N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Nisan 24, 2013

Güne Hazırlanıyoruz

Giyinme odaları artık neredeyse bir evin vazgeçilmez bölümlerinden biri haline geldi. Rahatlığı, konforu hayatımızın her aşamasına taşımaya başladığımız bu zamanlarda, artık yatak odalarımızda fazla yer kaplayan büyük gardroplara, etajerlere yer vermek istemiyoruz. Bunun yerine, yazlık-kışlık tüm giysilerimiz, pabuçlarımız, çanta ve aksesuarlarımız için giyinme odalarımız var.  
 
Profil Design


  Çocukluğumda bu dönemde annem, kışlık kıyafetlerimizi yıkayıp ütüler bir güzel naftalinleyip dolaba kaldırırdı. Boşalan yerlere, sonbahardan kalma, hala daha mis gibi lavanta ve naftalin kokan yazlıklarımızı yerleştirirdi. Bahar temizliği derdik, artık tam olarak yaz gelmişti bizim için. Şimdilerde ise yazlıklarımız ve kışlıklarımız hep aynı şekilde, hiçbir zahmete girmeden kolayca ulaşabileceğimiz yerlerde duruyor. 
Nate Berkus Design

Colleen Fox Interior
Giyinme odaları hem temizlik hem de düzen açısından oldukça kullanışlı. Yatak odamızda bu tarz bir bölüm olmasa da, kullanmadığımız bir odayı pekala giyinme odası haline getirmemiz mümkün. Özel tasarım bir oda yaptırabileceğiniz gibi, kendinizde yapı marketlerden alacağınız dolap, çekmece ve raflarla size özel bir giyinme odası yapabilirsiniz. 
Giyinme Odası
Houzz
Giyinme odanızda ortaya koyacağınız bir masa, kıyafet seçimi esnasında size oldukça yardımcı olacaktır. İsterseniz bu masayı çekmeceli olanlardan seçip, aksesuarlarınızı, makyaj malzemelerinizi yerleştirebilirsiniz. 
Houzz
ItalDeko

Cabinet
Cabinet
Bir koltuk, berjer veya ottoman da güne hazırlanmanız esnasında size yardımcı olacak eşyalardan olabilir. Eğer yatak odanız geniş olmasına rağmen ayrı bir giyinme odası yoksa, cam, ahşap veya profil paneller, sürgülü kapılar kullanarak bu alanı ayırmanız mümkün.
 
Cabinet
Interior Decor
Stylish Eve
Her güne keyifle ve neşeyle başlamanız dileklerimle...



2 yorum :

  1. giyinme odası en büyük hayalim sondan 2.de favorim oldu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğinize sevindim. Umarım en güzelini yaparsınız tez zamanda eviniz için :))
      Sevgiler...

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir