N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Nisan 11, 2013

Home & Garden Fuarı

28-31 Mart tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşen Ev ve Bahçe Mobilyaları Fuarı'nı gezdiniz mi bilmiyorum. Çok az katılımcı olmasına rağmen görülmeye değer oldukça fazla ürün olduğunu söyleyebilirim. Bu sene yine bahçelerimizde, yazlıklarımızda ve balkonlarımızda o rahat Rattan mobilyaları oldukça sık kullanacağımızı söyleyebilirim. Hemen hemen tüm firmaların stantlarında farklı renk ve modelde çok sayıda alternatif sunulmuş. Çektiğim bazı fotoğrafları sizlerle paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz.







 Fuarda en çok dikkatimi çeken stantlardan birisi Mosso firmasının standı oldu. İlerleyen zamanlarda firma ve ürünleriyle ilgili daha detaylı paylaşımlarım olacak. Ahşap malzemeyle yapılmış renkli lake cilalı mobilyalara ve abajurlara tek kelimeyle hayran kaldım. Firma sahibi ile yaptığım ufak bir görüşmede özel üretim yaptıklarını da öğrendim. Evinize aydınlatacak kendi tasarımınız abajurları burada gönül rahatlığıyla yaptırabilirsiniz. Zira El işçiliği oldukça kaliteli. 


Beğendiğinizi umarım.
Sevgilerimle,


4 yorum :

  1. haydaaaaa ben bu fuarı nasıl kaçırdım :(((

    çok güzel fotoğraflar.
    Bu arada Mosso'nun ürünlerini ben de çok beğenirim. Mosso ile ilgili postunuzu heyecanla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Sidal, üzüldüm yazık olmuş:(( 24-28 Nisan'da Yapı Fuarı var detayları ilerleyen günlerde paylaşıcam. Ziyarete değer bir fuar daha.
    Mosso gerçekten harika. İçim açıldı o ürünleri görünce. En kısa sürede güzel bir paylaşım olacak emin olun :)))
    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  3. çok keyifli ve güzel bir fuardı. Bizimde fuarı gezme fırsatımız oldu. Online satış sitemiz için mosso ile görüşmüştük. Turuncu bisiklete bayıldım. Çok hoş görünüyor. Mailinizi aldım. Çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. Mosso sizin siteye çok yakışır. Sitenizdeki ürünler harika gerçekten ilk fırsatta alışveriş yapılacaktır:))

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir