N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Haziran 27, 2013

Balkon Dekorasyon Önerileri

Yaz ve tatil sezonuyla birlikte tüm kış bolca vakit geçirdiğimiz sıcacık evimizin balkonu, bahçesi, terası gözbebeğimiz oluverdi. Balkonda yapılan güzel bir kahvaltı, bahçede yenen keyifli akşam yemekleri, arkadaş dost sohbetleri... tadına doyulmaz.

Bahçe dekorasyonuyla ilgili daha önce paylaştığım yazılarımdan sonra, balkon keyfi için neler yapabiliriz diye bir bakalım istedim. Bu yaz balkonunuzu hem rahat, hem kullanışlı, hem de gösterişli bir hale getirmeye ne dersiniz?    

Eğer çok büyük bir balkonunuz yoksa alanı çok iyi kullanmanız gerekir. Bunun için katlanır sandalye ve masalar en kurtarıcı ürünlerdir. İhtiyaç duyulduğunda çok rahat bir şekilde organize edebilirsiniz. Daha büyük mekanlar için konforu da düşünerek wicker koltukları önerebilirim.



Çiçek bir balkonun olmazsa olmaz aksesuarıdır. Eğer çiçek yetiştirmeyi seviyorsanız rengarenk yaz çiçeklerinden güzel bir aranjman yapabilirsiniz. Ama çiçek bakımında iyi değilim derseniz bakımı daha kolay olan çiçek açmadığı halde yapraklarıyla göz dolduran yeşillikleri tercih edebilirsiniz. 




Balkonunuzun durumuna göre farklı aydınlatmalar kullanabilirsiniz. Şu an piyasada çok şık tea light lar, lambalar var. Eminim ortama uygun en güzelini bulmanız kolay olacaktır. 










Balkonunuzda fazla yer olmasa bile doğru bir yerleşimle çok sayıda çiçeğe sahip olmak mümkün. Merdiven şeklindeki çiçeklikler veya duvara asılan modeller oldukça fonksiyoneldir. 






Keyifli ve rengarenk bir yaz geçirmeniz dileğimle...

3 yorum :

  1. Balkon dekorasyonu ile ilgili bana ilham veren sevgili Alyamina'nın sitesini de ziyaret etmenizi tavsiye ederim..

    http://alyamina2005.blogspot.com/2013/06/balkon-duzenleme-my-flowers-4.html

    YanıtlaSil
  2. Harika tasarımlar. Çok teşekkürler size. Müthiş ilham verici şeyler. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Ufuk hanım güzel yorumunuz için :))

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir