N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Şubat 04, 2013

Burçlara Göre Dekorasyon Önerileri: Yay Burcu


Misafirperver Yay Burcunun iç dekorasyonu, kişide seyahat etme arzusu doğurur. Yay Burcu; ailesi ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi çok sever. Neşesi ve pozitifliği ile, konuklarında güzel hisler bırakarak tekrar gelme isteği uyandırır. Yalnız yaşıyor olsa bile, kalabalık arkadaş topluluklarını evinde ağırlayacak şekilde evini organize etmekten keyif duyar.

Seyahatlerinden topladığı ıvır zıvırları evinin her odasına yerleştirerek, evinde eklektik bir ortam yaratmaya bayılır. Mor, turkuaz ve koyu mavi, onun maceracı ruhunu yansıtmasında mükemmel uyumu sağlayan renklerdir. 


Gezi fotoğrafları, rahat yastıklar, büyük oyun masaları Yay Burcu için evin en dekoratif eşyalarıdır denilebilir. Kendine has yarattığı egzotik yemeklerle hazırlanmış, büyük bir masada servis edilen egzotik davet sofraları ise misafirperverliğinin en güzel göstergelerindendir. 



Mobilya seçiminde genelde modern ve antika eşyaları karıştırmayı sever. Sanat düşkünü olan Yay Burcu, farklı medeniyetlere veya kültürlere ait parçaları toplayarak kendi koleksiyonunu oluşturur. 

Renkleri ve aksesuarları eklektik bir biçimde karıştıracağınız sosyal etkileşimin mevcut olduğu geniş bir alana ihtiyacınız var. En sevdiğiniz odalarda mumlar, dini semboller ve haritalar bulunur. Evinize mor, turkuaz veya parlak koyu mavi gibi eğlenceli renkler ekleyin.




Ünlüler Yay Burcu İçin ne Demişler ?

Astro Türkiye :
Yol açın! Yol açın! Yay tekrar inişe geçti. Heyecan dolu bir kaşif olarak oturma odanız seyahatlerinizi yansıtacaktır. İster gittiğiniz yerlere ait fotoğraflar, isterse son gezinizde aldığınız yastıklar… Kitaplarınızı sergilemek için kocaman bir kitaplığa ihtiyacınız var. Çünkü onları arkadaşlarınıza göstermeye bayılıyorsunuz. Siz doğuştan misafirperversiniz. Ama debdebeden nefret ediyorsunuz. 
 Astro Türkiye

Aylin Sungur: Yay burcu insanı özgürlüğüne çok dükündür. Farklı olmayı sever. Geniş daireler Yay burçlarına göredir. Residence konseptinde kolaylıkla ulaşabileceği spor salonları ve alışveriş merkezleri ilgisini çeker. Renkleri, aksesuarları her alanda kullanmayı seven evine enerji katan yaylar Sıradanlıktan kaçınır ve her zaman ferah ve özgündür. Özellikle kendi yarattığı objelere evini dekore ederken yer verebilir. Gezdiği gördüğü yerlerden kalan hatıraları, okuduğu kitapları ya da yaptığı çılgınca şeylerle ilgili eşyaları sergilemeyi sever. Gökkuşağının renklerine hayran olan yay rengârenk büyük minderlerle modern bir yatak odası dekore edebilir. Burclar

9 yorum :

  1. Aslan burcu olmama ragmen ben begendim bunları :) Aslan burcunu da paylasır mısın?

    Bu arada seni mimledim: http://smektepli.blogspot.com/2013/02/mim-len-dim.html

    :D

    YanıtlaSil
  2. Ayyyyy super yaa, yay burcuyum ama, mor, turkuaz ve koyu mavi renklerde hicbirsey yok evimde, cunku ben siyah ve beyaz asigiyim, ama en kisa zamanda en azindan yastiklarida deneyecegim bu renkleri. diger hersey tam tamina beni anlatmis:)) Ne guzeeelllll

    YanıtlaSil
  3. beyaz ve siyah arasında bu tonlarda yastıklar harika olabilir. deneyin nasıl olacak bakalım bende merak ettim:))

    YanıtlaSil
  4. Bir şey diyim mi: Yay burcunun dekarosyon zevkine sahibim Yalnız yay değilim.:S Garip buldum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yükselen de mi yay değil :)) yıldızlar bir oyun oynamış sana :))

      Sil
  5. cok guzel paylasim bende yay burcuyum ama yukardaki renleri hci sevmem genelde Sari ve tonlari
    yine guzel bir yazi olmus tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim yorumunuz için. Yükselen burçların da renk ve desen seçiminde etkili olduğunu söylüyor uzmanlar. Elbette kişisel özelliklerin ve yaşam standartlarının da önemini göz ardı etmemek lazım. Sarı tonları dikkati ve enerjiyi çağrıştırır.
      Keyifli dekorasyonlar dilerim...

      Sil
  6. Ben yayım ve hoş buldum. Güzel paylaşım teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tarzınızı yansıtıyorsa ne güzel. Demek uzmanlar doğru söylüyor ;)
      Ben teşekkür ederim ziyaretiniz ve yorumunuz için...

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir