N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Eylül 01, 2014

Hoşgeldin Eylül, Hoşgeldin Sonbahar!



Yoğun, aksak ve biraz da sıkıntılı geçen bir yaz dönemi sonrası tekrar burada olabilmek harika. Bugün 1 Eylül. Resmi olarak Sonbahar mevsiminin başladığı gün. Benim aklımda hala yaz var ama olsun. Sonbahar da olsa adı üstünde Bahar. Ben bahar çocuğuyum İlk i de Son u da güzeldir ne de olsa.   


Artık hep buradayız, bir aksilik olmadığı sürece. Sonbahar dekorasyon önerileri, yaklaşan dekorasyon ve ev eşyası fuarları, yeni marka ve ürünler...  Bu ay oldukça renkli geçecek... 



Güzel keyifli ve eğlenceli bir mevsim olmasını dilerim hepimiz için. Dekorasyon dolu günler...


26 yorum :

  1. jüliette'ciğim...doyamadınız mı sıcağa biz ölüyoruz burda yahuuuu daha neredeyse 1.5 - 2 ayımız varrrrrrr :( gerçi 15 güne kalmaz marmarise ettiğim ilan-ı aşkın çarşaf çarşaf belgelerini okursun hele de turistler gittikten sonra ;) gözümüzden-gönlümüzden uzak olma ne olur ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bir sıcak bir soğuk anlamadık ki yazı bizi :(( bak 2 gündür ayağımda çorap üzerimde hırka dolaşıyorum. İstanbul bu yaz hem yaktı hem üşüttü tat alamadık maalesef.
      Çarşafları açmayı merakla bekliyorum ;)

      Sil
  2. yukarıda paylaştığın resimlerden belli oluyor sevgili juiette, bu güzel mevsime dolu dolu başlıyorsun, bekleyelim bakalım hayırlısıyla, görüşmek üzere sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi başlayalım iyi gitsin diye düşündüm sizin mesajlarınızla daha da güzelleşti başlangıç haftam :)) çok teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Guzel dileklerin icin sagol. Havalarda biraz serinlerse iste o zaman hayat daha kolay olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim yorumun için Sevgili Neslihan. İnan 2 gündür çorap hırka dolaşıyorum. Hava İstanbul da semte saate göre bile değişiyor..

      Sil
  4. Eylülden de önemlisi Juliette gelmiş hoşgelmiiiş :))

    YanıtlaSil
  5. sen de hoşgeldin
    özledim valla:))
    çok da havalı geldin,şahane şeylerle:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Havvacım. Uzun sürdü ayrılık bende çok özledim seni, minnoş kedini, paylaşımlarını. Artık hep buralardayız yine :))

      Sil
  6. Yaz güzel, iyi hoş ama sonbaharda herkesin evine okuluna dönmesi, işlerin düzene girmesi de ayrı güzel, özledik gerçekten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam çalışma ve üretme mevsimi değil mi :))

      Sil
  7. Her mevsimin renkleri ayrı güzel.. Fotoğraflar çok ilham verici, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Sevgiler görüşmek üzere ...

      Sil
  8. Sevdigim renk tonlarinin mevsimi, artik agac dallarini, kuru yapraklari, kozalaklari kullanma zamani ;-) Yaz mevsiminin devami oldugu icin seviyorum bu mevsimide her ne kadar yazdan vazgecemesemde...
    Umarim sonbahar, yazdan daha keyifli gecer sizin icin <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte bir kaçak daha :))) Seni görmek çok güzel:)) Aynen öyle tam kozalakların kuru dalların mevsimi. Hatta geçen sene ki gibi kuru dallarla ilgili bir yarışma yine yapabiliriz :))

      Sil
    2. Harika paylasimlarini okumak benim icin zevk Juliette'cim, suan Istanbul'dayim ve nihayet vakit ayirip birkac post hazirladim ve ziyaretlere basladim ;) Onumuzdeki hafta basi tekrar Bodrum'a donuyorum, artik Kasimda normal paylasimlarima donecegimi dusunuyorum..
      Hosca ve sevgiyle kal canim <3

      Sil
  9. Merhabalar;
    Benim aklımda da yaz var inanın. Çünkü bu sene sanırım son yıllarımdaki en yaza benzemeyen yazımı yaşadım. Toplamda 4 defa ve kısa süreli denize girmelerim dehşete düşmeme yetti. Sonbahar geldi diye her yerde gördüğüm hoşgeldin yazıları içimi burkuyor oysa ben de sonbahar çocuğuyum ve sonbaharı çok severim. Bakalım belki bir süre sonra alışırım. Dekorasyona pek yakıştırırım sonbahar dokusunu, bana turuncuyu sonbahar sevdirmiştir. Güzel sağlıklı günlerimiz olsun daha nice baharlar yazlar görelim:) Yaz her daim içinde zaten bizim gibi yaz sevdalılarının. Evim içinde delicesine dekorasyon fikirleri üretmeye devam ediyorum sonbahar da ilham olacak eminim. Yeni yazıları heyecanla bekliyor olacağım. Sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
  10. Hoşgeldin. Bu sene yaz çok sıcak geçti. Biraz serinlemek iyi gelecek. Bahar en güzel zaman. Dediğin gibi ilkide sonuda güzel.

    YanıtlaSil
  11. Hoşgeldin...Hoşlukla geldin...Geçen seneki sonbahar yazılarımızı hatırlıyorum. Severiz biz bilirim...

    YanıtlaSil
  12. Hoşgeldin canım...Severiz biz bugünleri bilirim. HERŞEY daha güzel olsun...

    YanıtlaSil
  13. iyi bayramlar juliette :)

    YanıtlaSil
  14. Merhaba Juliette, uzun zaman oldu uğrayamadım, nasılsın?

    YanıtlaSil
  15. çok güzel.sizi de bekliyorum siteme http://ciziyorumdikiyorum.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir