N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Mayıs 16, 2013

Güneşin Rengi : Sarı Renk Dekorasyon

Sarı dendiğinde ilk aklınıza gelen nedir? Benim için Güneşi ve parlak ışıklarını çağrıştırıyor. Bütün bir kış özlemle beklediğim, gördüğümde heyecanlandığım ve ne kadar büyüsem de, gördüğümde çocukça mutlu olduğum o Güneş:)) Evimde çok fazla yer vermesem de, sarı renk dekorasyonlu mekanlar, objeler hep dikkatimi çeker. Sanırım renginin özelliğinden. Ne de olsa çığlık atan renktir her kullanıldığı ortamda, kendini göstermeyi çok sever. Tıpkı uyarı ışıklarında olduğu gibi...










Bol güneşli günlerimiz olsun...




6 yorum :

  1. sarı çok iddalı ama dozunda olduğu zaman fark yatattığı kesin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle katılıyorum. o dozu iyi ayarlamak şart :)))

      Sil
  2. Dikkat çekici bir renk ben severim...Bloğunuzu izlemeye aldım benim bloğumada beklerim mutlu hafta sonu dilerim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim sevgili Hanife. mutlaka ziyaret edeceğim. Sevgiler :)))

      Sil
  3. Of her tarafa yorum yazıp sıkıntı vermiyeyim edim biraz önce. Ama bunu görünce dayanamadım. :) yo evde sarı en fazla obje oalark kullanırım belki fakat güneşle ilgili yazdıklarınız. Aah aah bahar çocuğu olduğumuz için sanırım, kış bütün enerjimi alıyor benim. Güneş,güneş, güneş ışık. doyamıyorum doymuyorum.

    YanıtlaSil
  4. lütfen, yorumlarınız benim için çok değerli. bu sayede şekilleniyor paylaşımlarım, sizin beğeni ve tercihlerinize ağırlık vermeye çalışıyorum. bahar çocuğu olmak çok keyifli evet :) kışın kendimizi çok fazla bulamasak ta bahar ve yazın coşuyor duygularımız. yine de keyifli sonbaharlar ve harika bir kış geçirmemizi diliyorum :)

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir