N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Şubat 07, 2013

Burçlara Göre Dekorasyon Önerileri: Aslan Burcu


Bir Aslan Burcunun evi onun kalesi gibidir. Mütevazi ama lüks eşyalarla dolu, altın sarısı ve portakal renkleri ağırlıklı, gösterişli bir yaşam tarzı vardır. Çocuk ve hayvan figürlü kumaşlar, dekoratif eşyalar oldukça ilgisini çeker. Canlı, hareketli, yaşayan renk tonlamalarını tercih eder.



Aslan Burcu sanata düşkündür. Antika aynalar, altın kaplama bir heykel, renkli ve temalı karolar, eşyalarda altın ve dore tonlamalar Aslan Burcu'nun dekorasyonda öncelikli tercihleri arasındadır. 
Bir Aslan'ın yatak odası kraliyet ailesine ait bir oda gibi düşünülebilir. Odası onun için tamamen özel ve kişiseldir. Kocaman bir yatak, ayaklarını yere bastığında yumuşaklığını kolayca hissedebileceği şık bir halı, yatağının üzerinde işlemeli, özel olarak dokunduğu ilk bakışta kolayca anlaşılan çarpıcı bir yatak örtüsü vardır. 


Ünlüler Aslan Burcu İçin Ne Demişler?
Aylin Sungur : Kaliteli yaşamayı seven Aslan burçları lüks ve komşuları olan büyük evleri seçer. Aslan burcu için ev kendisiyle gurur duyabileceği atmosferlerden biridir. Masraftan kaçınmaz ve hem kaliteli hem ihtişamlı eşyalarla evi süsler Altın ve kırmızı renklerini evlerinde görebileceğiniz burcun evi tamamen konforlu tasarımlardan oluşur. Dekorasyon zevki biraz pahalıdır. Lüks kumaşlardan, deri koltuklardan ve abartılı mobilyalardan hoşlanır. Misafirlerinin beğenilerini kazanmak amacıyla evi en iyi şekilde dekore eder. Görkemli bir hayat tarzı benimseyen aslan burçları tabii ki yatak odaları ve duvarlarda büyük aynalar aslan burçlarına uygun noktalardır. Turuncu, sarı, kırmızı ve mor aslan burcunun dekorasyonunun ana renkleridir. Burclar

Binnur Zaimler: Aslan için parıltılı,ışıl ışıl ve dore renklerde lüks aydınlatmalar, koltuğa atılmış yastıklar onu mutlu edecek ipuçlarıdır. Kendisini lüks bir koltukta, içkisini yudumlarken hayal etmeyi seven Aslan, evinde bol bol parti verir. Puflar, koltuklar, büyük kalabalıkta oturulacak banklar evinde olmazsa olmazlardır. Leopar desenli küçük objeler, kürklü kumaşlarla döşenmiş bir evi ancak Aslan burcu güzel taşıyabilir. Canlılık veren güneş renklerini özellikle salonda sıkça kullanması önerilir. Evmanya 

3 yorum :

  1. aaa ben aslan burcuyum ama hiç sevmiyorum böyle süslü ve aşırı detaylı evleri, tam aksine minimalist dekorasyonu severim. ama renk konusunda ve ayna konusunda çok doğru söylemişler :)

    YanıtlaSil
  2. Uzmanlar öyle demişler, bilemiyorum :)))

    YanıtlaSil
  3. ben aslan burcuyum ve tam tarzımı yansıtmış tüm kombinler harika, uzmanlar bu işin ehli bence...

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir