar, suplalar, peçeteler, mumlar, davetli isimlerinin yazdığı isimlikler, çiçekler, sandalye süslemeleri... Hayatın en özel anı için gösterilen bu özenin, en güzel hatıralarınızın yaşandığı yaşam alanınızda kendiniz ve dostlarınız içinde yapmak hoş olmaz mı? 


Bu yıl düğün mekan ve masa dekorasyonlarında yılın rengi Işıltılı Orkide, fuşya ve mor renkleri fazlasıyla ön planda olacak. Özellikle daha enerji dolu, renkli bir mekanda evlenmek isteyen çiftler için bu renkler favoriler arasında. Ev dekorasyonunuzda da bu renklerdeki takımlardan, aksesuarlardan, tekstil ürünlerinden ve özellikle çiçeklerden faydalanabilirsiniz.





Masa dekorasyonlarında özellikle altın ve platinler, cam aksesuarlar göz dolduruyor. Kır düğünleri için farklı ebatlardaki cam aksesuarlar çiçeklerle süslenerek kullanılmakta. Balkon, bahçe veya terasta vereceğiniz yemek davetleriniz için çok şık olacağından şüpheniz olmasın. 





Bu yıl uzun davet masaları çok tercih ediliyor. Bahçeye kurulan uzun masalarda yapılacak muhabbetlerin keyfine doyum olur mu? 





Fransız danteli sofraların baş tacı. Uzun yere kadar uzanan örtüler ve kalın peçeteler yerini güpür runner lara, kurdeleler ve dantelli peçetelere yerini bırakıyor.


Pastel renkler, beyazlar, kum beji her dönem asaletini koruyor masalarda.


Turuncu bu yılın yine çok tercih edilen sıcak renklerinden. özellikle altınla uyumu şahane. Ne dersiniz?





Masalarda artık çiçekle birlikte meyveler de göz dolduruyor. Büyük meyve tabakları, peynir tepsileri, neredeyse düğün pastalarının tahtını sarsacak gibi. 


Keyif dolu sofralarınız, dostlarınızla güzel muhabbetleriniz daim olsun..  

14 yorum :

  1. Tam bir şölen, tam bir tören sunumları.Hem de en anlamlısı...Eee devamı da güzel olursa, keyifli bir ömür demek.Eline sağlık.Görseller yine harika canım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Petekcim. Güzel bir başlangıç ama güzel gitmesi en önemlisi değil mi, nice 25-50 yıllar mesela ;)

      Sil
  2. geç kaldın jülidecim. 8 yıl oldu :)
    ama çok güzeller.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç bir şey için geç değil Meralcim yazımın başlangıcında yazdım evde de uygulamak lazım :)) hayat bir kez yaşanıyor değil mi:))

      Sil
  3. Güller kristaller bunlar dediğin gibi davet masalarında da uygulanabilir ama bu görüntüleri görünce keşke bu zamanda evlenseydim demeden geçemedim sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdilerde 10.yıl, 20.yıl düğün tazelemeleri de çok moda. bazen düşünüyorum neden olmasın :)) beğendiğine sevindim. Teşekkürler yorumun için.

      Sil
  4. Hepsi birbirinden güzel, özenli ve şık. Evlilik planları yapanlar için harika fikirler:)
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. cok fzla gosteris ya sonucta oturum karnimizi doyurucaz ne gerek var bunlara hep masraf :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiiiç alınmıyoruz hatta dikkate almıyoruz bu yorumları:))) benim sevgilim de aynen bunları söylüyor :))

      Sil
  6. Vaouuuv çok hoş. Hep klasik masalar oluyor düğünlerde ama bunlar muhteşemm, heleki çiçekler gerçekse

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir